shima_glk
03-06-2015, 06:49 AM
http://pnu-club.com/imported/2015/03/5.gif (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد لازم :
کیک شکلاتی: 500 گرم
پودر گردو: 200 گرم
شیرعسلی: 125 گرم
شکلات(سیاه): 200 گرم
گردو نیم شده برای تزئین: به میزان لازم
روش تهیه :
1. ابتدا کیک را داخل کاسهای گود با دست پودر میکنیم سپس شیرعسلی، شکلاتذوبشده و پودر گردو را به آن اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. 2.شکلات حاصل را داخل سینی پیرکس مناسب پهن کرده که قطر آن حدود یکونیم سانتیمتر باشد، سپس آن را به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد.3. آن را از یخچال خارج کرده و پس از یک ساعت شکلات را به ابعاد دلخواه برش میدهیم.4.کارد را برای برشدادن چرب کرده و روی شکلاتها را با،گردوی نیم شده تزئین میکنیم.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
مواد لازم :
کیک شکلاتی: 500 گرم
پودر گردو: 200 گرم
شیرعسلی: 125 گرم
شکلات(سیاه): 200 گرم
گردو نیم شده برای تزئین: به میزان لازم
روش تهیه :
1. ابتدا کیک را داخل کاسهای گود با دست پودر میکنیم سپس شیرعسلی، شکلاتذوبشده و پودر گردو را به آن اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. 2.شکلات حاصل را داخل سینی پیرکس مناسب پهن کرده که قطر آن حدود یکونیم سانتیمتر باشد، سپس آن را به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد.3. آن را از یخچال خارج کرده و پس از یک ساعت شکلات را به ابعاد دلخواه برش میدهیم.4.کارد را برای برشدادن چرب کرده و روی شکلاتها را با،گردوی نیم شده تزئین میکنیم.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif