PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دنبال بالا بردن آمارم در شهرآورد اصفهان نبودم/ می‌توانستیم ببریم

sunyboy
02-20-2015, 10:10 PM
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رجب‌زاده عصر امروز پس از پیروزی ذوب‌آهن مقابل سپاهان اصفهان در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی اظهار داشت: در باز امروز دنبال این بودیم که تیم موفق شود و اگر گل‌زنی می‌کردم، قسمت و خواست خدا بود.
وی افزود: من در بازی امروز تلاش کردم که موثر بازی کنم و بازی خوبی را به نمایش بگذارم و باید بگویم همه ما امروز در مجموع بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم.
مهاجم تیم ذوب‌آهن اصفهان تصریح کرد: دیدار ذوب‌آهن مقابل سپاهان بازی جذابی بود زیرا موقعیت‌های زیادی روی دروازه دو تیم شد و همه در تلاش برای گلزنی بودند.
وی با اشاره به بارش باران و وزش باد در این مسابقه تصریح کرد: به هر حال زمستان همه زورش را برای ما گذاشت و خودش را نشان داد اما بازی در نهایت با تساوی به پایان رسید.
رجب‌زاده اضافه کرد: این مسابقه بازی خوبی بود و وقتی سپاهان ده نفره شد می‌توانستیم موقعیت‌های خوبی داشته باشیم و از موقعیت‌های خود استفاده کنیم اما در کل بازی بسیار خوبی بود.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif