shima_glk
03-05-2015, 02:40 PM
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه
http://pnu-club.com/imported/2015/03/235.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد اولیه :
برای 7 نفر
برنج 5پیمانه
مرغ نیم كیلو (فیله)
كره 150گرم
پوست پرتقال 2پیمانه (خلال و شیرین شده)
خلال پسته 1پیمانه
خلال بادام 1پیمانه
زرشك نصف پیمانه
زعفران 2قاشق چایخوری (آب كرده)
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز 1عدد
روغن به میزان لازم
شكر 1قاشق چایخوری
جوهر لیمو به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبكشی رسانده و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب كمی كره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ كرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با كمی آب آن را آبپز میكنیم. زرشك را با آب سرد شسته، در آبكش میریزیم تا آب آن برود، سپس شكر آن را مخلوط میكنیم. در ظرف مناسبی یك قاشق غذاخوری كره ریخته، زرشك را به آن افزوده و یك دقیقه تفت میدهیم. زعفران آب كرده را نیز به زرشك اضافه میكنیم.برای شیرین كردن خلال پرتقال، چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلالها را میجوشانیم، داخل صافی ریخته و در آخر یك ساعت در آب سرد قرار میدهیم و در نهایت به ازای یك پیمانه خلال پرتقال به آن یك پیمانه شكر و دو پیمانه آب اضافه میكنیم، به این ترتیب كه آب و شكر را مخلوط كردیم، روی حرارت قرار میدهیم، زمانی كه به جوش آمد خلالها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد. در آخر جوهر لیمو اضافه كرده و بعد از یكی، دو جوش آن را بر میداریم. برنج را در ظرف مناسبی میكشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و با خلالها و زرشك روی برنج را تزیین میكنیم.
نكات:
1)10 دقیقه آخر دم كردن برنج، در تكهای فویل خلال پسته را با یك قاشق چایخوری كره قرار داده، دور آن را بسته و روی برنج قرار میدهیم تا نرم شود؛ برای خلال بادام نیز از همین روش استفاد میكنیم.
2)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شكر قرار دهید تا خوشمزه تر شود.
3)به جای مرغ میتوانید از گوشت هم استفاده كنید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه
http://pnu-club.com/imported/2015/03/235.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد اولیه :
برای 7 نفر
برنج 5پیمانه
مرغ نیم كیلو (فیله)
كره 150گرم
پوست پرتقال 2پیمانه (خلال و شیرین شده)
خلال پسته 1پیمانه
خلال بادام 1پیمانه
زرشك نصف پیمانه
زعفران 2قاشق چایخوری (آب كرده)
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز 1عدد
روغن به میزان لازم
شكر 1قاشق چایخوری
جوهر لیمو به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبكشی رسانده و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب كمی كره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ كرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با كمی آب آن را آبپز میكنیم. زرشك را با آب سرد شسته، در آبكش میریزیم تا آب آن برود، سپس شكر آن را مخلوط میكنیم. در ظرف مناسبی یك قاشق غذاخوری كره ریخته، زرشك را به آن افزوده و یك دقیقه تفت میدهیم. زعفران آب كرده را نیز به زرشك اضافه میكنیم.برای شیرین كردن خلال پرتقال، چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلالها را میجوشانیم، داخل صافی ریخته و در آخر یك ساعت در آب سرد قرار میدهیم و در نهایت به ازای یك پیمانه خلال پرتقال به آن یك پیمانه شكر و دو پیمانه آب اضافه میكنیم، به این ترتیب كه آب و شكر را مخلوط كردیم، روی حرارت قرار میدهیم، زمانی كه به جوش آمد خلالها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد. در آخر جوهر لیمو اضافه كرده و بعد از یكی، دو جوش آن را بر میداریم. برنج را در ظرف مناسبی میكشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و با خلالها و زرشك روی برنج را تزیین میكنیم.
نكات:
1)10 دقیقه آخر دم كردن برنج، در تكهای فویل خلال پسته را با یك قاشق چایخوری كره قرار داده، دور آن را بسته و روی برنج قرار میدهیم تا نرم شود؛ برای خلال بادام نیز از همین روش استفاد میكنیم.
2)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شكر قرار دهید تا خوشمزه تر شود.
3)به جای مرغ میتوانید از گوشت هم استفاده كنید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif