PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ذخیره ۴۰ تنی معدن طلا در کردستان/ لزوم حذف خام فروشی معادن



sunyboy
02-25-2015, 03:40 PM
به گزارش خبرنگار، محمد دره وزمی ظهر چهارشنبه در همایش اکتشاف عناصر فلزی با نگرش ویژه بر طلا در استان کردستان اظهار داشت: این ۴۰ تن طلا در دو منطقه سقز و ساری گونی وجود دارد.
وی افزود: کردستان به لحاظ ظرفیت و تناژ ذخایر قابل توجهی را ندارد ولی به لحاظ ارزش ریالی ذخایر استان قابل ملاحظه است.
رئیس سازمان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان بیان کرد: با توجه به بررسی های صورت گرفته ذخایر قطعی طلای کردستان ۱۰۰ تن است  و این عدد قابل توجهی است و باید با تمام توان در این حوزه ورود پیدا کنیم.
دره وزمی یادآور شد: سال ۹۴ کار اکتشاف سقز تمام می شود و برای کسب پروانه و اکتشاف دوباره معدن طلای این منطقه به مزایده گذاشته می شود.
وی ادامه داد: خوشبختانه با توجه به پیگیری های مستمر بحث فراوری طلا در کردستان اتفاق افتاده است و تا دو سال آینده کارخانه طلا در ساری گونی راه اندازی می شود.
رئیس سازمان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان گفت: ظرفیت های خوبی در راستای توسعه همه جانبه در کردستان وجود دارد که باید به بالفعل تبدیل شوند.
دره وزمی اظهار داشت: نگرش مسئولان در بخش خصوص و دولتی به این ظرفیت ها باید تیزبینانه و مقتصدانه باشد تا بسترهای توسعه فراهم شود.
وی افزود: متاسفانه در حال حاضر نگرش به حوزه معدن کردستان خام فروشی است و این نگرش باید حذف شود تا بتوانیم شاهد توسعه استان و احداث کارخانه ها باشیم.
رئیس سازمان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان بیان کرد: از پدیده خام فروشی نه ارزش افزوده و نه اشتغالزایی نسیب کردستان می شود و از این رو باید با تعامل مناسب با دستگاه های مربوطه و سرمایه داران و برنامه ریزی مستمر بستر حذف خام فروشی معادن را در کردستان فراهم کنیم.
دره وزمی یادآور شد: احداث صنایع فراوری معادن برای فراوری معادن و جلوگیری از خام فروشی در اولویت کاری وزارت خانه و سازمان صنعت و معدن است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۸ گونه ماده معدنی در کردستان داریم که شامل سنگ آهن، سیلیس، سنگ مرمر، طلا، سنگ لاشه و سنگ تزئینی است.
رئیس سازمان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در بحث سنگ آهن نیز متاسفانه شاهد خام فروشی هستیم و برای رفع مشکلات باید به دنبال احداث زنجیره ای فراوری و احداث کارخانه باشیم.
دره وزمی اظهار داشت: تولید فولاد حلقه های زیادی دارد و خوشبختانه در کردستان این حرکت آغاز شده است و در آینده می توانیم شاهد توسعه همه جانبه در کردستان باشیم.
وی افزود: در ایجاد حلقه ها به دنبال جذب سرمایه گذار هستیم و احداث این حلقه ها هم سرمایه و هم استغال را به دنبال دارد.
رئیس سازمان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان بیان کرد: در بحث سنگ باریت هم کردستان ظرفیت های ویژه ای داردو باید در این حوزه هم به صورت جد ورود پیدا کنیم و مانع از خام فروشی آن شویم.
دره وزمی در پایان یادآور شد: مطالعات اکتشافی کردستان در حال حاضر ناقص است و این بسیار مشکل ساز شده چرا که دو ورقه از ۱۸۰ ورقه نقشه اکتشفات کردستان را داریم و باید با تمام توان در این حوزه فعالیت داشته باشیم تا بتوانیم نواقص را جبران کنیم.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif