PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اس ام اس سر كاري (بسيار جالب ( نخوني از دستت رفته))

صفحه ها : 1 [2]

مهندس.كوچولو
08-10-2009, 02:09 PM
سلام خوبی ؟ خواستم بهت بگم دیگه رفتیم تو فصل تابستون ! بیماری وبا تو این فصل زیاد میشه

!!!کمتر با آفتابه آب بخور

مهندس.كوچولو
08-10-2009, 02:09 PM
به غضنفر میگن متاهلی یا مجرد ؟ میگه : به نام خدا ، کشاورزم!!!

مهندس.كوچولو
08-10-2009, 02:12 PM
پروانه اگر سوخت به درک، دور شمع چه غلطی میکرد !!!

NIMA.N
08-10-2009, 02:33 PM
لطفا" در هر پست حداقل 5 اس ام قرار گيرد

NIMA.N
08-10-2009, 02:34 PM
23+423234-46234\423#4743%*234234=نمي شه!
هرجور حساب مي کنم تو آدم بشو نيستي!

كاش آن لحظه كه تقديم تو شد هستي من ميسپردم كه مراقب باشي
جنس اين جام بلورست
پر از عشق و غرور است
مبادا كه بازيچه شود
ميشكند . . .

چشمامو رو هم ميزرم و...
...
چيه فکر کردي تو رو به يادم ميارم؟!نه بابا، مي‌گيرم مي‌خوابم

مي دوني اگه يه روز خورشيد بميره چي ميشه؟
...
اون وقت زمين دوره تو ميگرده
...
ولي من عمرا بذارم
...
چون فقط من بايد دورت بگردم !

NIMA.N
يارو توي جمگ بيسيم چي بوده ، بیسیم ميزنه ميگه: آقا 5 نفر از دشمن رو دستگير كردم بيايد ببريد، ميگن چرا خودت نمياري؟
ميگه : نه شما بيايد، اينا نمي ذارن كه من بيام !!!

زيز دلم اگه تمومه تمومه تمومه دنيا جمع بشن بخوان تورو از من بگيرن
ميگم چرا شما زحمت كشيدين!!!
خودم مي آوردمش !

شعر غضنفر براي دوست دخترش:
صبح كه دره پنجرمون وا ميشه
عصر كه در پنجرمون وا ميشه
شب كه در پنجرمون وا ميشه
واي كه چقدر پنجرمون وا ميشه !!!

ooooooo<>ooooooo
اين ساعت مچيه منه. ولي زماني رو نشون نميده. عقربه هاشو مخصوصا در آوردم تا متوجه نشم كه چند وقته كه ازت دورم

NIMA.N
دورت بگردم چيست؟ دايره اي فرضي ست که تا اطلاع ثانوي از فرد مورد نظر حمايت مي کند

نگاه ساكت باران به روي صورتم دزدانه مي لغزد. ولي ياران نمي دانند كه من دريايي از دردم.
به ظاهر گرچه مي خندم ولي اندر سكوتي تلخ ميگري

به همان قدر كه چشم تو پر از زيباييست بي تو دنياي من اي دوست پر از تنهاييست

طلاعيه:هموطنان عزيز،مشکل گاز بر طرف شده،اکنون ميتوانيد با خيال راحت هر کسي رو که دوست داريد گاز بگيرين(روابط عمومي شرکت ملي گاز)

NIMA.N
توجه: از هموطناني که بضاعت مالي براي فرستادن Sms را ندارند، تک زنگ نيز پذيرفته مي شود.
صندوق حمايت از بيماران اس ام اسي.

زکسي که دوستش داري ساده دست نکش شايد ديگه هيچ کس رو مثل اون دوست نداشته باشي از کسي هم که دوستت داره بي تفاوت عبورنکن چون شايد هيچ وقت هيچ کس تورو مثل اون دوست نداشته باشه

گفتي كه مرا دوست نداري گله اي نيست بين من و عشق تو ولي فاصله اي نيست گفتم كه كمي صبر كن و گوش به من كن گفتي بايد بروم حوصله اي نيست پرواز عجب عادت خوبيست ولي حيف رفتي تو و ديگر اثر از چلچله اي نيست گفتي كه كمي فكر خودم باشم و آن وقت جز عشق تو در خاطر من مشغله اي نيست رفتي تو خدا پشت و پناهت به سلامت بگذار بسوزد دل من مسئله اي نيست

هواشناسي اعلام کرد از فردا موج جديدي از تعطيلات وارد کشور خواهد شد!

NIMA.N
08-10-2009, 02:35 PM
مي دوني فرق تو با موهات چيه؟
اونارو مي شه اصلاح کرد، ولي تورو هرگز!

اخبار اعلام کرده زيباترين کره خر دنيا گم شده!!!
بچه نشو!برگرد...

كاش هرگزدرمحبت شك نبود ؛ تك سوارمهرباني تك نبود ؛ كاش برلوحي كه برجان دل است ؛ واژه تلخ خيانت حك نبود

90% منگل هاي دنيا Sms را با انگشت شصت راستشون مي خوانند. نه! ديگه دير شده! انگشتتو بر ندار!

NIMA.N
08-10-2009, 02:35 PM
گريه هامو تو نديدي ... هر چي گفتم نشنيدي
من کدوم عهدو شکستم ... که تو Sms نمي دي؟

.
.
.
.
من که با تو تعارف ندارم، اگه مي خواستم چيزي بگم همون بالا مي گفتم!

شرکت گاز ازمشترکين تلفن همراه درخواست کرد ازفرستادن Smsهاي خنک جدأ خودداري کنند، تا در مصرف گاز صرفه جويي شود!

از چارشنبه مي پرسند ذکر شنبه چيه؟ميگه:هينگامه،هينگامه، �ينگامه.

NIMA.N
08-10-2009, 02:36 PM
ندگي گفت که آخر چه بود حاصل من؟ عشق فرمود تا چه گويد دل من,عقل ناليد کجا حل شود مشکل من , مرگ خنديد در خانه ي ويرانه ي من هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد وكسي كه چنين ارزشي دارد باعث اشك ريختن تو نميشود.

تو تو دماغ من چيکار مي کني؟!
.
.
.
تعجب نکن آخه تو نفس مني

هيچ مي دوني چقدر گلي...
...
واسه دستهات ضرر داره؟ فقط از مايع ظرفشويي جام استفاده کن!

@' ._. '@
_( (t) )
_(,,) (,,)
_("') ("')
تو رو حتي از شاسخين هم بيشتر دوست دارم!

NIMA.N
O
( /
تو چرا دوباره اينجا نشستي؟
100 بار گفتم...
.

.
.+''''+ . +''''+.
+ jat injast+
__'+. .+'

.~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~ ~~~ ~~~~~~~
~~~ ~~~/O\~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
اونقدر از دوريت گريه کردم که
دارم تو اشکام غرق ميشم

دوصت دارم،دوثط دارم،دوسط دارم،دوثط دارم،دوصط دارم،دوست دارم.خلاصه همه جوره دوست دارم...!

چقدر سخته تو خيالت ساعتها باهش حرف بزني اما وقتي ديديش هيچ چيزي جز سلام نتوني بهش بگي چقدر سخته وقتي پشتت بهشه دونه هاي اشك گونه هاتو خيس كنه اما مجبور بشي بخندي تا نفهمه كه هنوزم دوسش داري

NIMA.N
114
اين شماره پينوکيوست زنگ بزن ببين چطور آدم شده،شايد فرجي شد تو هم آدم شدي!

@' ._. '@
_( (T) )
_(,,) (,,)
_("') ("')
Ich liebe dich
شاسخين مي گه دوستت دارم.

ديگه به اين شماره SMS نده، زنگ هم نزن. شوخي هم ندارم مي خوام سيم كارتمو بفروشم با پولش نازتو بخرم!

دنيا <----|----> تو
اگه گفتي اين بعني چي؟
يعني تمام دنيا يک طرف، تو يک طرف!

NIMA.N
08-10-2009, 02:37 PM
تو رو اون لحظه که ديدم به بهانه هام رسيدم
از تو تصويري کشيدم که اونو هيچ جا نديدم...
،××××،
(@..@)
'(-----)'

ازغم نامردميها بغضها در سينه دارم
شانه هايت را براي خرسواري دوست دارم!

_!!!!!!!_
(*__*)
~~\!!!!!!!!/~~
( . )
---------------
اس ام اس هات چقدر خنکه!
يخ زدم،يه چنتا اس ام اس گرم بفرستد،يخم باز شه!

NIMA.N
آخرین جملات افراد مختلف قبل از مرگ
آخرين کلمات يک الکتريسين : خوب حالا روشنش کن...
آخرين کلمات يک انسان عصر حجر : فکر ميکنی توی اين غار چيه؟
آخرين کلمات يک بندباز : نميدونم چرا چشمام سياهی ميره...
آخرين کلمات يک بيمار : مطمئنيد که اين آمپول بي خطره؟
آخرين کلمات يک پزشک : راستش تشخيص اوليه ام صحيح نبود. بيماريتون لاعلاجه...
آخرين کلمات يک پليس : شيش بار شليک کرده، ديگه گلوله نداره...
آخرين کلمات يک جلاد : ای بابا، باز تيغهء گيوتين گير کرد...
آخرين کلمات يک جهانگرد در آمازون : اين نوع مار رو ميشناسم، سمی نيست...
آخرين کلمات يک چترباز : پس چترم کو؟
آخرين کلمات يک خبرنگار : بله، سيل داره به طرفمون مياد...
آخرين کلمات يک خلبان : ببينم چرخها باز شدند يا نه؟

NIMA.N
آخرين کلمات يک خونآشام : نه بابا خورشيد يه ساعت ديگه طلوع ميکنه!
آخرين کلمات يک داور فوتبال : نخير آفسايد نبود!
آخرين کلمات يک دربان : مگه از روی نعش من رد بشی...
آخرين کلمات يک دوچرخه سوار : نخير تقدم با منه!
آخرين کلمات يک ديوانه : من يه پرنده ام!
آخرين کلمات يک شکارچی : مامانت کجاست کوچولو؟...
آخرين کلمات يک غواص : نه اين طرفها کوسه وجود نداره...
آخرين کلمات يک فضانورد : برای يک ربع ديگه هوا دارم...
آخرين کلمات يک قصاب : اون چاقو بزرگه رو بنداز ببينم...
آخرين کلمات يک قهرمان : کمک نميخوام، همه اش سه نفرند...
آخرين کلمات يک کارآگاه خصوصی : قضيه روشنه، قاتل شما هستيد!
آخرين کلمات يک کامپيوتر : هاردديسک پاک شده است...
آخرين کلمات يک گروگان : من که ميدونم تو عرضه ی شليک کردن نداری...
آخرين کلمات يک متخصص آزمايشگاه : اين آزمايش کاملاً بي خطره...
آخرين کلمات يک متخصص خنثی کردن بمب: اين سيم آخری رو که قطع کنم تمومه...
آخرين کلمات يک معلم رانندگی : نگه دار! چراغ قرمزه!
آخرين کلمات يک ملوان: من چه مي دونستم که بايد شنا بلد باشم؟
آخرين کلمات يک ملوان زيردريايی: من عادت ندارم با پنجره بسته بخوابم...
آخرين کلمات يک سرباز تحت آموزش هنگام پرتاب نارنجک : گفتی تا چند بشمرم؟

NIMA.N
/o/' /o
i i>
jL jL
مي دوني اينا کي ان؟
اين تويي که داري ميرقـــصي،اونم منم که دارم بهت شاباش ميدم!

با روشن کردن 2 بخاري اضافي ما را در کنسل کردن امتحانات ياري فرماييد.هم اکنون نيازمند ياري گرمتان هستيم(ستاد حمايت از دانشجويان تنبل!)

چه غمگينانه مي پيچد درون كوچه ي قلبم
صداي تو كه مي گفتي: نون خشكيه...!

NIMA.N
08-10-2009, 02:38 PM
آيا ميدانيد ميزان پاسخ مثبت دختران به بوق زانتيا 60 درصد بيشتر از انواع پژو ميباشد؟(روابط عمومي شركت سايپا)

---------------------------

خدايا به هر كس دوست مي داري بياموز كه اس-ام-اس 20 تومان بيشتر نيست و ارزش يك دوست بيش از 20 تومان است.

--------------------------------

پشتتو نگاه كن ببين دم داري؟

.

.

.

نه نداري؟

.

.

.

.

خوب پس.خودتي
چون خر ما از كره گي دم نداشت

-------------------

pppppppppppppppppppppppppp

.

.

.

.

.

ببخشيد.كليدpگير كرده بود.

NIMA.N
جوووووووووووووووووووووووو وووووووووو

ووووووووووووووووووووووووو ووووووووو

ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووووون

من ! نفس رو داشتي؟

--------------------

اميدوارم هميشه سبز و با نمك باشي مثه آب بيني!

------------------

دنيا اين جوريه ديگه: اگه گريه كني ميگن كم آوردي ، اگه بخندي ميگن ديوونست ، اگه دل ببندي تنهات ميزارن ، اگه عاشق بشي دلتو ميشكنن ، با اين حال بايد لحظه اي را گريست ، دمي را خنديد ، ساعتي را دل بست و عمري عاشقانه زيست

----------------------
پاشو برو عكستو بردار بيار ، دارم ورق بازي ميكنم ، تك دلم گم شده

NIMA.N
__/
(=''=)
(\__/)

ببخشيد پيشي من پريده تو گوشي شما

----------------------
اين اس ام اس رو به 4 دليل برات مي فرستم:
1- دوستت دارم

2- خيلي باحالي

3- به يادتم

4- ارزش زنگ زدن رو نداري!

-------------------
مي دوني شباهت تو با گل چيه؟

----------------------

من از عمرم چه فهميدم، نفهميدم چه فهميدم، همان اندازه فهميدم، كه فهميدم نفهميدم... (قسمتي از دفتر خاطرات يك همشهري!)

---------------------

NIMA.N
08-10-2009, 02:39 PM
يادته يه روز تو رو از بابانوئل خواسته بودم؟
امروز اومد گفت من تو كار جنس بنجل نيستم!

---------------------
...من تازه فهميدم كه تو تنها كسي هستي كه تو جاده ها ي پر پيچ و خم زندگيم تنهام نميزاري و ميشه بهت اعتماد كرد ازت ممنونم لاستيك دنا !

--------------------------

ميخوام بگم دوستت دارم... نه به 21 زبان زنده دنيا... بلكه به زبان قلبم....
گوش كن: تالاپ..تولوپ...

بد ترين درد اين نيست كه عشقت بميره بد ترين درد اين نيست كه به اوني كه دوستش داري نرسي بد ترين درد اين نيست كه عشقت ندونه دوسش داري بد ترين درد اينه كه دستشويي داشته باشي اما دستشويي اون طرفا نباشه

------------------

دل به تو دادم كه ناز كني نگفتم كه جيگركي باز كني

NIMA.N
08-10-2009, 02:39 PM
بهترين روش براي گفتن دوستت دارم فقط يه لبخنده

.

.

.

.

.

.

.

نيشتو ببند!

---------------------

كرم شب تاب اكس ميتركونه تا صبح فلاش ميزنه!

-------------------

اين اس ام اس رو نخون
.....

.....

گفتم نخون عزيزم

.....

.....

نخون ديگه!

.....

.....

حالا كه جنبه نداري اصلا نمي گم

-----------------------

مي دوني Cng مخفف چيه؟

يعني سوخت نداريم جيگر!

------------------------

NIMA.N
08-10-2009, 02:40 PM
سره سفره عقد عروس بله نمي گفته. داماد يكم فكر ميكنه و با صداي بلند مي گه: عمو زنجير باف

----------------------

مي گن مردهاي مجرد كمتر از مردهاي متاهل عمر مي كنند. اما مردهاي متاهل بسيار بيشتر از مردهاي مجرد آرزوي مرگ ميكنن!

زن از شوهرش مي پرسه: عزيزم! تو زن خوشگل دوست داري يا زن با شعور؟
شوهرش مي گه: هيچ كدوم عزيزم! من تو رو دوست دارم

----------------------

يه روز يه كور وارد آشپز خانه مي شه دستش مي خوره به رنده ميگه اين چرت و پرتا چيه اينجا نوشتند

---------------------

سوراخ جورابتيم كوك بزني فنا شديم، چروك لباستيم اتو بزني هلاك شدي

-------------------

NIMA.N
از فرش فروشي مزاحمتون ميشم
اجازه ميدين دلمو فرش زير پاتون كنم
تا هيچ جا جز دل من پا نذارين؟

يه بنده خدايي :آقا اين همسايه مون ساعت 2 نصفه شب هي با مشت ميكوبيد به ديوار خونمون! دوستش:عجب آدم هاي مردم آزاري پيدا ميشن.حتماً نذاشتن بخوابي؟ همون بنده خدا ميگه:نه,خوشبختانه خواب نبودم,داشتم شيپور تمرين مي كردم

-----------------------------------

متولد شدم به وقت غروب..و خزان بود فصل آمدنم..من ولي بي بهار روييدم..قسمت من كوير و طوفان بود

خوشبختي به كساني روي مي آورد كه براي خوشبخت كردن ديگران مي كوشند

-----------------------------

يه دختر بچه گم ميشه پليس ازش ميپرسه آدرست چيه؟ميگه:sara@yahoo.com

NIMA.N
به غضنفر ميگن روزي چند ساعت كار ميكني ؟ ميگه 25 ساعت . ميگن مگه ميشه ؟ ميگه صبح ها يك ساعت زودتر بلندمي شم.

بار به غضنفر ميگن جي.اف مخفف چيه؟ميگه : گوجه فرنگي

-------------------------

از گابريل گارسيا ماركز مي پرسند اگه بخواي يه كتاب صد صفحه اي در مورد اميد بنويسي، چي مي نويسي؟ مي گه 99 صفحه رو خالي مي ذارم. صفحه ي آخر سطر آخر مي نويسم اميد آخرين چيزي است كه مي ميرد

------------------------

يه خبرنگار ازيارو مي پرسه نظر شما درباره اينكه اين كوچه اسفالت نيست چيه؟؟يارو ميگه:به نام خدا و با عرض سلام خدمت دست اندركاران صدا وسيما و با عرض سلام ويژه خدمت مقام معظم رهبري و خانواده معظم شهدا وجانبازان و ايثارگران, من بچه اين محل نيستم

من سرطان دارم ، سرطان عشق.دواي درد من معشوقم هست ، و تاريخ مرگم برابر جدايي او از من مي باشد.دواي دردم رسيدن به معشوقم هست ، و تاريخ شفايم گرفتن دستان او و رسيدن به او مي باشد. پس خداوندا دواي درد مرا به قلبم برسان تا اين كابوس وحشتناك سرطان و مرگ به خاطر جدايي از عشق را از وجودم محو شود الهي به اميد

NIMA.N
08-10-2009, 02:42 PM
اگه گفتي اون چيه كه اولش منم بعدش تويي ،آخرشم يه زبونه...؟؟؟ يكم فكر كن... يكم ديگه.............. "گل گاو زبون

--------------------------------

عجب ؟؟؟... ديگه از انقلاب دور شديم از امام حسين فاصله گرفتيم ، شهدا را پشت سر گذاشتيم داريم ميرسيم به سه راه ملك شهر نمي خواي پياده بشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

------------------------

يه مورچه روي دستته ، فرض كن مورچه جوراب پاشه و جورابش يه سوراخ داره ، دلم برات قد سوراخ جوراب مورچه تنگ شده

------------------------

مي دوني فرق تو با فرغون چيه ؟ فرغون بار ميبره ولي تو دل مي بري.

---------------------

از بم كه خرابتر نداريم ، بمتم

NIMA.N
08-10-2009, 02:42 PM
يه نفر... يه جايي ... يه وقتي... تمام آرزوش لبخند تو بود . پس يه جايي... يه وقتي ... با يك لبخند يادش كن

مرا هر جور خواهي دربدر كن ، جفايت را از اين هم بيشتر كن، بزن با عشق خود اتش به جانم ولي اتش نشاني را خبر كن

خيلي بي فرهنگ و بي شعوري
.
.
.
.
.
.
.
.
.

در جامعه امروز بيداد مي كنه

اگر پسر نبود دعوا نبود ... خشونت نبود عشق نبود اگر دختر نبود هوس نبود ... لطافت نبود ... دعواي پسرا نبود.. عشق نبود. به نظر شما بهتر نبود هيچ كدوم نبوديم؟؟؟

روزي كـه دلـم پيش دلت بود گرو <> دستان مـرا سخت فشردي كـه نرو روزي كه دلت به ديگري مايل شد <> كـفـشـان مـرا جفت نمودي كه برو

NIMA.N
08-10-2009, 02:43 PM
هر گاه خواستي از جاده شب بگذري در اين انديشه مباش كه خورشيد بر تو بيگاه طلوع كند!

---------------------

قوري ز قلم قلم ز قوري تو عشق مني گو گور مگوري

------------------

صدام به خاطر تير باران مردم اعدام شد، چه آينده اي در انتظار توست كه قلب مرا بمبارن كردي؟؟؟؟؟

جلوي من قدم بر ندار،

شايد نتونم دنبالت بيام.

پشت سرم راه نرو،

شايد نتونم رهرو خوبي باشم.

كنارم راه بيا و دوستم باش

-----------------------------

ني ني كه ازخواب پا ميشه جيش داره...........زنبور كه روگل ميشينه نيش داره............ ...حاجي كه از مكه مياد ريش داره........شطرنج كه بازي ميكني كيش داره ….........اين ريسيور رو پشت بوم ديش داره.....چوپون كه تو بيابونه ميش داره........اين تلفن كه مي چتي اخره ماه فيش داره………………پس يه كم فكره بابات باش كمتر بچت

پسر:خيلي دوست دارم تو چي؟دختر:اگه دوستت نداشتم بهت زنگ نميزدم كه بگم از اين ساعت به بعد بيرون نري اخه نميخوام از دستت بدم الان ساعت جمع اوري ‍‍زباله هاست

NIMA.N
08-10-2009, 02:43 PM
گفته بودم باش تا معني معجزه را ببيني؟ بودنت معجزه‌اي بالاتر از طاقت من است

----------------------

خوشرفتار كسي است كه بتواند با ادمهاي بد رفتار سازش كند -فرانسو-

---------------------

هيچكس از قلب شما به شما نزديك تر و راستگو تر نيست، بنابر اين از كساني كه قلب پاك شما، ايشان را به خود نمي پذيرد اجتناب كنيد !! سقراط

------------------------

يك شمع مي تواند هزاران شمع را روشن كند، بدون آن كه چيزي :از دست بدهد، مانند شادي كه هيچگاه با تقسيم كردن كم نمي شود . بودا

NIMA.N
08-10-2009, 02:45 PM
یه نفر............

یه جایی.....................

یه وقتی............................

تمام رویاش لبخند تو بود.

پس یه جایی.........

یه وقتی..................

به یه لبخند یادش کن

=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=

مرا صد بار از خود برانی دوستت دارم

به زندان خیانت هم کشانی دوستت دارم

چه سود از مهرورزیدن چه حاصل از وفاکردن

مرالایق بدانی یا ندانی دوستت دارم

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

اگه میخوایی دوستت داشته باشم این نقطه ها رو دنبال کن

.

.

.

.

.

.

دیدی گفتم کمبود محبت داری جیگر!!!

NIMA.N
جنگلي بود که درخت نداشت. شکارچيي بود که تفنگ نداشت. روزي اين شکارچي با تفنگي که فشنگ نداشت آهويي شکار کرد که سر نداشت. انداختش تو کيسه ايي که ته نداشت. اين شعر شاعري داشت که اسم نداشت. اگرچه اين شعر سرو ته نداشت ولي ارزش سر کار گذاشتن

يارو اسم بچش رو مي ذاره اس ام اس مي گن اين چه اسميه ؟ مي گه : چيه از پيام که باکلاس تره

قصه از کجا شروع شد.... از چت و ميل شبونه.... از پي ام دادن تو روم و.....يه سلام عاشقونه....آن شدم به مهربوني....تا بگم با تو مي چتم....تا بگم بموني آنلاين....اي فرند ليست قشنگم......بازم آف عاشقونه....ايميل هاي بي نشونه....اين ياهو کاشکي ....همين جوري بمونه....بازم آف عاشقونه....ايميل هاي بي نشونه ..اين ياهو

این آف رو خوندی یعنی دوستم داری........اگه پاکش کنی عاشقمی........اگه جواب بدی دیوونمی......اگه جواب ندی یعنی منو می خوای...................حالا چه خاکی تو سرت میریزی؟؟؟؟؟؟

از مزرعه اي مي گذشتم ، پير مردي رو غمگين ديدم با چند هكتار زمين باير و يك گاو آهن خالي . از او پرسيدم چرا ناراحتي پدر جان، چرا شخم نمي زني تا دانه بكاري . گفت : آخه گاوم داره آف مي خونه

NIMA.N
خدا رو دوست دارم چون *آي ديش* هميشه روشنه خدا رو دوست دارم چون به همه *پي ام ها* جواب ميده خدا رو دوست دارم چون حرفاي آدم رو *سند توآل* نمي كنه خدا رو دوست دارم چون هيچ كسي رو *ايگنور* نمي كنه خدا رو دوست دارم چون ، خداست

از یه ترکه میپرسن میدونی زلزله در اثر چی یه وجود می یاد ؟؟ میگه بابا یکی جواب پی ام خدا رو نمی ده خدا هم !!

پيغام گير تلفن يه بچه لات : حاجيتون رفته ددر ، بعد از سوت بلبلي فرمايشتون رو بكنين ، جيك ثانيه جيرينگي تيليف ميزنم ، جمالتو دربست عشقه ، زت زياد

دلم می خواد بخورمت... نه اینکه فکر کنی عاشقتم... نه اینکه فکر کنی دوست دارم... نه... فقط واسه اینکه یه گهی خورده باشم!!!

ا گه فرهاد شيرين رو يادش بره. اگه مجنون ليلي رو يادش بره. اگه پرنده پروازو يادش بره من هيچ وقت.........هيچ وقت پول کارت اينترنتهايي را که خريدم و برات آف گذاشتم يادم نمي ره

اگه کسي بهت روزي 1 آف زد، يعني به يادته. اگه 2تا زد دوستت داره. اگه 3تا زد، عاشقته. اگه 4 تا زد مي خوادت، اگه 5 تا زد، مطمئن باش کرم داره

الآن توی اخبار شنیدم یه میمون توی تصادف کشته شده. خیلی نگرانتم. یه اس ام اس بفرست تا بدونم سالمی

NIMA.N
08-10-2009, 02:46 PM
ز آتش پرسيدند محبت چيست ؟گفت از من سوزان تر است از مهرباني پرسيدند محبت چيست؟ گفت از من مهربان تر است از خود محبت پرسيدند محبت چيست؟ گفت من يك نگاه بيش نيستم

اشتباهي كه پشيمانم از ان در همه عمر اعتمادي است كه بر مردم دنيا كردم در چنين دوراني كه صداقت ناياب است با چه كس مي توان گفت با تو خوشبخت ترين انسانم

تفاوتهاي خون و اشک 1.خون قرمزه رنگه عشقه ، اشک بيرنگه درد عشقه . 2.خون وقتي مياد بيرون ميسوزه اما اشک اول ميسوزه بعد بيرون مياد. 3.خون مال زخم جسمه ولي اشک مال زخم روحه. 4.جاي زخم خون خوب ميشه ولي مال اشک خوب نميشه. 5.خون هميشه مال درد و غمه ولي اشک بعضي وقتا مال شادي واز رو خوشيه

صبح که از خواب پا ميشم نميتونم صبحانه بخورم چون به فکر تو هستم ظهر که نوبت ناهار ميشه نميتونم ناهار بخورم چون به فکر تو هستم شب که نوبت شام ميشه نميتونم شام بخورم چون به فکر تو هستم شب وقتي ميخوام بخوابم خوابم نميبره چون گشنمه

فوووو غووو عووو هووو خوووو شوووو سوووو يوووو لوووو بوووو لوووو توجه : اين پي ام فقط براي غنچه کردن لبهاي شما بود و فاقد هر گونه ارزش ديگريست

NIMA.N
08-10-2009, 02:53 PM
مي خوامت، هرجا هستي تورو خدا از ساعت 9 به بعد از خونه بيرون نرو، چون خيلي دوست دارم، نمي خوام از دستت بدم، آخه الان وقت جمع آوري زباله هست!

اون تويي… اوني كه صورتم رو نوازش ميكنه تويي... اوني كه شبها لپم رو قرمز ميكنه تويي...
اوني كه صداش تا صبح تو گوشمه تويي... پشه آخر يه روز مي كشمت!!!

تو چقدر خوشگلی ... چقدر نازی ... باورم نمی شه که اینقدر زیبایی تو وجود یک آدم جمع بشه ... تو دست هر چی خوشگله از پشت بستی ... جیگرتو ... نفس ... عسل ... ناناز ... خوب، بسه دیگه از جلوی آینه بیایم کنار

به خدا حيفه توي اين مملكت بموني، كسي قدر تو رو نمي‌دونه، اگه بري هند اونجا تو رو مي‌پرستن!

کجایی؟ نشستی اون بالا با تنهایی خودت حال می کنی، ما رو تحویل نمی گیری. الهی قربونت برم بی زحمت دو تا نارگیل بنداز پایین

روی یه برگ نوشتم که دوستت دارم ولی تو مثل بز خوردیش

مي دوني چيه؟ فوتبال هم ديگه فايده نداره... همون انرژي هسته اي حق مسلم ماست.

ميگن علي دايي رو تو پلي استيشن هم نمي شه تعويض کرد

فلسفه تیم ایران : 11 نفر وارد زمین میشوند - علی دایی که هیچ - حالا تیم ایران 10 نفره است - نصرتی هم که مهاجم حریف است - تیم شد 9 نفر - یکی هم باید مواظب نصرتی باشد - حالا شد 8 نفر - از این 8 نفر کریمی و مهدوی کیا و زندی مصدوم هستند - حالا شد 5 نفر از این 5 نفر میرزاپور ور رضایی و گل محمدی کار خودشون رو می کنند و در واقع .. به تیم - تیم شد دو نفر که نکونام و تیموریان هستند که وسط زمین سگ دو می زنند.

NIMA.N
08-10-2009, 02:54 PM
از زیدان می پرسن چی شد که materazi رو اون جوری با سر زدی؟ می گه: فلان فلان شده به من گفت علی دایی!

حالا ديگه اگه ميخواي گيتار شماعي زاده رو ازش بگير. اصلا انرژي هسته اي رو هم ازم بگير. ولي دايي رو از تيم ملي نگير.

قسمتي از وصيت نامه علي دايي: بعد از مردنم مرا در ورزشگاه آرادي به خاک بسپاريد تا هميشه در زمين باشم.

به اشتياق اولين دانه برف، به تحمل آخرين برگ پاييز، به گرماي تن خورشيد و به زيبايي آسمان شب قسم مي خورم كه سر كاري!

سوال بينش كنكور امسال: چه کسي مي تواند دايي را تعويض کند؟ 1- خداوند 2- رهبر 3- اراده ملت 4- هيچکدام

در پي باخت تيم ايران و جريحه دار شدن امت هميشه در صحنه نام ميوه پرتقال به نارنگي محمدي تغيير کرد.

چمن زير پاتيم، حالا يه وقت خر نشي بخوريمون!

NIMA.N
جهان بيش از ۶ ميليارد نفر جمعيت داره، يكي نيست به من احمق بگه: چرا واسه تو مسيج مي‌فرستم؟

خري گم كرده‌ام با بار كاشي / اس‌ام‌اس مي‌دهم شايد تو باشي

شباهت ببر با مگس:
وقتی ببر رو می بینی خودتو خراب می کنی.
همون جاست که مگس رو هم می بینی .
پس شباهتشون اینه که هر دو تاشون به این معتقدند که: ..... انرژی هسته ای حق مسلم ماست.

نگاهم با نگاهت کرد برخورد / خدامرگت بده حالم به هم خورد

سلام عزیزم! پليس يه جسد پيدا كرده شبيه ميمونه، وقتی شنيدم خيلي نگرانت شدم. اگه سالمی يه ايميل بزن ما رو از اين نگرانی بيرون بيار!

زمستان دوباره ميآيد بهار دوباره تکرار مي شود امّا تو هيچ وقت تکرار نمي‌شوي چون خدا يك اشتباه ‌رو 2 بار تکرار نمي کنه!

اگه مي‌خواي قلبتو... نگاه مهربونتو ... و دستاي گرمتو از من بگيري ... باشه! بگير. ولي تو رو خدا اين انرژي هسته‌اي رو از من نگير!

اهداء اس‌ام‌اس، اهداء زندگي است، هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم! (انجمن بيماران اس‌ام‌اسي)

NIMA.N
خواص گوسفند :
بو ميدهد
سبزي ميخورد
گاهي مي خوابد
پرواز نميکند
عقل دارد اما اس ام اس هاي سرکاری را تا آخر مي خواند

اين اس ام اس رو فرستادم فقط براي اينکه مشغول باشي و دست تو دماغت نکني !!!

خوش حالم که خوابي عزيزم چون اگه بيدار بودي و مي دونستي از دلتنگي تو خوابم نمي بره حتما خوابت نمي برد

سلام.اصلا نمي خواستم بيدارت کنم ولي مجبورم.من ميخوام برمwc ولي تاريکه مي ترسم تو رو خدا تو هم بيا

ببين عزيز دلم پاشو..............اگه پا نشي قهر ميکنما.................خب دلم برات تنگ شده.........جون من پاشو.............پاشدي..............اف �ين عزيزم...............حالا که پاشدي ماچم کن بگير بخواب

ميگم پاشو يه چند تا اس ام اس بفرستيم اينور اونور مردمو بيدار كنيم . خيلي حال ميده

مشترك گرامي اين اس ام اس به منظور بيدار كردن شما مي باشد لطفا لبخند بزنيد!

پا شو سرت از رو متکا افتاده پايين!

سلام اين اس ام اس صرفآ جهت يادآوري به شما براي مسواک زدن است و ارزش قانوني ديگه اي ندارد . شب بخير .

اين اس ام اس فقط براي دويدن شما به سوي موبايل بوده و هيچ خاصيت ديگه نداره .

يه سوال برام پيش اومده، شبا كه ميگن: "بگير بخواب" چي رو بايد بگيريم؟؟؟ بيخيال حالا، بگير بخواب!!

مي دوني فرق من با توپ چيه؟ توپ رو بايد شوت کرد تا گل بشه، اما من خودم گلم!حالا مي دوني فرق تو با توپ چيه؟ توپ رو بايد شوت کرد اما تو خودت شوووتي!!!

NIMA.N
بسمه تعالي
غرض مزاحمت بود که به حمدالله حاصل شد.

ببخشيد عزيزم كه اين موقع شب مزاحم خوابت شدم چون يه سوال مهم برام پيش اومده، ميخواستم بدونم هواپيما بوق داره؟

عزيزم اصلا ناراحت نباش اندي يه آلبوم جديد داده بيرون... از اين به بعد تو هم مي توني برقصي...کليپش اينه :: منگلا بايد برقصن...منگلا بايد برقصن::

به اشتياق اولين دانه ي برف
به تحمل آخرين برگ پاييز
به گرماي تن خورشيد
به زيبايي آسمان
.
.
.
قسم می خورم که سرکاری ....

بد ترين درد اين نيست که عشقت بميره بد ترين درد اين نيست که به اوني که دوستش داري نرسي بد ترين درد اين نيست که عشقت ندونه دوسش داري بد ترين درد اينه که دستشويي داشته باشي اما دستشويي اونورا نباشه

فصل چيدن پشم گوسفندان است. زود بخواب فردا اول صف باشی

NIMA.N
08-10-2009, 02:55 PM
از قصابي جبارخان به ليست مشتري‌ها:
خدمات جديد قصابي جبارخان. جهت خريد گوشت گاو شماره 1، جهت خريد گوشت گوسفند شماره 2، جهت خريد دمبه شماره 3 را sms كنيد و سفارش خود را در منزل دريافت نماييد.
قصابي جبارخان، پيشگام در خدمات.

از رئيس بانك ملي به مشتركان: (ساعت 2 نصفه شب)
بانك ملي ايران ،‌ شما را به ادامه خوابتان دعوت مي‌نمايد. هر جا سخن از....

نگاه اولت بر من اثر كرد، نگاه دومت ديوانه‌ام كرد، نگاه سومت عاشق‌ترم كرد، اه، گندشو در آوردي، نگاه آخرت ديگه هيزبازي بود!

ا
گر مجنون شوي تو؛ من ليلي نشوم اگر خسرو شوي تو؛ شيرين نشوم گر شوي سام تو؛ من نرگس نشوم يک بار، فقط يک بار تو آدم شو نامردم اگر که حوا نشوم.

يه بچه ميمون از مامانش مي پرسه : مامان چرا من اينقدر زشتم؟
مامانش ميگه: پسرم برو خدا رو شکر کن که به شکل اوني که اين sms رو ميخونه نشدي!

كشاورز پير در كنار گاو آهن فرسوده اش ايستاده بود و به مزرعه شخم نخورده اش مي نگريست و همچنان منتظر بود... چون گاوش داشت اس ام اس مي خوند. (نه اصلا منظورم شما نیستید!!!)

دنيا را بدون خانمها تصور كنيد: بازارها خالي، پولها اضافه، خيابونها خلوت، مخابرات ورشكست شده، شيطون بيكار!

دستام خسته شدن، پاهام تاول زدن، از کمر افتادم، دیگه جون ندارم. دارم می میرم. اگه می شه از اندی بپرس خوشگلا تا کی باید برقصن؟

به نظر شما با وجود وضعیت بحرانی دنیا و مشکلات فراوان و تصمیم جدید شورای نگهبان هنوز هم خوشگلا باید برقصن؟

این پیغام کاملا جدیه. باور کنید. منم اول قبول نداشتم مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عیدی داد یه توپ قلقلی داد.

NIMA.N
خیلی دوستت دارم. یه روز میام دنبالت تا با هم بریم یه جای دور که دست هیچ کس بهمون نرسه.
قربانت عزرائیل

عزیزم به اندازه تمام سلول های بدنم دوستت دارم
قربانت یه آبزی تک سلولی

تو زیبا، تو ماه، تو دوست داشتنی، تو مهربون، تو بهترین، تو فرشته، اما من چی؟ یه آدم خالی بند!

از جوجه تیغی کوچولو پرسیدم بزرگ ترین آرزوت چیه؟ معصومانه نگاهم کرد و گفت: بغلم می کنی؟

اگر خري تو را بوسه کند بهتر آن است بوسه اي تو را خر کند

ميگن عباس قادري ثابت كرد خوانندگي تيپ نميخواد - هايده ثابت كرد خوانندگي هيكل نميخواد - شماعي زاده ثابت كرد خوانندگي صدا هم نميخواد

آرزو دارم عمرت مثل دستمال توالت باشه، سفيد و مفيد و دراز!

بی اس ام اس نشی ................................. بلند صلوات بفرست

NIMA.N
دقه ايسته کن
حالا برو پايين
خواستم بگم خوب هستي،خوش هستي،در سلامتي کامل به سر ميبري؟Huoo!

::::::::::::::::
::::::: :::::::
اين ميدوني چيه؟
عکس هوايي از همايش سالانه ي مونگلاست...دقت کني جات خاليه...!

ببخشيد بد موقع مزاحم شدم،مي خواستم قربونت برم،از کدوم طرف بايد برم؟

ميدونم تا اس ام اس مياد دعا مي کني که من باشم،خواستم بگم که دعات مستجاب شد

تو را از سميم غلب دوصت دارم...چيه؟مگه بي صوادا دل ندارن؟

نفهم...
بي لياقت...
نامرد...
به کسي ميگن که قدر گلي مثل تورو ندونه

خر بالدار تا حالا ديدي؟
صد در صد نه،پس بي خيال!
پرواز رو از سرت بيرون کن!

تورو به قيمت جوون/به همين يه لقمه نون/تورو به ماه آسمون به عاشقاي بي نشون/تورو به حرمت چشات/به همه مقدسات/به حق حق شبونه هات/تورو به خدا قسم ات ميدم جوراباتو بشور خفمون کردي....!

گل خوشگلي رو پشت ويترين گل فروشي ديدم!!!
خواستم برات بخرمش.
به فروشنده گفتم اون گل چيه؟
گفت اون گل نيست آينه ست!

><))):> <))>< ><))):> <))>< ><))):> <))>< ><))):> <))><
برات ماهي فرستادم تا بخوري و بفهمي که چيزاي خوشمزه تر از علف هم وجود داره!!!

ميدوني چرا من هيچوقت صدقه نميدم؟
چون ميگن صدقه بلارو از آدم دور ميکنه،طاقت دوريت رو ندارم بلا

NIMA.N
08-10-2009, 02:56 PM
سلام
سلام سلامتی میاره
نشاط و جوونی میاره
جوونی دوست داشتن میاره
دوست داشتن علاقه میاره
علاقه عشق میاره
عشق ازدواج میاره
ازدواج بچه میاره
بچه مشکلات میاره
مشکلات دردسر میاره
دردسر بدبختی میاره
بدبختی طلاق میاره
.
.
.
پس سلام و درد
سلام و کوفت
سلام و زهر مار

----*-----
میدونی این چیه
.
.
.
این تویی که تنها ستاره آسمون دل منی
.
.
.
پایین تر نرو
.
.
.
.

* * * * * * * * * * *
وای اینا کجا بودن؟

شكلاتهاي شيرين زود خورده ميشن
داستانهاي شيرين زياد خونده ميشن
اما آدمهاي شيرين كم پيدا ميشن
من موندم تو چه طوري منو پيدا كردي !

چیه تا یه اس ام اس می یاد، مثل ندید بدیدا می پری رو گوشی، هیچ خبری نیست...!!!!!!!!

@ @
ميدوني اين دو تا چيه؟
يکيشون رو بگير تو دستت
آآآآآآييييييييييييييييييي قلوهَ...قلوهَ...قلوهَ...!

تو+عشق=زندگي...زندگي+تو=آرام �...من-تو=ديوونگي...عشق+ديوونگي=تو.. .
زندگي-تو=مرگ...(تو=بنزين!)

نداري...متاسفانه نداري...البته تقصيري هم نداري که نداري...نداري ديگه من چيکار کنم...دست خودتم نيست که نداري...خوب نداري ديگه!!!جيگر حرف نداري!!!

شتر ها 4 دسته هستند:
1.شتري که در خواب بيند پنبه دانه
2.شتري که با بارش گم ميشه
3.شتري که دره خونه همه مي خوابه
4.شتري که داره اس ام اس مي خونه!

همه واسه دوستشون گل مي فرستند،من موندم که واسه گلم چي بفرستم.

@
(
)
(
)
(
)
با شما کاري نداشتم...
فقط دارم کرم ميريزم

مهندس.كوچولو
08-11-2009, 09:30 AM
دیگرنگران مجالس عروسی خود نباشید رقص کنعان رقصی نوبن رای رقاصان هی دددهی

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

ادکلن یوزارسیف با برد 100 کیلومتر به بازار آمد !

رفع هرگونه ضعف بینائی , بدون عمل و لیزر به طور سرپایی , ظرف 3دقیقه با لباس یوزارسیف , در کلینیک سیما فیلم

يوسف از جرم زليخا گر به زندان مي رود
يوسف زهرا ببين از جرم ما حبس ابد گرديده است

مهندس.كوچولو
08-11-2009, 09:31 AM

در راستای اهداف مسکن مهر، خانواده بنی اسرائیل بالاخره خانه دار شدند

و اینگونه بود که بعد از اسکان دادن یوزارسیف به برادرانش اولين پارتي بازي تاريخ رقم خورد

دلیل امتناع زلیخا از ازدواج با یوزارسیف مشخص شد !

خبر داده بودند جومونگ زنده است !!!

یوزارسیف همه برده ها رو آزاد کرد

من هم تو رو آزاد میکنم ! برو حالشو ببر !!!

معافیت سربازی مشمولین از بابت ضعیف بودن چشم با آمدن پیراهن یوسف لغو شد

مهندس.كوچولو

هیچ چیز برای من لذت بخش تر از این نیست که من برای تو اس ام اس بدم

و تو خر کیف بشی !!!

از پیست موتور سواری مزاحمتون میشم !

میتونم یه دور رو لبات بزنم !!!؟؟

همه شب فکرم این است و همه شب سخنم !

گر روم دیر به منزل ، چه بگویم به زنم !!!

مهندس.كوچولو

دعای مردانه جدید !

خدایا به مردان ما عبای یوزارسیف و به زنان ما شعور بانو آسنات عطا بفرما !

آمین !!!!

امکانات زندگی در عشایر :

غذا : کشک

یخچال : مشک

حمام : تشت

دستشوئی : دشت !

سال اصلاح الگوي مصرف = اصفهاني زيستن

سال اصفهاني ها مبارکباد !!!

تا آخرش نرو هیچی آخرش نیست

به جون خودم راست میگم

نرو هیچی تهش نیست

نرو دیگه

اعتیاد رو میگم !!!

مهندس.كوچولو
08-11-2009, 09:32 AM

امروز عکست رو توی روزنامه دیدم

فکر کردم خیلی معروف شدی و همه میشناسنت

خوب که نگاه کردم بالاش نوشته بود گمشده !!!

پیامک های ضدحالی شما را به بالاترین قیمت خریداریم (سازمان حال و هول کشور)!!!

.

اگه ایرانسل داری این کد

رو وارد کن . تمام تماسهات ، اس ام اسهات با تمام خطوط رایگان میشه.
.
.
.
.
.
.
*140*zereshk#

خدايا به دوست دختران ما زيبايي زليخا و به زنان ما شعور آسنات را عطا بفرما

مهندس.كوچولو

بخشید ! جام زرین شما توی وسایل من پیدا شده !

میشه من اسیرتون بشم !!؟

بنيامين بعد از ديدن زليخا:

اي کاش منو گرگ خورده بود !!!

سلام خوبی ؟

امروز رفتم دکتر ، گفت رگهای قلبت بسته شده !

شرمنده دیگه راهی برای بیرون اومدنت نیست

به دنبال جوان شدن زلیخا، اولین کاروان از پیر زنان ایران در قالب راهیان نور عازم سرزمین مصر شدند.

مهندس.كوچولو

فرمان آنخ آتون به یوزارسیف: موتور زلیخا تازه تعمیره، تخته گاز نرو.

در پی دو همسر اختیار کردن یوزارسیف جمعی از بانوان فمنیست عازم مصر شده و هدف سفر خود را نابودی همسر اول یوزارسیف این مایه ننگ تاریخ اعلام کردند

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

از امشب طرح زوج و فرد در رختخواب يوزارسيف اجرا ميشود !

هموطنان عزیز توجه کنند هرشبی که فرداش تعطیل بود شب جمعه نیست......ستاد اصلاح الگوی مصرف

می رسد مجموعه یوسف به پایان غم مخور

میشود سیمای ما روزی گلستان غم مخور

ای زلیخا!!! جعفر دهقان اگر شوهر نشد

آخر شب میرسد بهرام رادان غم مخور

مدرک زیبایی یوسف اگر قلابی است

اصل آنرا می دهد آقای کردان غم مخور

مهندس.كوچولو

سلام خوبی ؟

امروز رفتم دکتر ، گفت رگهای قلبت بسته شده !

شرمنده دیگه راهی برای بیرون اومدنت نیست

به دنبال جوان شدن زلیخا، اولین کاروان از پیر زنان ایران در قالب راهیان نور عازم سرزمین مصر شدند.

فرمان آنخ آتون به یوزارسیف: موتور زلیخا تازه تعمیره، تخته گاز نرو.

در پی دو همسر اختیار کردن یوزارسیف جمعی از بانوان فمنیست عازم مصر شده و هدف سفر خود را نابودی همسر اول یوزارسیف این مایه ننگ تاریخ اعلام کردند

مهندس.كوچولو

از امشب طرح زوج و فرد در رختخواب يوزارسيف اجرا ميشود !

هموطنان عزیز توجه کنند هرشبی که فرداش تعطیل بود شب جمعه نیست......ستاد اصلاح الگوی مصرف

مخترع اولين پيامك صوتي پيدا شد:

فرستنده: يعقوب گيرنده: يوزارسيف

متن اولين پيام: يوسف زود بيا كنعان كارت دارم

فرق آقایون و خانومها :

آقایون وقتی پولدار میشن شیطون میشن

خانمها وقتی شیطون میشن پولدار میشن

مهندس.كوچولو
08-11-2009, 09:33 AM

بچه از باباش میپرسه بابا تو بهشت رن ها از شوهرشون جدا زندگی میکنن یا با هم هستن ؟ بابا میگه بچه جون اگه زن ها با شوهرشون یه جا باشن که دیگه اونجا بهشت نمیشه !!!

شرکت پفیلا یه تعدادی فیل چ..سو نیازمند است !

هرچه سریعتر خودت رو معرفی کن !!!

وجدانن"

خدایی"

جون من

خداوكیلی

مردونه

چقدر خوشحال شدی بهت اس.ام.اس دادم

مهندس.كوچولو

اس ام اس رسید ، عمو قلی دید، هیشکی ندید ، میرزا خندید ، گربه پرید؟ اقا مجید اهی کشید وقتی وحید از راه رسید پرید یه رادیو خرید بعدشم از اخبار شنید. این اخبار سر کاری بید ، رفت و خوابید

غضنفر میره نون سنگک بگیره ، نانوا میگه اینجا چه کار میکنی !؟

میگه تو ترکم !!!

الهی فندق بشی ، سنجاب بشم گازت بگیرم !

چطوری هلو؟.

.

.

دقت کردی چقدر فاصلۀ هلو و هالو کمه؟

مهندس.كوچولو

کوتاه ترین فاصله برای دوست داشتن ، فقط یک لبخنده

ولی تو نیشتو ببند !

چون من بدون لبخند هم دوست دارم !

ميدوني چرا به ميز آرايشي زنا ميگن ميز توالت ؟ چون زنها تا وقتي جلوي اون مي شينن تا نر...ينن تو صورت خودشون بلند نميشن

در پی تصمیم اخیر یوزارسیف از این پس در قزوین ارائه بنزین فقط با آوردن برادر كوچكتر امكان پذیر است

یک منبع اگاه گفت مایلی کهن از چلنگر برای عضویت در تیم ملی دعوت کرد ....

گفته مث اینکه بچه ها از این بیشتر حرف شنوی دارن

در پی پیشنهاد ازدواج یوزارسیف به زلیخا ، همسر یوزارسیف بی غیرت ترین زن جهان موجب ننگ جامعه نسوان معرفی شد

مهندس.كوچولو
08-11-2009, 09:34 AM

میدونی چرا عروس و داماد بعد از عقد ، عسل میخورن ؟

چون مزه گوهی که خوردن عوض بشه !!!

اگر برای کسی ناز میکنی و نازت رو میخره

و اگر خیلی دوسش داری و نمیتونی بهش بگی

زود بهش بگو ! چون یکدفعه بهت میگه برو گمشو ضایع میشی

هیچ گو*ی در سال جدید وضو را باطل نمی کند ( ستاد اصلاح الگوی مصرف )

اس ام اس برای سالگرد ازدواج:

نگاه من به روز سالگرد ازدواجمان همانند نگاه یك گوسفند است به روز عید قربان

مهندس.كوچولو
08-11-2009, 09:35 AM

یه بار عاشق یه فرشتۀ بی‌بال شدم،.

.

.

.

. کف دستم پینه بست از بس براش قلاب گرفتم.

. توی زمین شاه منی ، تو آسمون ماه منی ، ستاره و شمع منی ، همیشه در قلب منی

برای سلامتی آن‌هایی که تا یادی ازشان نکنی یادی ازت نمی‌کنن، صلوات

sheez
12-06-2009, 02:09 AM
تیترش خیلی فریبنده تر از خودش بود
البته بعضی هاش خیلی جالب بود!:269: