sunyboy
03-21-2015, 02:23 PM
به گزارش خبرنگار مهر، امسال نیز حضور میلیون ها زائر ایرانی و خارجی با حضور در مراسم ویژه تحویل سال نو در حرم مطهر و منور رضوی در مشهد با آیین باشکوهی همراه بود و موجب شد تا خراسانی ها در این مکان نوروزشان را با عشق به فاطمیه گره زده و بهار در بهار را در ثانیه های آخر سال تجربه کنند.
وقتی از فاطمه(س) صحبت می کنیم ناخودآگاه به یاد بهاران زندگی اهل بیت عصمت و طهارت می افتیم که یاس نبوی قافله سالار این بهار است و آفتابی که از چهره اش در هنگام عبادت و نیایش منعکس می شد کوچه پس کوچه های مدینه را روشن می کرد.
امسال بهار ایرانیان با فاطمیه همراه است و به طور حتم نور منور وجود مقدس حضرت صدیقه طاهره (س) در این نوروز همنشین ما خواهد بود اما برای خراسانی ها این بهار همچون سال های گذشته دارای برکات دیگری همچون حضور مقام معظم رهبری است.
بهار برادری
سیل مشتاقان و زائرانی که برای متبرک کردن اوقات بهاری و نوروزی خود با همنشینی با امام مهربانی ها در صحن های حرم رضوی از شب گذشته آغاز شده در نخستین روز از سال ۹۴ نیز معابر خیابان های منتهی به حرم رضوی را با ازدحام بسیاری از شهروندان و زائران همراه کرده است.
نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری طی پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۴ هجری شمسی با عنوان «دولت و ملت، همدلی و هم زبانی» بهار برادری را در ایران اسلامی از نخستین روز سال ۹۴ در میان مردم متجلی و متبلور ساخته است.
همجواران حرم رضوی و سایر ملت ایران که از نخستین ساعات شروع سال جدید برای حضور ولی امر مسلمین و استماع سخنان رهبر معظم انقلاب در حرم رضوی لحظه شماری می کنند تب و تابی غیر قابل توصیف ایجاد کرده است.
مردم مشهد و بسیاری از کسبه با برپایی سفره های هفت سین در پشت ویترین ها و همچنین مراکز اقامتی و خدماتی امسال با قرار دادن قاب هایی مزین به القاب حضرت زهرا(س) در میانه سفره هفت سین و الصاق تمثال مبارک رهبر بر پشت شیشه ها دل های خود را با معنویات بانوی مکرم اسلام و بهار فاطمی گره زده و بر سر سبزی سفره های دل خود افزوده اند.
بهار برادری از نخستین روز از سال جدید با ابتکار برخی از شهروندان شکوفه دوانیده و برخی از رانندگان تاکسی را در مشهد بر آن داشته تا در راستای تجلی شعار همدلی ساعاتی از فعالیت خود را به منظور جابجایی رایگان زائران به اثبات رسانده و همدلی خود را نشان دهند.
توزیع پیشانی بند های یا زهرا با رنگ های قرمز و توزیع تمثال مقام معظم رهبری در بین شهروندان و توزیع شیرینی و نذورات توسط مشهدی ها در بین زائران که با خرماهای پیچیده شده در میان نان سنگگ خودنمایی می کند و شستشوی صورت بسیاری از دوستداران اهل بیت توسط گلاب از جمله جلوه های بهار برادری در جوار حرم مطهر رضوی است که از شب گذشته تاکنون زینت بخش بهار فاطمی بوده است.
هنوز ساعاتی از صدور پیام مقام معظم رهبری نگذشته که بسیاری از رهروان ولایت و مردم ولایتمدار خراسان این رهنمود را با افکار خود گره زده و در تلاش برای اثبات فرمانبرداری از رهبر خود هستند.
مردم از دولت صداقت می خواهند
هاشمی از جمله تاکسیرانان مشهدی است که نخستین روز از سال جدید را برای اعلام حضور و اثبات همدلی خود با مردم و دولت نسبت به جابجایی رایگان زائران حرم رضوی اقدام کرده است.
وی در گفتگو با مهر بیان کرد: امروز در حد بضاعت خود و برای اعلام آمادگی در قبال مطالبه رهبر معظم انقلاب به خیابان آمدم و لذا برای اینکه در صداقتم شکی به وجود نیاید بدون هیچ کرایه ای زائران را جابجا می کنم تا به سهم خودم و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری به دولت پیامی کوچک بدهم که برای همدلی از طرف مردم حتی اقشار ضعیف کوتاهی نیست.
وی در گفتگو با مهر بیان کرد: مردم از دولت تنها صداقت می خواهند و انتظار دارند که دولت به عنوان متولی مسائل رفاهی و اقتصادی کمک حال مردم باشد.
همدلی و همزبانی باید از درون دولت آغاز شود
حمید کاظمی یکی از وکلای استان خراسان نیز با بیان اینکه نامگذاری همه ساله توسط مقام معظم رهبری با درایت و تفکری جهان شمول انجام می پذیرد بیان کرد: ایران اسلامی به همدلی و هم زبانی در زمانی که آماج حملات بسیاری از دشمنان قرار دارد بیش از گذشته نیاز دارد.
وی در گفتگو با مهر بیان کرد: پیام رهبری وظایف بسیاری را برعهده دولت و مردم می گذارد و به نظر من باید این همدلی و هم زبانی از درون دولت آغاز شود.
وی افزود: جناح بندی و تلاش برای تخریب جناح های رقیب برای کسب آرا یکی از آفاتی است که موجب تخریب پایگاه اجتماعی دولت می شود و لذا ایجاد همدلی بین دولتمردان و تکیه بر سیاست های کلی می تواند به عنوان الگویی برای مردم تبدیل شده و همراهی مردم را با دولت به همراه داشته باشد.
وی افزود: دولت باید ابتدا با لیست کردن مطالبات مردم و پاسخی معقول در قبال آنها نسبت به ایجاد اعتماد مردم اقدام کند و سپس با همراه سازی مردم با سیاست های خود از این پتانسیل عظیم به نام ملت برای پیشبرد اهداف کشور اقدام کند.
وی افزود: نقش مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده در تعامل و همزبانی با دولت بسیار مهم است و این نقش نباید با سیاست و یا منافع جناح ها مخدوش شود.
وی بیان کرد: دولت و مجلس شاخص مهمی در الگو پذیری ملت هستند و اگر الگوی مناسبی از طرف دولت به منصه ظهور نرسد از مردم نمی توان انتظار همدلی و هم زبانی با دولت را داشت.
مردم ایران همدلی خود را به نمایش گذاشتند
احمد پور حسن از جمله شهروندان مشهدی نیز در این رابطه گفت: کارنامه ملت ایران را در طول ۳۷ سال گذشته اگر ورق بزنید سراسر از همدلی و همراهی بوده است و برای اثبات این مدعا کافی است نگاهی به حضور همه جانبه ملت در ۸ سال دفاع مقدس، حضور در پای صندوق های رای و یا تحمل فشار های ناشی از تحریم ها و ایستادگی در برابر استکبار بیندازید.
وی در گفتگو با مهر بیان کرد: در بسیاری از مصائب و بحران ها مردم با پا گذاشتن به میدان و اهدای اموال خود برای پایداری انقلاب و حمایت از دولت های خود همراهی خود را نشان داده اند و لذا این فداکاری ها وظیفه دولت ها را در قبال مردم سنگین تر می کند.
دولت اعتماد مردم را خدشه دار نکند
حسین مطلبی ساکن شهرستان درگز و یکی از زائران بارگاه منور رضوی نیز در این رابطه گفت: متاسفانه یکی از بدعت های ناپسندی که تا کنون پس از کناره گیری دولت های گذشته به وجود آمده است بد گویی و اتهام زدن به دولتمردان گذشته است.
وی بیان کرد: در طی سال های گذشته هر دولتی که بر سر کار آمده است بنا به دلایل نامعلوم برخی از عقب ماندگی ها را به دولت های پیشین نسبت داده است و این رفتار منجر به اتهامات بزرگ و تخریب برخی از شخصیت ها شده است که به نظر درست نمی رسد.
وی افزود: باید به این موضوع توجه داشت که با اتهام و ایجاد حس بدبینی بین مردم و نسبت به دولت های پیشین حس اعتماد مردم نسبت به نظام و دولتمردان مخدوش می شود و موجب ایجاد شکاف بین مردم و دولت می شود.
وی تاکید کرد: باید باور داشت که ملت و دولت از یکدیگر جدا نیستند و همه سوار بر یک کشتی به نام نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و هیچ شخصی نمی تواند بخشی از این کشتی را به نام خود ثبت کند و یا به سوراخ کردن آن اقدام کند.
همدلی و هم زبانی خار چشم دشمنان
مهدی هاشمی نسب یکی از طلاب حوزه علمیه مشهد نیز با بیان اینکه شعار امسال و نامگذاری آن از سوی مقام معظم رهبری همچون خاری در چشم دشمنان است بیان کرد: همدلی و همزبانی به معنای اتحاد و همبستگی و تحکیم روابط انسانی است.
وی افزود: سال ها است که دشمنان این مرز بوم با سرمایه گذاری های سنگین در قالب تهاجم فرهنگی سعی کردند تا این رهنمود رهبر فرزانه را در جامعه اسلامی کمرنگ کنند و از اختلافات جزئی برای ایجاد تفرقه و دو دستگی استفاده کنند.
وی ادامه داد: همدلی و همزبانی مردم ایران و پیوند دولت و ملت راه را بر نفوذ تمامی عوامل استکبار می بندد و موجب جلوگیری از چند صدایی در جامعه می شود.
وی یادآور شد: همه دوستداران نظام اسلامی و انقلاب که دل در گرو استقلال و عزت ایران اسلامی دارند باید این رهنمود ولی امر مسلمین جهان را سرلوحه کار خویش قرار داده و با همدلی و همراهی با سیاست های نظام و دولت دشمن را از دستیابی به نقشه شوم خود که تجزیه ایران است ناکام بگذارند.
ابعاد پیام رهبری نیاز به واکاوی دارد
علی شیخ نیز یکی از خادمان صحن رضوی نیز در این رابطه در گفتگو با مهر بیان کرد: پیام های رهبری و رهنمود های ایشان تنها در این جمله و یک شعار خلاصه نمی شود و ابعاد آن نیاز به واکاوی و تفسیر های فراوان دارد.
وی بیان کرد: تحلیلگران سیاسی، اقتصادی و همچنین اجتماعی موظف هستند تا ابعاد این شعار و دستاورد های ان را برای آحاد مختلف مردم تشریح و تبیین کنند.
وی افزود: نامگذاری سال های گذشته با عناوین مختلف و همچنین کارنامه ملت و دولت در قبال تحقق این شعار ها باید بررسی شود تا در صورت وجود هر گونه کم و کاستی و یا غفلت از این سیاست ها به مردم و دولت گوشزد شود.
وی بیان کرد: اگر امسال به عنوان سال همدلی و هم زبانی و دولت و ملت نامگذاری شده است به این معنا نیست که دیگر موضوع اقتصاد مقاومتی تمام و یا کمرنگ شده است.
شیخ ادامه داد: شعار اصلاح الگوی مصرف از جمله مطالبات مقام معظم رهبری بود که اگر به درستی سر لوحه تمامی ایرانیان قرار می گرفت شاید امروز با بسیاری از کمبود ها مانند کاهش ذخایر آبی روبرو نبودیم.
وی تاکید کرد: جهان بینی رهبر معظم انقلاب تاکنون تاثیراتش بر بسیاری از معادلات دنیا و حتی ابر قدرت های جهان آشکار بوده و لذا نباید به تکرار شعارها اکتفا کنیم بلکه باید برای آن برنامه ای منسجم نوشت و بر تحقق آن اصرار ورزید.
همدلی روابط اجتماعی را بهبود می بخشد
سارا رحمتی یکی از دبیران بازنشسته سازمان آموزش و پرورش نیز گفت: همدلی به معنای اجبار و هم عقیده بودن با همه انسان ها و یا افراد نیست.
وی افزود: همدلی یعنی اینکه بتوانیم بدون آن که در موقعیت طرف مقابل قرار گرفته باشیم خودمان را جای او بگذاریم و از منظر او مسئله را نگاه و درک کنیم.
وی افزود: مردم ایران تاکنون در بسیاری از حوادث مانند زلزله، جنگ و یا اتفاقات دیگر با تمام مردم جهان همدلی داشتند و لذا بیش از مردم جهان بروز این همدلی و همراهی با دولت و در کشور به آن نیاز است.
وی افزود: برای همگان واضح و مبرهن است که کشور سال ها از تحریم رنج می برد و لذا باید در برخی از مشکلات و یا کمبود با دولت همراهی کنیم و با به وجود آمدن کوچکترین کمبودی بنای اعتراض بر نداریم.
وی گفت: اگر دولت بتواند خودش را به جای مردم قرار دهد و مشکلات آنها را درک کند و مردم هم با درکی متقابل به این احساس برسند که دولت توان و تلاش خود را برای حل مشکلات مردم به کار گرفته است مطمئن باشید احساس رضایت مردم نسبت به زندگی چندین برابر افزایش خواهد یافت.
وی تاکید کرد: همدلی، روابط اجتماعی را بهبود میبخشد و به ایجاد رفتارهای حمایتکننده نسبت به انسانهای دیگر منجر میشود زیرا انسان موجودی اجتماعی است.
گزارش : بابک رحیمیان
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
وقتی از فاطمه(س) صحبت می کنیم ناخودآگاه به یاد بهاران زندگی اهل بیت عصمت و طهارت می افتیم که یاس نبوی قافله سالار این بهار است و آفتابی که از چهره اش در هنگام عبادت و نیایش منعکس می شد کوچه پس کوچه های مدینه را روشن می کرد.
امسال بهار ایرانیان با فاطمیه همراه است و به طور حتم نور منور وجود مقدس حضرت صدیقه طاهره (س) در این نوروز همنشین ما خواهد بود اما برای خراسانی ها این بهار همچون سال های گذشته دارای برکات دیگری همچون حضور مقام معظم رهبری است.
بهار برادری
سیل مشتاقان و زائرانی که برای متبرک کردن اوقات بهاری و نوروزی خود با همنشینی با امام مهربانی ها در صحن های حرم رضوی از شب گذشته آغاز شده در نخستین روز از سال ۹۴ نیز معابر خیابان های منتهی به حرم رضوی را با ازدحام بسیاری از شهروندان و زائران همراه کرده است.
نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری طی پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۴ هجری شمسی با عنوان «دولت و ملت، همدلی و هم زبانی» بهار برادری را در ایران اسلامی از نخستین روز سال ۹۴ در میان مردم متجلی و متبلور ساخته است.
همجواران حرم رضوی و سایر ملت ایران که از نخستین ساعات شروع سال جدید برای حضور ولی امر مسلمین و استماع سخنان رهبر معظم انقلاب در حرم رضوی لحظه شماری می کنند تب و تابی غیر قابل توصیف ایجاد کرده است.
مردم مشهد و بسیاری از کسبه با برپایی سفره های هفت سین در پشت ویترین ها و همچنین مراکز اقامتی و خدماتی امسال با قرار دادن قاب هایی مزین به القاب حضرت زهرا(س) در میانه سفره هفت سین و الصاق تمثال مبارک رهبر بر پشت شیشه ها دل های خود را با معنویات بانوی مکرم اسلام و بهار فاطمی گره زده و بر سر سبزی سفره های دل خود افزوده اند.
بهار برادری از نخستین روز از سال جدید با ابتکار برخی از شهروندان شکوفه دوانیده و برخی از رانندگان تاکسی را در مشهد بر آن داشته تا در راستای تجلی شعار همدلی ساعاتی از فعالیت خود را به منظور جابجایی رایگان زائران به اثبات رسانده و همدلی خود را نشان دهند.
توزیع پیشانی بند های یا زهرا با رنگ های قرمز و توزیع تمثال مقام معظم رهبری در بین شهروندان و توزیع شیرینی و نذورات توسط مشهدی ها در بین زائران که با خرماهای پیچیده شده در میان نان سنگگ خودنمایی می کند و شستشوی صورت بسیاری از دوستداران اهل بیت توسط گلاب از جمله جلوه های بهار برادری در جوار حرم مطهر رضوی است که از شب گذشته تاکنون زینت بخش بهار فاطمی بوده است.
هنوز ساعاتی از صدور پیام مقام معظم رهبری نگذشته که بسیاری از رهروان ولایت و مردم ولایتمدار خراسان این رهنمود را با افکار خود گره زده و در تلاش برای اثبات فرمانبرداری از رهبر خود هستند.
مردم از دولت صداقت می خواهند
هاشمی از جمله تاکسیرانان مشهدی است که نخستین روز از سال جدید را برای اعلام حضور و اثبات همدلی خود با مردم و دولت نسبت به جابجایی رایگان زائران حرم رضوی اقدام کرده است.
وی در گفتگو با مهر بیان کرد: امروز در حد بضاعت خود و برای اعلام آمادگی در قبال مطالبه رهبر معظم انقلاب به خیابان آمدم و لذا برای اینکه در صداقتم شکی به وجود نیاید بدون هیچ کرایه ای زائران را جابجا می کنم تا به سهم خودم و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری به دولت پیامی کوچک بدهم که برای همدلی از طرف مردم حتی اقشار ضعیف کوتاهی نیست.
وی در گفتگو با مهر بیان کرد: مردم از دولت تنها صداقت می خواهند و انتظار دارند که دولت به عنوان متولی مسائل رفاهی و اقتصادی کمک حال مردم باشد.
همدلی و همزبانی باید از درون دولت آغاز شود
حمید کاظمی یکی از وکلای استان خراسان نیز با بیان اینکه نامگذاری همه ساله توسط مقام معظم رهبری با درایت و تفکری جهان شمول انجام می پذیرد بیان کرد: ایران اسلامی به همدلی و هم زبانی در زمانی که آماج حملات بسیاری از دشمنان قرار دارد بیش از گذشته نیاز دارد.
وی در گفتگو با مهر بیان کرد: پیام رهبری وظایف بسیاری را برعهده دولت و مردم می گذارد و به نظر من باید این همدلی و هم زبانی از درون دولت آغاز شود.
وی افزود: جناح بندی و تلاش برای تخریب جناح های رقیب برای کسب آرا یکی از آفاتی است که موجب تخریب پایگاه اجتماعی دولت می شود و لذا ایجاد همدلی بین دولتمردان و تکیه بر سیاست های کلی می تواند به عنوان الگویی برای مردم تبدیل شده و همراهی مردم را با دولت به همراه داشته باشد.
وی افزود: دولت باید ابتدا با لیست کردن مطالبات مردم و پاسخی معقول در قبال آنها نسبت به ایجاد اعتماد مردم اقدام کند و سپس با همراه سازی مردم با سیاست های خود از این پتانسیل عظیم به نام ملت برای پیشبرد اهداف کشور اقدام کند.
وی افزود: نقش مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده در تعامل و همزبانی با دولت بسیار مهم است و این نقش نباید با سیاست و یا منافع جناح ها مخدوش شود.
وی بیان کرد: دولت و مجلس شاخص مهمی در الگو پذیری ملت هستند و اگر الگوی مناسبی از طرف دولت به منصه ظهور نرسد از مردم نمی توان انتظار همدلی و هم زبانی با دولت را داشت.
مردم ایران همدلی خود را به نمایش گذاشتند
احمد پور حسن از جمله شهروندان مشهدی نیز در این رابطه گفت: کارنامه ملت ایران را در طول ۳۷ سال گذشته اگر ورق بزنید سراسر از همدلی و همراهی بوده است و برای اثبات این مدعا کافی است نگاهی به حضور همه جانبه ملت در ۸ سال دفاع مقدس، حضور در پای صندوق های رای و یا تحمل فشار های ناشی از تحریم ها و ایستادگی در برابر استکبار بیندازید.
وی در گفتگو با مهر بیان کرد: در بسیاری از مصائب و بحران ها مردم با پا گذاشتن به میدان و اهدای اموال خود برای پایداری انقلاب و حمایت از دولت های خود همراهی خود را نشان داده اند و لذا این فداکاری ها وظیفه دولت ها را در قبال مردم سنگین تر می کند.
دولت اعتماد مردم را خدشه دار نکند
حسین مطلبی ساکن شهرستان درگز و یکی از زائران بارگاه منور رضوی نیز در این رابطه گفت: متاسفانه یکی از بدعت های ناپسندی که تا کنون پس از کناره گیری دولت های گذشته به وجود آمده است بد گویی و اتهام زدن به دولتمردان گذشته است.
وی بیان کرد: در طی سال های گذشته هر دولتی که بر سر کار آمده است بنا به دلایل نامعلوم برخی از عقب ماندگی ها را به دولت های پیشین نسبت داده است و این رفتار منجر به اتهامات بزرگ و تخریب برخی از شخصیت ها شده است که به نظر درست نمی رسد.
وی افزود: باید به این موضوع توجه داشت که با اتهام و ایجاد حس بدبینی بین مردم و نسبت به دولت های پیشین حس اعتماد مردم نسبت به نظام و دولتمردان مخدوش می شود و موجب ایجاد شکاف بین مردم و دولت می شود.
وی تاکید کرد: باید باور داشت که ملت و دولت از یکدیگر جدا نیستند و همه سوار بر یک کشتی به نام نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و هیچ شخصی نمی تواند بخشی از این کشتی را به نام خود ثبت کند و یا به سوراخ کردن آن اقدام کند.
همدلی و هم زبانی خار چشم دشمنان
مهدی هاشمی نسب یکی از طلاب حوزه علمیه مشهد نیز با بیان اینکه شعار امسال و نامگذاری آن از سوی مقام معظم رهبری همچون خاری در چشم دشمنان است بیان کرد: همدلی و همزبانی به معنای اتحاد و همبستگی و تحکیم روابط انسانی است.
وی افزود: سال ها است که دشمنان این مرز بوم با سرمایه گذاری های سنگین در قالب تهاجم فرهنگی سعی کردند تا این رهنمود رهبر فرزانه را در جامعه اسلامی کمرنگ کنند و از اختلافات جزئی برای ایجاد تفرقه و دو دستگی استفاده کنند.
وی ادامه داد: همدلی و همزبانی مردم ایران و پیوند دولت و ملت راه را بر نفوذ تمامی عوامل استکبار می بندد و موجب جلوگیری از چند صدایی در جامعه می شود.
وی یادآور شد: همه دوستداران نظام اسلامی و انقلاب که دل در گرو استقلال و عزت ایران اسلامی دارند باید این رهنمود ولی امر مسلمین جهان را سرلوحه کار خویش قرار داده و با همدلی و همراهی با سیاست های نظام و دولت دشمن را از دستیابی به نقشه شوم خود که تجزیه ایران است ناکام بگذارند.
ابعاد پیام رهبری نیاز به واکاوی دارد
علی شیخ نیز یکی از خادمان صحن رضوی نیز در این رابطه در گفتگو با مهر بیان کرد: پیام های رهبری و رهنمود های ایشان تنها در این جمله و یک شعار خلاصه نمی شود و ابعاد آن نیاز به واکاوی و تفسیر های فراوان دارد.
وی بیان کرد: تحلیلگران سیاسی، اقتصادی و همچنین اجتماعی موظف هستند تا ابعاد این شعار و دستاورد های ان را برای آحاد مختلف مردم تشریح و تبیین کنند.
وی افزود: نامگذاری سال های گذشته با عناوین مختلف و همچنین کارنامه ملت و دولت در قبال تحقق این شعار ها باید بررسی شود تا در صورت وجود هر گونه کم و کاستی و یا غفلت از این سیاست ها به مردم و دولت گوشزد شود.
وی بیان کرد: اگر امسال به عنوان سال همدلی و هم زبانی و دولت و ملت نامگذاری شده است به این معنا نیست که دیگر موضوع اقتصاد مقاومتی تمام و یا کمرنگ شده است.
شیخ ادامه داد: شعار اصلاح الگوی مصرف از جمله مطالبات مقام معظم رهبری بود که اگر به درستی سر لوحه تمامی ایرانیان قرار می گرفت شاید امروز با بسیاری از کمبود ها مانند کاهش ذخایر آبی روبرو نبودیم.
وی تاکید کرد: جهان بینی رهبر معظم انقلاب تاکنون تاثیراتش بر بسیاری از معادلات دنیا و حتی ابر قدرت های جهان آشکار بوده و لذا نباید به تکرار شعارها اکتفا کنیم بلکه باید برای آن برنامه ای منسجم نوشت و بر تحقق آن اصرار ورزید.
همدلی روابط اجتماعی را بهبود می بخشد
سارا رحمتی یکی از دبیران بازنشسته سازمان آموزش و پرورش نیز گفت: همدلی به معنای اجبار و هم عقیده بودن با همه انسان ها و یا افراد نیست.
وی افزود: همدلی یعنی اینکه بتوانیم بدون آن که در موقعیت طرف مقابل قرار گرفته باشیم خودمان را جای او بگذاریم و از منظر او مسئله را نگاه و درک کنیم.
وی افزود: مردم ایران تاکنون در بسیاری از حوادث مانند زلزله، جنگ و یا اتفاقات دیگر با تمام مردم جهان همدلی داشتند و لذا بیش از مردم جهان بروز این همدلی و همراهی با دولت و در کشور به آن نیاز است.
وی افزود: برای همگان واضح و مبرهن است که کشور سال ها از تحریم رنج می برد و لذا باید در برخی از مشکلات و یا کمبود با دولت همراهی کنیم و با به وجود آمدن کوچکترین کمبودی بنای اعتراض بر نداریم.
وی گفت: اگر دولت بتواند خودش را به جای مردم قرار دهد و مشکلات آنها را درک کند و مردم هم با درکی متقابل به این احساس برسند که دولت توان و تلاش خود را برای حل مشکلات مردم به کار گرفته است مطمئن باشید احساس رضایت مردم نسبت به زندگی چندین برابر افزایش خواهد یافت.
وی تاکید کرد: همدلی، روابط اجتماعی را بهبود میبخشد و به ایجاد رفتارهای حمایتکننده نسبت به انسانهای دیگر منجر میشود زیرا انسان موجودی اجتماعی است.
گزارش : بابک رحیمیان
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif