PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنیر استیلتون (Stilton cheese)



shima_glk
04-05-2015, 01:40 AM
پنیر آبی بریتانیا معروف‌ترین پنیری است که در همه جا به عنوان یکی از بهترین پنیرهای جهان، شناخته می‌شود.

پنیر استیلتون (Stilton cheese) از شیر کامل گاو تهیه می‌شود که پاستوریزه و دارای عطر و طعم و بافت مرطوب دانه دانه است، استیلتون سفید، دارای عطر و طعم کمتر اما بافت همسان با پنیر آبی دارد و به صورت تازه که اغلب با میوه‌های خشک طعم داده شده است، به فروش می‌رسد.

راهنمای خریداران
بهترین حالت پنیر استیلتون بین ماه‌های نوامبر و آوریل ثمر می‌آید. استیلتون آبی باید داخلش عاجدار و با رگه‌های سبز-آبی باشد. نوع رسیده‌تر آن، طعم دلپذیر و خامه‌ای‌تری خواهد داشت و کمی رنگ زرد تیره‌تری دارد. این نام محافظت شده است، به این معنی که تمام پنیرهایی که به نام استیلتون به فروش می‌رسند باید به شیوه‌ای که در سال 1969 تولید شدند باشد، اما نوع غیر پاستوریزه شده نیز وجود دارد، تحت نام استیچلتون به فروش می‌رسد.

نگهداری

پنیر استیلتون به طور ایده‌آل باید در جایی خنک مانند گنجه نگه داشته شود. برای نرم و خامه‌ای ماندن، پنیر در یک بسته بندی دو لایه درون کاغذ روغنی و سپس فویل آلومینیوم نگه داری می‌شود.

آماده سازی
اگر چه در غذاهای پخته شده مانند سس برای استیک یا ماکارونی به خوبی کاربرد دارد، اما روش سنتی استفاده از پنیر استیلتون، خوردن آن در پایان یک وعده غذایی است. اگر از یک بسته کامل پنیر استیلتون استفاده می‌کنید، بهتر است در هر وعده یک برش داده و سپس آن را برای جلوگیری از خشک شدن در پوشش قبلی خود قرار دهید. ریختن الکل به روی پنیر یا استفاده از قاشق برای برداشتن آن توصیه نمی‌شود.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif