PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تشکر از دلواپسان/ ۹ ساعت از اتاق مذاکراه خارج نشدم

sunyboy
04-05-2015, 01:40 AM
به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان گفت: بیش از همه باید از مردم تشکر کنیم. اگر امروز می توانیم در برابر ۶ قدرت جهانی که به ناحق خود را نماینده جامعه جهانی می دانند با صلابت بایستیم و از حقوق ملت دفاع کنیم به این دلیل است که مردم امید کسانی را که می خواستند آن ها را با فشار و تحریم به زانو در بیاورند نا امید کردند، آنها تنها به این دلیل به پای میز مذاکره نشستند. ما همیشه آماده مذاکره بودیم و آنها همین الان نیز به دنبال زورگویی در بیانات خود هستند. هیچ راهی نیست جز اینکه با این مردم از زبان تکریم صحبت شود.
وی افزود: امیدوارم در آینده بتوانیم کاری کنیم که ذره ای شایسته این همه محبت مردم باشیم. حتما از کسانی که از ما انتقاد می کنند و خرده می گیرند و دلواپس کار ما هستند نیز تشکر می کنم چون یقین دارم که آنها هم برای ما دعا کردند و خواسته اند این کار به ثمر بنشیند و خون شهدای ما پایمال نشود. امیدوارم با تلاش به جایی برسیم که با سر برافراشته در جهان امروز حضور مقتدر و پاینده ای داشته باشیم.
ظریف ادامه داد: بنده چون بیشتر سال های جوانی و سالخوردگی را مشغول کار دیپلماسی بودم نوروزهای بسیاری را در منزل نبودم.
وزیر امور خارجه درباره طولانی بودن مذاکرات و نخوابیدن های شبانه بیان کرد: من عادت دارم شب ها زود بخوابم. برای همین شرکت در این برنامه ها کار آسانی نیست. ولی من تمام عمرم را در دیپلماسی چند جانبه بودم که اکثرا شب بوده است. در این اجلاس ساعت ۹ شب شروع کردیم و ۱۰ دقیقه به ۶ صبح تمام کردیم که گفتند از ۱۹۱۰ میلادی طولانی ترین جلسه مذاکره یک آمریکایی بوده است و رکورد خواب من و دوستانم سه ساعت بود.
ظریف گفت: مذاکرات هم مفهومی و هم محتوایی و هم درباره کلمات و لغات بود و در طول ۹ ساعت تقریبا از صندلی بلند نشدم جز برای خوردن آب و... و از اتاق خارج نشدم. جان کری چند بار برای تلفن بیرون رفت. ما شام و نماز را داشتیم. آنها شام را هم در اتاق خوردند. مذاکرات هسته ای خیلی سخت و پیچیده است و شاید مجبور باشید یک مورد را صدها بار تکرار کنید.
این خبرتکمیل می شود...

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif