ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتاق‌های بازرگانی ساختاری متناسب با نیازها تعریف و طراحی کنند



sunyboy
03-03-2015, 08:20 PM
به گزارش خبرنگار مهر، سید رسول رنجبران ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پیش نیاز کار جمعی ، درک جمعی است اینکه افراد یک تشکل و گروه درک مشترکی از وقایع داشته باشند.
وی بیان داشت: اتاق هایی که فرد محور و رئیس محور است جوابگو نخواهد بود.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی استان اصفهان اعلام کرد: باید تشکل‌ها در اتاق نماینده داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: قوانین اتاق بازرگانی ایران باید تغییر کند زیرا آنها ۳۰ سال قبل تدوین شده‌اند و متناسب با ساختارهای امروزی کسب و کار نیستند.
رنجبران گفت: اتاق اصفهان دارای درآمدهای خوبی است، اما باید برای مصارف آن سیاست‌گذاری درست تدوین شود.
وی با اشاره به برگزاری انتخابات اتاق بازرگانی در ۱۸ اسفند ماه امسال، افزود: از تشکل فراگیر تولید و تجارت ۱۵ کاندیدا از بین ۶۰ نفر اعضا انتخاب شده‌اند که شاخصه‌های آنان کارآفرینی، داشتن تحصیلات بالای کارشناسی ارشد، تجربه، عضویت در تشکل‌های مردمی و غیره بوده است.
رنجبران با بیان اینکه بدون درک مشترک بین تمامی اعضا نمی‌توان فعالیت درستی انجام داد، گفت: باید ساختار به جای انسان یا فردمحوری جمع محور شود و این کار با رشد تشکل‌ها و کسب نظرات اتاق‌های استانی و شهرستانی محقق می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: البته قانون جدید اتاق‌ها در سال‌های اخیر نوشته شد، اما در مراحل اداری و سطح کلان کشور متوقف شده و به اصطلاح رسوب کرد.
اقتصاد نیاز به ورود جریان سازها دارد
مشاور تشکل فراگیر تولید و تجارت نیز در این نشست اظهار کرد: اقتصاد نیاز به ورود جریان سازها دارد زیرا که تنها این قشر می توانند درد را تشخیص  بدهند ، درمان کنند و مطالبه گری را در جامعه ایجاد کنند.
گنجوی اعلام کرد: اتاق جریان سازهای خود را در حوزه اقتصاد نداشته است.
وی بیان داشت: تنها در لوای جریان سازی می توانیم اشتغالزایی ایجاد کنیم.
مشاور تشکل فراگیر تولید و تجارت با بیان اینکه همه از سخن گفتن درباره دردها و مشکلات خسته شده‌اند، افزود: با جریان سازی در این عرصه مطالبات اقتصای محقق شده و شاهد رونق اشتغال خواهیم بود.
وی گفت: برخی خبرنگاران با جریان سازی مطالبات مردمی را پیگیری می‌کنند و فعالان کسب و کار نیز باید به جریان سازی اقتصادی دست بزنند.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif