PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نان پفی (Popover)



shima_glk
03-27-2015, 07:40 PM
یک نان ساده، سریع و فوق‌العاده خوشمزه که می‌تواند مکمل خوبی کنار سوپ باشد.

مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت


این دستور پاپ‌اور کلاسیک است، می‌توان با اضافه کردن کمی پنیر پارمزان، سبزیجات معطر یا هر ماده مورد علاقه دیگر، آن را به یک اسنک سالم و هیجان‌انگیز تبدیل کرد.
تخم مرغ‌هایی که می‌خواهید برای این خمیر استفاده کنید باید 2 تا 3 ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا در هنگام استفاده هم دمای اتاق باشند.
به‌جای خامه می‌توانید از شیرپرچرب هم استفاده کنید.
زمان آماده سازی این نان پفی و اسفنجی 10 دقیقه و زمان پخت آن 40 دقیقه است.

مواد لازم:



آرد
130 گرم (¾ پیمانه)


خامه
1 پیمانه


تخم مرغ درشت
2 عدد


کره آب شده
2 قاشق سوپ‌خوری


نمک
½1قاشق چای‌خوری



طرز تهیه:



فر را روی درجه 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
6 قالب کیک فنجانی را با یک قاشق سوپ‌خوری کره کامل چرب کنید.
1 قاشق سوپ‌خوری کره را همراه با آرد، نمک، تخم مرغ و خامه در یک مخلوط کن بریزید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.
مایه را به‌طور مساوی در فنجان‌های تابه کیک فنجانی بریزید طوری‌که نیمی از هر کدام پر شود.
مواد را در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه بپزید. دقت داشته باشید طی این زمان درب فر را باز نکنید.
زمان 40 دقیقه حداکثر زمان لازم برای این نان است، بهتر است بعد از 20 دقیقه حواستان به آنها باشد که نسوزند.
به هیچ‌وجه برای چک کردن آنها در فر را باز نکنید وگرنه پف آنها می‌خوابد.
پس از پخت، نان‌ها را در روی یک توری فلزی قرار دهید تا کمی خنک شوند و با چاقو سوراخی روی سطح آنها ایجاد کنید تا بخار درون آنها خارج شود.
این نان خوشمزه را گرم سرو کنید.


http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif