PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه خورش چاغاله بادام



shima_glk
03-08-2015, 11:50 PM
http://pnu-club.com/imported/2015/03/395.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)


مواد اولیه :
برای 5 نفر
گوشت (خورشتی و بدون چربی) 400گرم
سبزی (شامل نعنا و جعفری(جعفری كمی بیشتر)) 250تا300گرم
چاغاله بادام 300گرم
برگ بو 4عدد
پیاز 4عدد
زعفران (آبكرده) 2قاشق غذاخوری
آبغوره به میزان لازم
لیمو عمانی 2عدد

طرز تهیه:
1. ابتدا گوشت را بشویید و به صورت خورشتی خرد كنید.در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت را كمی در آن تفت دهید. 2عدد پیاز را پوست بگیرید و 4قسمت كنید و به گوشت اضافه كرده و كمی تفت دهید و بعد زردچوبه و فلفل بزنید و برگ بو را اضافه كرده و با مقداری آب اجازه دهید بپزد.
2. وقتی که گوشت خورش نیم پز شد، 2عدد پیاز باقی مانده را پوست گرفته و رنده كنید و در روغن سرخ كنید. نعنا و جعفری را شسته و ریز خرد كنید و جداگانه در روغن تفت دهید، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.
3. چاغاله بادام را خوب شسته ودم آنها را بگیرید و به پیاز اضافه كنید و کمی تفت دهید.گوشت نیم پز شده را از مواد اضافه جدا كرده و به همراه آب صاف شده آن به مواد اضافه كنید و بگذارید غذا جا بیفتد.در نیم ساعت آخر پخت آبغوره،لیمو عمانی و زعفران را به خورش افزوده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

نكات:
1)مدت زمان پخت چاغاله بادام معمولا به همان اندازه پخت خورش كرفس است.
2)بهتر است زمان كافی به خورش بدهید تا كاملا جا افتاده و خوشمزه شود.
3)به جای آبغوره میتوان از آبلیمو هم استفاده كرد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif