PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش پخت دلمه قارچ با مرغ



shima_glk
03-03-2015, 06:08 AM
مواد لازم :

*قارچ:نيم كيلوگرم

*سينه مرغ:يك عدد

*پنير موتزارلا:200 گرم

*پياز:يك عدد

*فلفل دلمه‌اي:يك عدد

*روغن‌زيتون:دو قاشق غذاخوري

*سس گوجه‌فرنگي:دو قاشق غذاخوري

*زردچوبه، نمك و فلفل: به ميزان لازم


http://pnu-club.com/imported/2015/03/120.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)

موادلازم براي سس سفيد :
*آرد:سه قاشق غذاخوري

*شیر:يك پيمانه

*کره:50 گرم


طرز تهيه :
سينه مرغ را ريز خرد كنيد و با روغن‌زيتون و پياز خردشده تفت دهيد تا رنگش سفيد شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بيفزاييد و در تابه را ببنديد تا مرغ و پياز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقيقه فلفل دلمه‌اي خردشده را اضافه كنيد و تفت دهيد و در پايان، سس گوجه‌فرنگي را بيفزاييد و اجازه دهيد دو تا سه دقيقه روي حرارت بماند تا مواد رنگ بگيرد.
پايه‌هاي قارچ را جدا كنيد و قسمت‌هاي سياه داخل كلاهك قارچ را بتراشيد.آنگاه آرد سفيد را در كره تفت دهيد و كم‌كم شير را بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود و يك مايع صاف به دست آيد و بگذاريد كمي خنك شود. درون قارچ‌ها را با مرغ پر كنيد و كمي پنير موتزارلا رنده شده بريزيد و قارچ‌ها را در سيني فر به طور وارونه بچينيد و روي قارچ‌ها سس سفيد بريزيد و درون فر 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد و به مدت 10 دقيقه در فر بگذاريد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif