ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استقبال از مسافران با برپايی ۸۵ غرفه صنايع دستی در استان سمنان



sunyboy
03-16-2015, 08:50 PM
به گزارش خبرنگار مهر، جعفر صفاخواه پیش از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل اداره كل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان سمنان ضمن اشاره به برپایی ۸۵ غرفه عرضه و فروش صنايع دستي در استان اظهار داشت: اين غرفه‌ها در هشت شهرستان و در مكان هاي مناسب و پر رفت و آمد برپا مي‌شود.
وي گفت: در اين غرفه‌ها، صنايع دستي مهم و بومي استان در رشته‌هاي سفال و سراميك، گليم، جاجيم، نازك‌كاري چوب، رودوزي‌هاي سنتي، سنگ‌هاي نيمه قيمتي، قلمكار، نمد، سراجي سنتي و ... عرضه مي‌شود.
معاون صنايع‌دستي اداره كل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان سمنان گفت: علاوه بر اين غرفه‌ها، در ايام نوروز كارگاه‌هاي صنايع دستي استان سمنان نيز ميزبان گردشگران و مسافران نوروزي هستند.
صفاخواه، تعداد كارگاه‌هاي صنايع دستي فعال درايام نوروز را ۱۸ كارگاه اعلام كرد و افزود: گردشگران مي‌توانند در قالب تورهاي كارگاه‌گردي نيز از اين كارگاه ها بازديد كنند.
معاون توسعه مديريت و پشتيباني اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان هم در این نشست با اشاره به قدمت روستاي پاده و قابليت‌هاي مهم آن گفت: روستاي هدف گردشگري پاده بيش از دو هزار سال قدمت دارد.
محمدحسين نبوي فرد افزود: قلعه، امامزاده، آب انبار، حمام تاريخي و ... از جمله قابليت‌هاي تاريخي اين روستاست كه مي‌تواند نقش مهمي در جذب گردشگر داشته باشد.
وي با اشاره به اجراي كار مرمت حمام تاريخي پاده و امامزاده اين روستا توسط اداره ميراث فرهنگي استان سمنان و شهرستان آرادان اظهار داشت: صنايع دستي اين روستا نيز در نوع خود قابل توجه است و در مجموع اين روستا نياز به معرفي بيشتر دارد.
وی در خاتمه، هدف از برگزاری اين مراسم را حفظ ميراث معنوي و معرفي هر چه بيشتر روستاي هدف گردشگري پاده به نسل جوان و نونهالان عنوان كرد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif