ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : احتمال افزایش محرومیت مالک باشگاه دبیری قوت گرفت



sunyboy
02-25-2015, 02:10 PM
به گزارش خبرنگار مهر، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال چند هفته پیش افشین دبیری مالک باشگاه دبیری را به خاطر زد و خورد با داوران، از حضور در سالن‌های ورزشی و مسابقات فوتسال تا دو سال محروم کرد.
با این حال دو هفته پیش و در جریان دیدار دو تیم دبیری با مس سونگون در لیگ برتر فوتسال، افشین دبیری در سالن حضور یافت و این مسابقه را از نزدیک تماشا کرد. ناظر مسابقه هم گزارشی را از حضور وی در این مسابقه به کمیته فوتسال تحویل داد و این کمیته هم با انعکاس این گزارش، تصمیم گیری در اینباره را به کمیته انضباطی موکول کرده است.
هرچند دبیری عنوان کرده بود برای جلوگیری از بروز حاشیه به سالن محل بازی دبیری با مس سونگون رفته بود، با این حال گفته می‌شود احتمال افزایش محرومیت او از سوی کمیته داوران وجود دارد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif