ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بروسکتای سیر



shima_glk
03-19-2015, 05:42 AM
علاقه مندان به نان سیر شک نداشته باشند که از این پیش غذای اشتها آور لذت می برند.

مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه


یک نان خوش طعم برای کسانی‌که طعم سیر را دوست دارند. این نان در کنار غذاهای گوشتی و سبزیجات، مکمل بسیار مناسبی است و حتی می‌توان آن را در بشقاب استیک به عنوان تزیین بشقاب قرار داد.

مواد لازم:



سیر
4 حبه بزرگ


روغن زیتون
⅓ پیمانه


نان تست
4 برش


نمک
به میزان لازم


فلفل سیاه
به میزان لازم



طرز تهیه:



پوست سیرها را می‌گیریم و آن‌ها را باریک باریک برش می‌دهیم. در یک تابه، روغن زیتون را می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود. سیر را به روغن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم و سپس آن را از روی حرارت بر می‌داریم.
نان‌های تست را روی گریل یا منقل کمی برشته می‌کنیم به طوری که رنگ دو طرف آن‌ها قهوه‌ای شود. با یک قلمو، روغن زیتون و سیر را روی نان‌ها می‌مالیم. دقت می‌کنیم که سیرها به طور یکنواخت روی سطح نان‌ها پخش شود. سپس آن‌ها را با کمی نمک و فلفل سیاه، مزه‌دار کرده و داغ، سرو می‌کنیم.


http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif