ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوپ هویج و سیب‌زمینی



shima_glk
03-29-2015, 10:00 PM
سوپ و پیش‌غذایی خوشمزه، سبک و مقوی که به راحتی آماده می‌شود.

مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت


از قبل بهتر است سبزیجات این دستور را که ترکیب هویج، زردک و سیب زمینی است گریل کنید؛ در این صورت سوپ شما نیم‌ساعته آماده می‌شود. می‌توانید مقدار سبزیجات را به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.
سوپی راحت که تقریبا یک‌ساعته برای 3 تا 4 نفر آماده می‌شود.

مواد لازم:



هویج متوسط
2 عدد


آب مرغ (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.parsegard.com%2Ffoodnutrition%2 F%25D8%25AA%25D9%2587%25DB%258C%25D9%2587-%25D8%25A2%25D8%25A8-%25D9%2585%25D8%25B1%25D8%25BA.html)
3 تا 4 پیمانه


زردک
2 عدد


سیب زمینی
1 عدد


جعفری
2 قاشق سوپ‌خوری


روغن زیتون
به مقدار لازم


خرده نان تست شده
به مقدار لازم برای سرو


نمک
به مقدار لازم


فلفل سیاه
به مقدار لازم



طرز تهیه:



هویج، سیب زمینی و زردک را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید.
فر را از قبل روی 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
تمام سبزیجات خرد شده را به صورت یک لایه روی سینی فر پهن کنید. کمی روغن زیتون، نمک و فلفل روی آن‌ها بپاشید.
مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید و 25 تا 35 دقیقه آن‌ها را داخل فر قرار دهید تا سبزیجات نرم شوند. در این بین می‌توانید یک یا دوبار سبزیجات را زیر و رو کنید.
سبزیجات گریل شده و آب مرغ را داخل میکسر بریزید تا پوره‌ شود.
مواد را داخل قابلمه بریزید و جعفری را به آن اضافه کنید و هم بزنید به آن آب مرغ اضافه کنید و آن را رقیق کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. در این مرحله سوپ را بچشید و اگر نمک و فلفل نیاز داشت اضافه کنید.
دوباره روی حرارت با شعله کم سوپ را حرارت دهید تا قوام آن بیشتر شود و به غلظت دلخواه شما برسد.
نان باگت یا تست به مکعب‌های 2 سانتیمتری خرد کنید و در تابه با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شود.
سوپ را سرو کرده و روی آن را با مکعب‌های نان تست‌شده تزئین کنید.


http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif