PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیله گوسفند با سبزیجات معطر



shima_glk
03-11-2015, 03:30 PM
فیله گوسفند با ترکیب سبزیجات تازه و معطر، یک غذای مقوی به خصوص برای کودکان است.

مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت


برای درست کردن این غذا هر کدام از فیله‌های گوساله باید 250 گرمی باشد. کمتر از 1 ساعت طول می‌کشد تا غذا آماده شود.
انرژی:231 کیلوکالری، چربی اشباع شده: 3 گرم، چربی کل: 13گرم،‌ کربوهیدرات کل: 50 گرم، فیبر رژیمی: 50 گرم، پروتئین: 28 گرم.
می‌توان از یک روز قبل فیله را با مواد داخلش آماده کنید. آنها را در بشقابی قرار دهید و با پوشش پلاستیکی بپوشانید و در یخچال نگه دارید. 20 دقیقه قبل از پخت آنها را از یخچال بیرون آورید.

مواد لازم:



فیله ساردین
6 عدد


فیله گوساله
3 تکه (750 گرم)


سیر
4 حبه


آویشن
3 قاشق سوپ‌خوری


رزماری
½1 قاشق سوپ‌خوری


روغن زیتون
½2 قاشق سوپ‌خوری



طرز تهیه:



سیر، رزماری و آویشن را ریز کنید.
فر را از قبل تا 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
ساردین، سیر، رزماری، آویشن و 1 قاشق روغن زیتون را در کاسه‌ای کوچک مخلوط کنید. با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
یک فیله گوسفند را روی سطحی تمیز قرار دهید. با یک چاقوی تیز برشی افقی تا عمق ¾ در پهلوی فیله بزنید (تا آخر طرف دیگر نبرید). فیله را باز کنید تا صاف قرار گیرد. با ⅓ مخلوط ساردین روی آن را بپوشانید.
حالا فیله را تا بزنید تا این ماده داخلش قرار گیرد. از نخ آشپزی غیرمومی استفاده کنید و با فواصل 2 سانتی‌متری فیله‌ها را ببندید. این کار را با بقیه فیله‌ها و مخلوط ساردین تکرار کنید.
روغن زیتون را در تابه تفلون روی حرارت بالا گرم کنید.
فیله گوسفند را برای 2 دقیقه در هر طرف تفت دهید، سپس آن را به سینی‌ای که آماده کرده‌اید انتقال دهید. بعد از 10 دقیقه فیله‌ها را چک کنید، می‌توانید آنها را به مقدار دلخواه‌تان بپزید.
وقتی فیله‌ها به میزان پخت مدنظر شما رسیدند، آنها را با فویل بپوشانید و برای 5 دقیقه کنار بگذارید تا گوشت استراحت کند.
برای سرو نخ‌ها را از فیله‌ها جدا کنید و آنها را به تکه‌های ضخیم ببرید.