ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرمایه های تاریخی اصفهان با ضعف فرهنگی رو به نابودی است



sunyboy
03-03-2015, 07:50 PM
به گزارش خبرنگار مهر، علی کرباسی زاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نوشتن یادگاری‌ بر روی آثار تاریخی اصفهان و کشور ناشی از ضعف فرهنگی جامعه است که سبب تخریب این اثار ارزشمند می شود.
وی بیان داشت: کمیسیون گردشگری دارای چهار کمیته توسعه سرمایه گذاری و زیر ساخت، روابط عمومی و امور بین الملل، فرهنگی و آموزشی، طرح و برنامه است.
این فعال اقتصادی اعلام داشت: در این کمیته ها رسته‌های گوناگون همچون گردشگری روستایی، مشاغل، هنر، اماکن تاریخی و غیره مورد پژوهش است.
وی با بیان اینکه هم اکنون بیشترین سرمایه گذاری را روی گردشگری روستایی انجام دادیم ، اعلام کرد: در فاز اول گردشگری روستایی را از سمیرم  آغاز کردیم به طوری که بهار و تابستان سال آینده شاهد جاذبه های گردشگری روستایی خواهیم بود.
از فضای مناسب صادراتی در اصفهان تا سرمایه گذاری روی گردشگری
سخنگوی تشکل فراگیر تولید و تجارت نیز در این نشست اعلام کرد: با توجه به اینکه اصفهان فراصنعتی شده بنابراین تنها سرمایه گذاری‌ها و ایجاد شغل در آن باید در زمینه توسعه گردشگری انجام شود و از سوی دیگر فضای مناسب صادراتی نیز باید به وجود آید.
مسعود گلشیرازی بیان داشت: تفکر حاکم بر اتاق‌های بازرگانی کشور نیازمند تغییر اساسی است به این معنا که نبوغ  باید جایگزین سیاسی بازی و عضوگرایی به جای فرد گرایی نهادینه شود.
وی با بیان اینکه عدم کارایی این نهاد مردمی به دلیل عدم سازماندهی درست در آن است، افزود: بر اساس قوانین اتاق بازرگانی ایران، ۱۴ درصد قوانین آن مربوط به مشاوره به سه قوه مهم کشور و ۸۶ درصد مربوط به توسعه فضای کسب و کار است، اما در عمل شاهد نتیجه‌ای معکوس هستیم و اتاق‌ها بیش از ۶۵ درصد حجم کار خود را صرف مشاوره کرده‌اند.
 این عضو اتاق بازرگانی اصفهان ادامه داد: برنامه اصلی تشکل فراگیر تولید و تجارت ایجاد ساختار تشکیلاتی در راستای تغیرات در توان کمیسیون‌های اتاق بازرگانی و همچنین توانمند و به روز کردن آنها است که در این جهت  فکر غالب اعضای این تشکل حرکت بر مبنای عضو محوری است.
وی با بیان اینکه ۱۸ اسفند ماه سال جاری روز انتخابات اتاق هشتم بازرگانی اصفهان است، تصریح کرد: از بین ۶۰ نفر از فعالان اقتصادی این تشکل ۱۵ نفر بر مبنای کارشناسی و دموکراتیک انتخاب شده‌اند تا  بتوانند در تصدی‌های بالای اتاق اصفهان نقش آفرینی کنند.
گلشیرازی گفت: فعالان اقتصادی در کشور به سه گروه تجار و کار آفرینان،افراد سنتی، مهندسان (یعنی مدیران ۳۰ سال اخیر کشور) تقسیم می‌شوند که گروه اول هم درد و هم درمان توسعه را می‌شناسد و فرد سنتی درد را تشخیص می‌دهد و می‌تواند درمان را هم تجویز کند، اما گروه مهندسان مدیریتی فقط درد را می‌شناسند، اما کاری آز آنان برای بهبود ساخته نیست.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif