PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ۱۵ گشت کنترل نامحسوس بر حمل و نقل مسافر در لرستان نظارت دارند



sunyboy
03-26-2015, 02:40 PM
حسن رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ستاد نوروزی سازمان راهداری با همکاری دستگاهها و نهادهای مختلف در این اداره کل فعال شده است.
وی با بیان اینکه این ستاد بر روند حمل و نقل مسافر در استان نظارت دارد افزود: نظارت ها در دو زمان پیک سفرها و تقاضا برای ناوگان حمل و نقل عمومی تشدید خواهد شد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان لرستان با بیان اینکه ناوگان اتوبوسی و سواری کرایه استان آماده ارائه خدمات به مسافران هستند یادآور شد: با عنایت استاندار لرستان ۱۵ گشت کنترل نامحسوس برای نظارت بر فعالیت شرکت های حمل و نقل مسافر در استان مشغول به فعالیت است.
رحمانی ادامه داد: این گشت های کنترل نامحسوس از ۱۷ اسفندماه فعالیت خود را آغاز کرده و تا پایان تعطیلات به نظارت خود ادامه می دهند.
وی با اشاره به اینکه در بخش حمل و نقل مسافر ۷۵ شرکت فعال در استان وجود دارد، تعداد وسایل نقلیه عمومی در نظر گرفته شده برای ارائه خدمات به مسافران را دو هزار و ۵۸۸ دستگاه برشمرد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان لرستان افزود: از این تعداد ۲۸۸ دستگاه اتوبوس و هزار و ۴۱۹ دستگاه مینی بوس هستند.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif