shima_glk
03-20-2015, 06:03 AM
http://pnu-club.com/imported/2015/03/974.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد لازم:
برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم
تره: 500 گرم
قرص استاک گوشت: یک عدد
کره: 50 گرم
ماهی تیلاپیا: یک کیلو
کره برای سرخ کردن: بهمیزان لازم
ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری
آرد سفید: به میزان لازم
خامه: 250 گرم
پودرسیر: نصف قاشق چایخوری
پودرگردو: به میزان دلخواه
روش تهیه:
1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب میجوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرفهای تکنفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم میکنیم.
2. گر بخواهیم داخل قالبهای تکنفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم میکنیم.
3. ابتدا ماهیها را با ادویه مرغ و ماهی طعمدار کرده کمی آرد روی آن میپاشیم و با کره آرام سرخ میکنیم.
4. درنهایت خامه، پودرسیر و پودرگردو را روی ماهی داخل تابه میریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکههای ماهی را روی آن سرو میکنیم.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
مواد لازم:
برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم
تره: 500 گرم
قرص استاک گوشت: یک عدد
کره: 50 گرم
ماهی تیلاپیا: یک کیلو
کره برای سرخ کردن: بهمیزان لازم
ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری
آرد سفید: به میزان لازم
خامه: 250 گرم
پودرسیر: نصف قاشق چایخوری
پودرگردو: به میزان دلخواه
روش تهیه:
1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب میجوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرفهای تکنفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم میکنیم.
2. گر بخواهیم داخل قالبهای تکنفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم میکنیم.
3. ابتدا ماهیها را با ادویه مرغ و ماهی طعمدار کرده کمی آرد روی آن میپاشیم و با کره آرام سرخ میکنیم.
4. درنهایت خامه، پودرسیر و پودرگردو را روی ماهی داخل تابه میریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکههای ماهی را روی آن سرو میکنیم.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif