PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جوجه کباب آسیایی(Satay chicken)



shima_glk
03-01-2015, 10:50 AM
جوجه کباب، این غذای محبوب را این بار به روش آسیای شرقی با سس سویا و شیر نارگیل درست کنید.

مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت


این طرز پخت جوجه کباب شده را در هر کجای آسیای شرقی که قدم بگذارید می‌بینید.
برای درست کردن یک جوجه کباب با پلو ساده نیاز به زمانی کمتر از 1 ساعت دارید. تا زمانی‌که برنج‌تان دم بکشد می‌توانید جوجه‌ها را آماده کنید.

مواد لازم



فیله مرغ
700 گرم


سس باربیکیوی ساتای

1 پیمانه


شیر نارگیل
¼ پیمانه


عسل
½1 قاشق چای‌خوری


پیازچه
6 عدد


سیر له‌ شده
2 حبه


سس سویا
½1 قاشق غذاخوری


زردچوبه
1 قاشق چای‌خوری


روغن زیتون
به مقدار لازم


سیخ چوبی
به تعداد لازم



طرز تهیه



فیله‌های مرغ را به صورت طولی به دو قسمت تقسیم کنید.
پیازچه‌ها را به‌صورت مورب ببرید.
سیخ‌های کبابی را به مدت 30 دقیقه در آب بگذارید تا خیس شود.
سس سویا، عسل، زردچوبه، سیر و روغن را در یک کاسه سرامیکی مخلوط کنید. قطعه‌های جوجه را درون این مایع بخوابانید.
دقت کنید که جوجه‌ها حسابی با مایع درون ظرف آغشته شوند. سپس جوجه‌ها را به سیخ بکشید. اگر فرصت دارید جوجه‌ها را برای یک ساعت داخل این مواد در یخچال بگذارید تا خوب مزه‌دار شوند.
حالا نوبت دم کردن برنج است.
سس ساتای و شیر نارگیل را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. به مدت 2 دقیقه مایع فوق را هم بزنید یا این‌کار را تا زمانی ادامه دهید که نسبتا غلیظ شده و مایع اضافی آن تبخیر شود.
دستگاه باربیکیو یا یا منقل زغالی‌تان را از قبل روی حرارت متوسط گرم کنید. روغن را روی سیخ‌های جوجه بمالید.
به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی‌ که حسابی جوجه مغز پخت شوند سیخ‌های جوجه را روی حرارت نگه دارید و بچرخانید. سیخ‌ها را توی بشقاب بگذارید و سس سویا و شیرنارگیل غلیظ‌ شده را نم‌نم روی آنها بریزید.
برنج را با پیازچه‌ خرد‌شده مخلوط کرده و کنار این جوجه‌کباب آسیایی سرو کنید.


http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif