PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوپ پنیر کانادایی



shima_glk
03-08-2015, 03:00 PM
این سوپ که با عصاره مرغ، سبزیجات و پنیر چدار تهیه می‌شود پیش غذایی مناسب و خوشمزه است.

مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت


این سوپ کانادایی را در زمان کوتاهی، کمتر از 1 ساعت، می‌توانید آماده کنید. بهتر است از نان روگن برای تهیه خرده نانهای روی سوپ استفاده کنید.


مواد لازم:



شیر
3 پیمانه


آرد
¾ پیمانه


پنیر چدار
½1 پیمانه


نان تست
3 تکه


عصاره مرغ
1 لیتر


کرفس
1 ساقه


پیاز
1 عدد


هویج
1 عدد


کره
1 قاشق چای‌خوری


پاپریکا
½ قاشق چای‌خوری


فلفل سیاه
½ قاشق چای‌خوری




طرز تهیه:



نان جوها را به اندازه‌های 1.5 سانتی‌متری برش بزنید.
پیاز و هویج را پوست گرفته و به‌صورت مکعبی خرد کنید.
ساقه کرفس را خرد کنید.
دمای فر را به 375 درجه سانتی‌گراد برسانید.
قطعات نان روگن را تا جایی‌که کامل تست شوند در فر قرار دهید. (حدوداً 15 دقیقه)
همزمان با تست شدن نان‌ها، پیاز، کرفس و هویج را با غذاساز با هم مخلوط کنید سپس کره را در ظرف مناسبی آب کنید و مخلوط سبزیجات را به آن اضافه نمایید و به مدت 5 دقیقه آنها را سرخ کنید.
آرد را به تدریج به آب مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود سپس به تابه سبزیجات اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.
شیر، پاپریکا و فلفل سیاه را اضافه نمایید و 10 دقیقه دیگر این مخلوط را با حرارت ملایم بپزید.
پس از آن سوپ را از روی حرارت بردارید و پنیر را به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا کامل پنیر در سوپ ذوب شود.
سوپ را در کاسه بریزید و روی آن نان‌های جو تست شده قرار دهید.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif