PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شركت ملی گاز ایران به دنبال تعامل حداكثری با جهان است



sunyboy
04-01-2015, 03:20 PM
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شركت مجتمع گاز پارس جنوبی، حمیدرضا عراقی در بازدید نوروزی از مجتمع گاز پارس جنوبی در پالایشگاه‌های اول و پنجم حضور یافت و با مدیران و كاركنان مجتمع به گفتگو نشست.
مدیرعامل شركت ملی گاز در دیدار صمیمانه با مدیران و كاركنان مجتمع ضمن تشكر به خاطر تمام فعالیت‌های انجام شده در سال ۹۳، اظهار داشت: شما مجموعه كاركنان مجتمع در سال ۹۳ باعث سربلندی و افتخار بودید و با عمل به تمام تعهدات، حتا بیشتر از آنچه كه باید را انجام داده و باعث سربلندی همه ما شدید.
وی در ادامه افزود: امروز شركت ملی گاز یك برند مهم و با اعتبار در سطح كشور است و این باعث افتخار همه كسانی‌ست كه در این شركت مشغول به فعالیت هستند.
عراقی اضافه کرد: گاز محور توسعه است و همه ما باید در همه شئون زندگی‌مان این توسعه‌یافتگی را به نمایش بگذاریم و همانطور كه خطوط لوله و شبكه و میزان تولیدمان را توسعه می‌دهیم، باید در مباحث انسانی نیز توسعه پیداكنیم و به توسعه‌ای همگن و متقارن و متوازن دست پیدا كنیم.
معاون وزیر نفت تصریح كرد: شركت ملی گاز، امروز به عنوان یك برند با اعتبار و دارای اعتماد همگانی شناخته شده است كه به دنبال تعامل حداكثری با جهان است و این‌ها همه اجزای یك كل به هم پیوسته هستند كه بدون هم امكان‌پذیر نیستند و ما تمام توان‌مان را در مسیر خدمت‌رسانی به مردم دركنار توسعه حداكثری به كار بسته‌ایم.
مهندس عراقی در پایان خاطرنشان ساخت: شما عزیزانی كه در مجتمع گاز پارس جنوبی وظیفه‌ی خطیر تولید گاز مصرفی مردم را به عهده دارید، علاوه بر تمام منافعی كه برای كشور داشته و ارزش افزوده‌ای كه ایجاد كرده‌اید، خودتان آلودگی‌ها را تحمل كرده‌اید تا مردم در هوای پاك و تمیز و سالم به سر ببرند و من از طرف همه‌ی مردم از شما عزیزان كمال تشكر و قدردانی را دارم.
شایان ذكر است در این بازدید، مهندس ثمری معاون عملیات شركت ملی گاز، مهندس حسنی مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی و مهندس فرهنگ مدیرعامل شركت پالایش گاز فجر جم، مدیرعامل شركت ملی گاز را همراهی کردند.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif