PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این شیرینی ها برای عید عالی‌ هستند + تصاویر



shima_glk
03-12-2015, 09:20 AM
http://pnu-club.com/imported/2015/03/603.jpg


شیرینی یکی از عناصر اصلی دید و بازدیدهای عید است. اصلا نمی شود مهمان به خانه آدم بیاید و شیرینی روی میز نباشد. برای اینکه امسال کدبانو بودن خودتان را به بقیه نشان دهید، می توانید برخی از شیرینی های این روزهای شاد و به یادماندنی را خودتان در خانه تهیه کنید تا هم عطر و بوی آنها در خانه بپیچد و هم تنوع و طعم جدیدی به هفت سین خود ببخشید.

شيريني پفكي گردويي


http://pnu-club.com/imported/2015/03/604.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)


موادلازم
• زرده تخم‌مرغ: 5 عدد
• پودر قند: 200 گرم
• گردو: 200 گرم، نيمكوب
• پودر هل: يك قاشق چاي‌خوري
• يا وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

روش تهيه
1. زرده تخم‌مرغ را به همراه پودر قند با همزن برقي بزنيد تا مايه كاملا سفيد و كشدار شود، سپس هل يا وانيل را اضافه كنيد.
2. گردو را نگيني ريز خرد كرده و به مواد اضافه و با ليسك خوب مخلوط كنيد. سيني مخصوص فر را چرب كرده و كاغذ روغني بيندازيد، سپس از مواد به اندازه يك قاشق چاي‌خوري برداشته و با فاصله در سيني قرار دهيد و در فر از پيش گرم شده با حرارت 150درجه سانتي‌گراد به مدت 8 تا 10 دقيقه بپزيد تا زير آن كمي طلايي شود. براي پخت اين شيريني، نيازي به تغيير رنگ روي آن نيست.

نكات:
1. در اين شيريني درجه حرارت خيلي مهم است بايد حتما از قبل فر روشن و داغ شده باشد، در غير اين صورت پف شيريني مي‌خوابد.
2. اگر شيريني را زود از فر بيرون بياوريد روي آن حفره‌هاي ريزي ايجاد مي‌شود.
3. مي‌توانيد به جاي گردو از كنجد، پسته يا هر مغز خام ديگري استفاده كنيد.
4. كمي زعفران دم‌كرده، رنگ و طعم بهتري به شيريني مي‌دهد.


كوكي مربايي

http://pnu-club.com/imported/2015/03/605.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)

مواد لازم
• كره: 150 گرم
• شكر ريز: 150 گرم
• بیكينگ‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري
• رنده جوز هندي: يك قاشق چاي‌خوري
• پنير خامه‌اي: 125 گرم
• تخم‌مرغ: يك عدد
• آرد: 375 گرم
• مارمالاد دلخواه: به ميزان لازم

روش تهيه
1. كره، شكر، بیكينگ‌پودر و جوز هندي را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود، سپس پنير و تخم‌مرغ را به مواد اضافه كنيد تا خمير نرمي حاصل شود.
2. خمير را به 2 قسمت مساوي تقسيم كنيد و در نايلوني گذاشته و به مدت تقريبي 2 ساعت در يخچال نگه داريد.
3. نيمي از خمير را روي سطحي آردپاشي شده باز كنيد و با كاتر دلخواه قالب بزنيد و مركز آن را نيز به شكل دلخواه خالي كنيد.
4. سپس نيمه ديگر خمير را به همين شكل برش بزنيد ولی داخل خمیر را خالی نکنید. خميرهاي برش خورده را داخل سيني چرب شده بچينيد و به مدت تقريبي 15 الي 20 دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتي‌گراد بپزيد.
5. شيريني‌ها را روي پنجره سيني بگذاريد تا خنك شود، اكنون ميان 2 عدد شيريني مارمالاد دلخواه را بماليد و روي هم قرار دهيد و در انتها پودر قند بپاشيد.


شیرینی گردویی

http://pnu-club.com/imported/2015/03/606.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)

مواد لازم
• 100 گرم بیسکویت پودر شده
• 250 گرم گردوی چرخ کرده
• 6 عدد سفیده تخم‌مرغ
• نصف قاشق چای‌خوری جوهر لیمو
• 400 گرم شکر
• 1/3 پیمانه آرد گندم (یا آرد برنج یا آرد ذرت)
• 1/3 قاشق چای‌خوری وانیل

طرز تهیه
1. گردوی چرخ کرده، سفیده تخم مرغ، شکر، پودر بیسکویت و آرد برنج یا آرد ذرت را در ظرفی با هم مخلوط کنید و آن‌ها را چند بار از چرخ گوشت رد کنید تا حالت کشسانی پیدا کند.
2. سپس آن را درظرفی بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا گرم شود.
3. جوهرلیمو را در یک قاشق چایخوری آب جوش حل کرده، به مایه اضافه می کنیم.
4. ظرف را از روی حرارت بردارید و مقداری سفیده تخم مرغ روی آن بریزید تا سطح آن خشک نشود و مایه خنک شود. سپس وانیل اضافه کنید و هم بزنید.
5. در کف سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید و مایه شیرینی را با استفاده از قیف مخصوص و با رعایت فاصله، روی کاغذ می ریزیم و با حرارت متوسط در فر 250 درجه سانتی گراد به مدت 20- 15 دقیقه حرارت می‌دهیم تا کاملا بپزد.


شیرینی قطاب


http://pnu-club.com/imported/2015/03/607.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)

مواد لازم
• دو عدد زرده تخم مرغ
• 100 گرم ماست (نصف پیمانه)
• 100 گرم روغن (نصف پیمانه)
• یک قاشق مرباخوری پیکینگ پودر
• 150 گرم آرد
• 250 گرم بادام پوست گرفته و چرخ کرده
• 120 گرم پودر قند
• یک قاشق سوپخوری هل کوبیده

طرز تهیه
1. زرده تخم‌مرغ، ماست، روغن و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس آرد را کم‌کم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به ‌صورتی در بیاید که به‌دست نچسبد. ولی زیاد هم سفت نشود و حالت کشسانی خود را از دست ندهد. سپس خمیر را مدت 2 ساعت کنار بگذارید تا به اصطلاح ور بیاید.
2. برای تهیه مواد داخل قطاب، بادام، پودر قند و هل را با هم مخلوط کنید. از خمیری که درست کرده بودید گلوله ای به اندازه یک پرتقال بردارید. کمی آرد روی میز بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر تقریبا نیم سانتی متر باز کنید. سپس با دهانه استکان دایره هایی روی خمیر درآورید و در وسط هر دایره از مخلوط بادام و هل و پودر قندی که درست کرده اید، بگذارید .سپس لبه های خمیر را روی هم بیاورید و اطراف آن را به ‌هم بچسبانید و با دست چین بدهید. بقیه قطاب ها را به همین صورت آماده کنید.
3. قطاب‌ها را می‌توانید هم در روغن سرخ کنید و هم درون فر بگذارید. برای سرخ کردن قطاب ها باید یک ظرف گود را با روغن فراوان داغ کنید و قطاب ها را داخل آن سرخ کنید.
4. اگر هم خواستید از فر استفاده کنید، آنها را با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید.بعد از سرد شدن قطاب ها، آنها را در پودر قند بغلتانید.


بیسکوئیت لیمو-آویشن


http://pnu-club.com/imported/2015/03/608.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)

• تعداد: 36 عدد
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم
• 1 ¼ پیمانه آرد کامل
• نصف پیمانه پودر قند
• ¼ پیمانه نشاسته ذرت
• یک قاشق چایخوری برگ‌ تازه آویشن
• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
• دو قاشق غذاخوری عسل
• ¾ پیمانه کره
• شکر دانه درشت
• عسل

طرز تهیه
1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر قند، نشاسته ذرت، آویشن و پوست لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری عسل به آنها بیفزایید اما هم نزنید. کره را اضافه کنید و سپس با هم‌زن آنها را مخلوط کنید تا حالت چسبناک پیدا کنند. خمیر را تا زمانی ورز دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را به شکل توپ فرم دهید.
2. خمیر را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنید. سپس با چاقوی اره‌ای تیز یا کاتر دالبری، آنها را به مربع‌های کوچک برش دهید. اما توجه داشته باشید آنها را از هم جدا نکنید. روی آنها شکر دانه‌درشت بپاشید.
3. سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید وبیسکوئیت‌ها را تا زمانی که کاملا برسته و طلایی شوند، بپزید.
4. زمانی که بیسکوئیت‌ها هنوز گرم هستند، مربع‌ها را از هم جدا کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند. می‌توانید روی آنها عسل بریزید و با برگ‌های تازه آویشن تزئین و سرو کنید.


كوكي شكلاتي ترك‌خورده


http://pnu-club.com/imported/2015/03/609.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)

مواد لازم
• كره: 4 قاشق غذاخوري (56 گرم)
• شكلات تلخ و شيرين: 8 اونس (230 گرم)
• شكر: يك‌دوم فنجان (100 گرم)
• تخم‌مرغ: 2عدد
• وانيل: 2 قاشق چاي‌خوري
• آرد: يك‌دوم فنجان (195 گرم)
• نمك: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
• بیكينگ‌پودر: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
• پودرقند: يك فنجان (110 گرم)

روش تهيه
1. در يك كاسه شكلات‌ها و كره را ريخته و روي بخارآب، مواد را آب كرده و با هم مخلوط مي‌كنيم سپس آن‌ را از روي بخار برداشته مي‌گذاريم در دماي اتاق خنك شود.
2. در مخلوط‌كن تخم‌مرغ‌ها و شكر را ريخته و هم مي‌زنيم تا زماني كه سفيد و يكدست شوند (3 تا 5 دقيقه) سپس وانيل را اضافه كرده و دوباره هم مي‌زنيم.
3. شكلات‌ها را به مايه درون مخلوط‌كن اضافه كرده و هم مي‌زنيم.
4. در يك كاسه مواد خشك (آرد، نمك و بیكينگ‌پودر) را با هم مخلوط كرده و داخل مخلوط‌كن ريخته و با بقيه مواد داخل آن مخلوط مي‌كنيم.
5. مواد را درون كاسه‌اي ريخته، روي آن را با سلفون مي‌پوشانيم و درون يخچال مي‌گذاريم (2 تا 3 ساعت).
6. فر را روشن كرده و دردماي 325 درجه فارنهايت (165 درجه سانتي‌گراد) قرار مي‌دهيم.
7. مواد را از يخچال درآورده و با يك اسكوپ بستني يا قاشق، مقداري از مواد را برداشته بركف دست مي‌گذاريم و بين 2 دست كاملا گرد مي‌كنيم (به اندازه توپ پينگ‌پنگ) و درون پودرقند انداخته و مي‌چرخانيم تا پودرقند به تمام نقاط توپ شكلاتي چسبيده شود.
8. كف سيني فر كاغذ روغني پهن كرده و توپ‌هاي شكلاتي را با فاصله درون آن گذاشته و به مدت 8 تا 10 دقيقه درون فر قرار مي‌دهيم.
9. زماني كه توپ‌هاي شكلاتي ترك خوردند و شكلات داخلي آن‌ها نمايان شد مي‌توانيد سيني را از فر در بياوريد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif