ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تارت تاتین پیاز



shima_glk
04-01-2015, 12:00 PM
یک نوع تارت فرانسوی که در زمان پخت خمیر روی مواد قرار می گیرد، عطر آویشن مزه این تارت را عالی می کند.

مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت


این غذا که به شیرینی سبزیجات معروف است؛ بسیار آسان و سریع آماده می‌شود و طعمی فرانسوی را در فرصتی کوتاه به شما هدیه می‌دهد.
در 35 دقیقه می‌توانید آن را درست کنید. از خمیر هزارلا و خمیر فیلو می‌توانید برای درست کردن این تارت استفاده کنید.

مواد لازم:



کره
100 گرم


شکر
⅓ پیمانه


آویشن
8 شاخه


پیازچه
4 دسته


خمیر هزارلا

2 ورقه


سرکه سفید
1 قاشق سو‌پ‌خوری



طرز تهیه:



کره را در تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
پیازچه‌ها را خرد کنید و به تابه اضافه کنید و به مدت 8 دقیقه بپزید یا تا وقتی‌که فقط نرم شوند. آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید.
شکر و سرکه را به ترکیب اضافه کنید و جوش بیاورید. به مدت 6 تا 8 دقیقه یا تا وقتی شکر کاراملی شود، آن را بپزید و سپس از روی گاز بردارید.
فر را از قبل تا 110 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
تابه تارت چرب شده با عمق 3 سانتی‌متر را برداشته و مخلوط پیازها را درون آن بریزید(می‌توانید از قالب‌های 8 تایی استفاده کرده، خمیر و سایر مواد را در آنها به صورت مساوی بریزید.)
هر ورقه خمیر را به 4 مربع ببرید. مربع‌ها را روی مخلوط پیاز قرار دهید و لبه‌های خمیر را زیر مایه تا کنید.
به مدت 15 دقیقه آنها را بپزید یا تا وقتی پفکی و طلایی شوند. تابه‌ تارت را به مدت 5 دقیقه در فضای آشپزخانه نگه دارید.
به آرامی لبه‌های خمیر را با چاقو آزاد کنید و سپس آن را در ظرف‌های مورد نظرتان قرار دهید و گرم سِرو کنید.


http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif