ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سبزیجات بهاره بخارپز



shima_glk
03-14-2015, 05:00 PM
یک دسته سبزیجات بخارپز با عطر لیمو در کنار غذا یا بعد از آن به عنوان سالاد، مقوی و خوشمزه است.

مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه


20 دقیقه زمان برای آماده کردن سبزی‌ها و 10 دقیقه برای بخارپز کردن آنها زمان کافی است.
از مسواکی تمیز یا یک قلموی شیرینی‌پزی کوچک استفاده کنید تا به آرامی دور ساقه‌های هویج‌ها را پاک کنید تا آلودگی مابین آنها کاملا پاک شود.

ارزش غذایی این بشقاب سبزیجات به شرح زیر است: انرژی 300 کیلوژول، چربی کل 5.50 گرم، کربوهیدرات کل 3.50 گرم، پروتئین 1.5 گرم، چربی اشباع شده 3.50 گرم، فیبر رژیمی 2.50 گرم.


مواد لازم:



کره
40 گرم


هویج باریک
15 عدد


مارچوبه
15 عدد


کدوسبز کوچک
3 عدد


سرکه سفید
1 قاشق سوپ‌خوری


پوست لیموی رنده شده
2 قاشق چای‌خوری



طرز تهیه:



انتهای چوبی مارچوبه‌ها را ببرید.
ته کدو سبزها را ببرید و از درازا 4 قسمت کنید.
هویج‌ها را پوست بکنید و نوک آنها را بزنید و 4 سانتی‌متر از ساقه‌های سبز آن را باقی بگذارید.
هویج‌ها را در بخارپز یا سبدی بزرگ روی تابه‌ای گود حاوی آب در حال جوش قرا دهید. به مدت 5 دقیقه با گذاشتن یک درپوش آنها را با بخار بپزید. حالا مارچوبه و کدوسبز را اضافه کنید و درپوش را بگذارید و به مدت 2 دقیقه دیگر آنها را بپزید یا تا وقتی‌که سبزیجات شما نرم شوند.
کره را در تابه بزرگی روی حرارت متوسط آب کنید تا اینکه کف کند.
پوست لیمو را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
سبزیجات و سرکه را به آن اضافه کنید و تکان دهید تا مخلوط شوند.
با نمک و فلفل این مخلوط را مزه‌دار کنید. حالا آن را در یک ظرف سرو غذا بریزید.


http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif