PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امکان اسکان یک میلیون مسافر نوروزی در خراسان جنوبی وجود دارد



sunyboy
03-16-2015, 08:50 PM
به گزارش خبرنگار مهر، حسن رمضانی ظهر دوشنبه در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان جنوبی اظهارکرد: افق گردشگری در خراسان جنوبی افق روشنی است.
وی افزود: هتل های خراسان جنوبی با ۷۸۰ تخت و مهمانپذیری‌های استان با۲۸۱ اتاق و ۶۴۱ تخت برای آماده استقبال از مسافران نوروزی آماده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی عنوان کرد: مهمانسرای های ادارات خراسان جنوبی با ظرفیت پذیرش یک‌هزار و ۲۷۰ نفر و آموزشگاه های اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز با ظرفیت اسکان پنج هزارو ۶۰۰ نفر برای اسکان مسافرین نوروزی در نظر گرفته شده است.
توزیع ۱۰۰ هزار نقشه راهنما بین مسافران نوروزی
رمضانی اضافه کرد:همچنین با همکاری شهرداری های خراسان جنوبی ۴۸ کمپ با ظرفیت هزار و ۸۵۵ نفر برای اسکان مسافرین نوروزی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: آبگرم فردوس نیز ظرفیت اسکان روزانه هزار نفر را داراست.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه در خراسان جنوبی ظرفیت اسکان روزانه ۳۰ هزارو ۷۰۶ نفر وجود دارد، گفت: با وجود ظرفیت بسیارمناسب در خراسان جنوبی در ۱۵ روز ابتدای سال آینده خراسان جنوبی ظرفیت اسکان یک میلیون  نفر را داراست.
رمضانی از وجود و آمادگی ۳۵ رستوران بین‌راهی در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: ۱۰ مجتمع بین راهی برای اسکان مسافرین نوروزی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: همچنین تلفن چهار رقمی ۳۱۷۵ برای انتقال مشکلات و راهنمایی مسافرین نوروزی در نظر گرفته شده است. معرف
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی تصریح کرد:همچنین برای معرفی خراسان جنوبی ۱۰۰ هزار نقشه راهنما و ۲۵ هزار کتابچه و ۱۲ هزار بروشور چاپ شده که در این ایام در اختیار مسافرین نوروزی قرار می گیرد.
رمضانی عنوان کرد: خراسان جنوبی هشتم فروردین‌ماه سال آینده میزبان تور فرانسوی است و در اردیبهشت سال آینده نیز ۱۶ اروپایی از مناطق گردشگری خراسان جنوبی دیدن خواهند کرد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif