PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشعل المپیاد فرهنگی ورزشی کارگران کشور روشن شد



sunyboy
02-26-2015, 09:10 PM
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم افتتاحیه نخستین المپیاد فرهنگی ورزشی کارگران کشور از دقایقی قبل با حضور ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و گودرزی وزیر ورزش و جوانان، مجید حسین زادگان رییس فدراسیون کارگری کشور و مسئولان استانی در سالن سید رسول حسینی آغاز شد.
نخستین المپیاد فرهنگی ورزشی کارگران کشور با بیش از دوهزار ورزشکار در  ۲۶ رشته ورزشی و در دو بخش آقایان و بانوان  در ۱۲ شهرستان و مسابقات آقایان در ۲۱ رشته در ۱۰ شهرستان مختلف استان مازندران برگزار می شود.
حبیب حسین زادگان مدیرکل ورزش و مازندران در حاشیه این مراسم با اشاره به حضور بانوان در مسابقات گفت: حدود ۴۵۰ ورزشکار زن در پنج رشته ورزشی نیز رقابت می کنند.
وی به دستاوردهای ورزش قهرمانی اشاره و اضافه کرد: هر وقت به ورزش صنفی و روستایی توجه کردیم، فرایند و تاثیرات مثبت آن را در ورزش قهرمانی دیده ایم.
حسین زادگان به رشته های ورزشی المپیاد کارگری اشاره کرد وگف: دو میدانی، تنیس روی میز، بسکتبال در بابل، والیبال ساحلی در نور، فوتبال در قائمشهر، جودو در چالوس، دوچرخه سواری در بالسر، فوتسال در جویبار، هندبال و والیبال سالنی در آمل، وزنه برداری در بابلسر، بدنسازی در نوشهر، شطرنج در تنکابن، تکواندو در نکا، کاراته در میاندرود، کشتی آزاد، فرنگی، شنا، اسکواش، کوهنوردی و ژیمناستیک نیز در ساری برگزار می شود.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران گفت: مسابقات بانوان نیز در رشته والیبال سالنی و تنیس روی میز و بدمینتون در محموداّباد، دومیدانی وآمادگی جسمانی در فریدونکنار برگزار می شود.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif