shima_glk
03-12-2015, 09:20 AM
http://pnu-club.com/imported/2015/03/610.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد لازم: مرغ چرخکرده: 300 گرم
فلفل دلمهای ریز شده: دو قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده و آب گرفته: دو قاشق غذاخوری
زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
تخممرغ: یک عدد آرد سوخاری: دو سوم لیوان
پیاز سرخشده: دو قاشق غذاخوری
جعفری ریزشده: دو قاشق غذاخوری
زعفران حل کرده: یک قاشق غذاخوری
نمکوفلفل: به میزان لازم
ادویه کاری یا ادویه مرغ و ماهی: یک قاشق چایخوری
قارچ دکمهای: به میزان لازم
آردسوخاری و تخممرغ برای پوشش دادن توپکها: به میزان لازم
روش تهیه: 1. ابتدا مرغ چرخ کرده، ادویهها، تخممرغ، آردسوخاری، پیاز و فلفلدلمهای ریز شده و پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل کافی با هم مخلوط کرده و چنگ میزنیم تا خمیر یکدست و مطلوب حاصل شود.
2. قارچهای دکمهای را جداگانه با کمی روغن زیتون تفت میدهیم تا آب آنها کشیده شده و کاملا سرخ شود. به اندازه یک گردو با پوست از مواد برمیداریم داخل دست میان آن را گود میکنیم و یک عدد قارچ دکمهای داخل آن میگذاریم.
3. مواد حاصل را کاملا به شکل توپک گرد کرده داخل تخممرغ زده شده و آردسوخاری میغلتانیم و داخل روغن داغ شناور و سرخ میکنیم.
4. حرارت روغن نباید خیلی کم و نباید خیلی زیاد باشد چون درصورتی که خیلی کم باشد آردسوخاری روی توپک نرم شده و میریزد و اگر حرارت خیلی زیاد باشد رویه آن به سرعت طلایی شده و داخل مواد نمیپزد.
5. پس از پخت توپکها را روی دستمال میگذاریم تا روغنهای اضافی آن گرفته شود سپس روی آنها را با پنیرخامهای و کلم بروکسل مانند تصویر تزئین میکنیم. این توپکها میتوانند به شکل سرد نیز سرو شوند و چند ساعت با کیفیت خیلی عالی روی میز مهمانی شما خواهند ماند.
مواد لازم: مرغ چرخکرده: 300 گرم
فلفل دلمهای ریز شده: دو قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده و آب گرفته: دو قاشق غذاخوری
زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
تخممرغ: یک عدد آرد سوخاری: دو سوم لیوان
پیاز سرخشده: دو قاشق غذاخوری
جعفری ریزشده: دو قاشق غذاخوری
زعفران حل کرده: یک قاشق غذاخوری
نمکوفلفل: به میزان لازم
ادویه کاری یا ادویه مرغ و ماهی: یک قاشق چایخوری
قارچ دکمهای: به میزان لازم
آردسوخاری و تخممرغ برای پوشش دادن توپکها: به میزان لازم
روش تهیه: 1. ابتدا مرغ چرخ کرده، ادویهها، تخممرغ، آردسوخاری، پیاز و فلفلدلمهای ریز شده و پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل کافی با هم مخلوط کرده و چنگ میزنیم تا خمیر یکدست و مطلوب حاصل شود.
2. قارچهای دکمهای را جداگانه با کمی روغن زیتون تفت میدهیم تا آب آنها کشیده شده و کاملا سرخ شود. به اندازه یک گردو با پوست از مواد برمیداریم داخل دست میان آن را گود میکنیم و یک عدد قارچ دکمهای داخل آن میگذاریم.
3. مواد حاصل را کاملا به شکل توپک گرد کرده داخل تخممرغ زده شده و آردسوخاری میغلتانیم و داخل روغن داغ شناور و سرخ میکنیم.
4. حرارت روغن نباید خیلی کم و نباید خیلی زیاد باشد چون درصورتی که خیلی کم باشد آردسوخاری روی توپک نرم شده و میریزد و اگر حرارت خیلی زیاد باشد رویه آن به سرعت طلایی شده و داخل مواد نمیپزد.
5. پس از پخت توپکها را روی دستمال میگذاریم تا روغنهای اضافی آن گرفته شود سپس روی آنها را با پنیرخامهای و کلم بروکسل مانند تصویر تزئین میکنیم. این توپکها میتوانند به شکل سرد نیز سرو شوند و چند ساعت با کیفیت خیلی عالی روی میز مهمانی شما خواهند ماند.