ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمی‌دانم چرا آرسنال مدعی قهرمانی نیست/ ونگر فرصت کافی داشته است

sunyboy
02-23-2015, 02:50 PM
به گزارش خبرگزاری مهر، آرسنال در حال حاضر با 12 امتیاز کمتر نسبت به چلسی در رده سوم رقابتهای لیگ برتر انگلستان قرار دارد و این در حالی است که سرمربی پرتغالی آبی پوشان لندنی بر این باور است توپچی‎ها باید در جایگاهی بهتر از این قرار داشته باشند.
مورینیو در گفتگو با اسکای اظهار کرد: نمی‎دانم چرا آنها جایی که ما و منچسترسیتی قرار داریم، قرار ندارند. آرسن ونگر یک شغل رویایی دارد. فکر می‎کنم هر مربی‌ای در جهان دوست داشته باشد از ثبات این مربی برخوردار باشد. سال پشت سال او این شانس را دارد تا بازیکن بخرد، بفروشد، بازسازی کند و برای موفقیت منتظر بماند و منتظر بماند و منتظر بماند.
مورینیو همچنین گفت ونگر به خاطر موفقیت هایی که طی سال‎های اولیه حضورش در آرسنال به دست آورده، سزاوار ستایش است. وی حد فاصل سال‎های 1997 تا 2005 سه عنوان قهرمانی رقابتهای لیگ برتر را کسب کرده و چهار بار جام حذفی برده است.
ونگر ادامه داد: آنچه آرسنال در این مقطع به دست آورد به وی اعتبار بخشید.  او مربی شایسته ای است چرا که فوق العاده بوده است اما در عین حال موقعیت فوق‎العاده ای هم برای موفق بودن در اختیار داشته است. وقتی من به بازیکنان این تیم نگاه می‎کنم و به تیم نگاه می‎کنم، واقعا فکر می‎کنم آنها باید جام ببرند.
سرمربی چلسی گفت: من این تیم را خیلی دوست دارم. آنها بازیکنان بسیار خوبی دارند. آلکسیس سانچس و دنی ولبک بازیکنان بسیار مهمی هستند که به یک تیم خیلی خوب اضافه شده‌اند.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif