PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مجوز دو بازیکن فولاد برای بازی با الهلال «موقتی» بود



sunyboy
03-25-2015, 06:40 PM
حسین ابن قاسم در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره مجوز سروش رفیعی و بختیار رحمانی برای همراهی تیم فولاد خوزستان در لیگ قهرمانان آسیا، اظهار کرد: مجوزی که برای این دو بازیکن برای بازی با الهلال عربستان صادر شده بود، موقتی بود. ما درخواست دادیم تا مجوز این بازیکنان برای دور برگشت مرحله گروهی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا هم صادر شود.
سرپرست فولاد تاکید کرد: ما از مسئولان خواستیم تا به تیم فولاد در آسیا کمک کنند. این به معنای این نیست که خون ما از دیگران قرمزتر است. ما از مسئولان خواستیم تا مجوز این بازیکنان را برای آسیا صادر کنند تا بعد از مسابقات آسیایی به وضعیت آنها رسیدگی شود.
تیم فوتبال فولاد خوزستان در حال حاضر با سه امتیاز در رده سوم گروه C لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد. فولاد در بازی بعدی خود در آسیا روز چهارشنبه ۱۹ فروردین در عربستان به مصاف الهلال خواهد رفت.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif