PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه کوفته عدس



shima_glk
03-13-2015, 02:50 AM
مواد لازم:

عدس 1لیوان (از عدس قرمز هم میتوانید استفاده كنید)
بلغور گندم 1لیوان (ریز)
پیاز پیاز 1عدد
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1ونیم قاشق سوپخوری
آبلیمو 1چهارم لیوان
جعفری 3تا4قاشق سوپخوری (ساطوری شده)
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم



http://pnu-club.com/imported/2015/03/644.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)


طرزتهیه:
1. ابتدا عدس را خوب پاك كرده، می‌شوییم و با 1/5 لیوان آب و كمی نمك و روغن می‌پزیم.بلغور را نیز پاك كرده، می‌شوییم و هنگامی كه مقداری از آب عدس باقی ماند، به آن اضافه می‌كنیم.
2. درب قابلمه را محكم می‌بندیم تا بلغور با بخار عدس خوب نرم شود .در این زمان اگر بلغور زود نرم نشد می‌توانید یك دوم لیوان آب جوش اضافه كنید، اما در نهایت و پس از پخته شدن، این مخلوط نباید آب داشته باشد.در یك تابه روغن می‌ریزیم و پیاز را رنده كرده و در آن تفت می‌دهیم.
3. رب گوجه‌فرنگی را به پیاز اضافه می‌كنیم و چند دقیقه‌ی دیگر تفت می‌دهیم.مخلوط رب و پیاز را به عدس و بلغور پخته شده می‌افزاییم و هم می‌زنیم.آب لیموترش، نمك، فلفل و جعفری را به مواد درون قابلمه اضافه می‌كنیم و با دست خوب ورز می‌دهیم تا همه‌ی مواد با هم تركیب شوند.
4. از مواد به اندازه‌ی یك گردو برمی‌داریم و هر تكه را به شكل كوفته‌های دراز شكل می‌دهیم و برای سرو آماده میكنیم.

نكات:
1. این غذا را با عدس قرمز هم میتوانید طبخ كنید.
2. این كوفته به صورت سرد سرو میشود.
3. در صورت تمایل از مقدار بیشتری رب گوجه فرنگی استفاده كنید تا كوفته شما خوشرنگ تر شود.
4. استفاده از مقداری زعفران به خوشرنگ و خوش عطر شدن غذا كمك زیادی میكند.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif