shima_glk
03-13-2015, 02:50 AM
یک دستور آسان و سریع برای فیله ماهی سالمون پخته شده در فر بر روی برشهای لیمو و شوید. میتوانید این غذا را حتی ظرف کمتر از ۳۰ دقیقه تهیه کنید
http://pnu-club.com/imported/2015/03/645.jpg
آمادهسازي: 5 دقيقه
مدت انتظار: 30 دقيقه
http://pnu-club.com/imported/2015/03/646.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد اوليه:
ماهي سالمون (فيله): 450 گرم
عصاره مرغ يا عصاره سبزيجات يا آب: نصف فنجان
ليمو حلقه شده: يك عدد
شويد: دو تا سه شاخه
شويد تازه خرد شده: يك قاشق سوپخوري
روغن زيتون: يك قاشق سوپخوري
نمك: به مقدار لازم
فلفل سياه تازه آسياب شده: به مقدار لازم
طرز تهيه:
1- فر را با دماي 350 درجه فارنهايت ( 177 درجه سانتيگراد) داغ كنيد.
2- برشهاي ليمو و شويد را كف يك ظرف مخصوص فر بزرگ بچينيد.
3- دو طرف ماهيهاي سالمون روغن زيتون و نمك و فلفل بماليد. ماهيها را روي برشهاي ليمو و شويد بچينيد. روي ماهي شويد خرد شده بپاشيد.
4- عصاره مرغ يا آب را داخل ظرف بريزيد و روي آن را با فايل آلومينيومي بپوشانيد.
5- 25-20 دقيقه در فر بپزيد. زمان پخت به ضخامت ماهي سالمون شما بستگي دارد و زماني كه به راحتي با چنگال كنده شد پخته است.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
http://pnu-club.com/imported/2015/03/645.jpg
آمادهسازي: 5 دقيقه
مدت انتظار: 30 دقيقه
http://pnu-club.com/imported/2015/03/646.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد اوليه:
ماهي سالمون (فيله): 450 گرم
عصاره مرغ يا عصاره سبزيجات يا آب: نصف فنجان
ليمو حلقه شده: يك عدد
شويد: دو تا سه شاخه
شويد تازه خرد شده: يك قاشق سوپخوري
روغن زيتون: يك قاشق سوپخوري
نمك: به مقدار لازم
فلفل سياه تازه آسياب شده: به مقدار لازم
طرز تهيه:
1- فر را با دماي 350 درجه فارنهايت ( 177 درجه سانتيگراد) داغ كنيد.
2- برشهاي ليمو و شويد را كف يك ظرف مخصوص فر بزرگ بچينيد.
3- دو طرف ماهيهاي سالمون روغن زيتون و نمك و فلفل بماليد. ماهيها را روي برشهاي ليمو و شويد بچينيد. روي ماهي شويد خرد شده بپاشيد.
4- عصاره مرغ يا آب را داخل ظرف بريزيد و روي آن را با فايل آلومينيومي بپوشانيد.
5- 25-20 دقيقه در فر بپزيد. زمان پخت به ضخامت ماهي سالمون شما بستگي دارد و زماني كه به راحتي با چنگال كنده شد پخته است.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif