PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدال‌آوران وزنه‌برداری المپیاد کارگران کشور در گناوه استقبال شدند



sunyboy
03-04-2015, 11:30 AM
به گزارش خبرنگار مهر، رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان گناوه عصر سه‌شنبه در این آیین در گفتگو با خبرنگار اظهار داشت: وزنه برداران شهرستان گناوه از بهترین وزنه برداران جوان استان و حتی کشور هستند.
رحمان عمادی گفت: این وزنه برداران در طول سال تمرین های بسیار سخت و طاقت فرسایی را متحمل می شوند و با عشق و علاقه فراوانی در این رشته المپیکی به فعالیت ورزشی مشغول هستند.
عمادی بیان داشت: مهدی تیرنا، یعقوب و امین  پشوتنی و اسحاق ذعاب از بهترین وزنه برداران استان بوشهر و از قهرمانان کشوری ما هستند.
http://pnu-club.com/imported/2015/03/186.jpg
وی در ادامه تصریح کرد: مهدی تیرنا و امین پشوتنی علاوه بر مسابقات کارگران کشور در تهران توانستند با شایستگی در المپیاد ورزشی کارگران کشور در مازندران نیز خوش بدرخشند و دو مدال نقره را برای استان بوشهر به ارمغان بیاورند.
عمادی خاطرنشان ساخت: همچنین در نخستین دوره المپیاد ورزشی کارگران کشور در بخش بانوان نیز بانو فریبا مرادی از شهرستان گناوه در رشته آمادگی جسمانی موفق به کسب مقام سوم و گردن آویز برنز این المپیاد ورزشی شد.
رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان گناوه در پایان گفت: امیدوارم که جوانان شهرستان گناوه با الگوگیری از این جوانان شایسته و قهرمان همواره در مسیر ورزش گام بردارند.
http://pnu-club.com/imported/2015/03/187.jpg
یکی از وزنه برداران گناوه ای که در المپیاد ورزشی کارگران کشور مدال نقره را کسب کرد، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کسب این مقام با وجود آسیب دیدگی بسیار شدید مفصل مچ دستم محقق شد و اگر آسیب دیدگی نداشتم با توجه به رکوردم در ایام تمرینات قطعا به مقام نخست این مسابقات دست می یافتم.
مهدی تیرنا گفت: امین پشوتنی در دسته ۶۹ کیلو در یک‌ ضرب ۱۱۷ و در دو ضرب ۱۵۰ را بالای سر برد و توانست گردن آویز نقره را برای استان بوشهر به ارمغان بیاورد و بنده نیز در دسته ۱۰۵ کیلو و در حرکت یک ‌ضرب ۱۴۱ و در حرکت دو ضرب توانستم وزنه ۱۹۰ کیلوگرم را بزنم و علت اینکه باز هم نتوانستم به گردن آویز طلا برسم همان آسیب دیدگی مچ دستم بود و به گردن آویز نقره رسیدم.
تیرنا تاکید کرد: این المپیاد در رشته وزنه برداری با حضور ۷۸ وزنه بردار در هشت وزن و در شهر بابلسر استان مازندران برگزار شد.
http://pnu-club.com/imported/2015/03/188.jpg
این وزنه‌بردار گناوه‌ای در پایان تصریح کرد: نخستین المپیاد فرهنگی ورزشی کارگران کشور در ۱۲ شهرستان و مسابقات آقایان در ۲۱ رشته در ۱۰ شهرستان مختلف استان مازندران برگزار می شود.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif