PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ۲۰۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال هستند/ ضرورت پویایی صنعت



sunyboy
02-18-2015, 03:50 PM
به گزارش خبرنگار مهر، خسرو هاشمی ظهر چهارشنبه در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی در دانشگاه علوم کشاورزی ساری اظهار داشت: با وجود اینکه تغذیه به عنوان مهترین نیاز اساسی مردم قلمداد می شود آب به عنوان مهمترین چاش در بحث کشاورزی وامنیت دارد.
وی افزود:مازندران به دلیل اقلیم و شرایط آب وهوایی از این مقوله مستثنی بوده اما در سایر استان های کشور در جهت تولید محصولات غذایی وامنیت غذایی با مشکل مواجه هستیم که باید با حضور سیاست گذاران، سرمایه گذاران، اساتید و پژ وهشگران به این مهم پرداخته شود.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی، امور فناوری وزارت علوم اضافه کرد: البته مازندران با اشاره به رابطه صنعت ودانشگاه گفت: خلاها وچالش هایی در حوزه صنعت ودانشگاه نمایان می شودلذادانشگاه باید به عنوان یک نهاد کار آفرین وتاثیر گذار به این امر پاسخگو باشد
پیری با بیان اینکه دانشگاه های کشاورزی برای کاربردی عمل کردن طراحی شدند، گفت: خوشبختانه با رویکرد جدید صنایع وامنیت غذایی در دانشگاه ها در حوزه فناوری ارتباط ارگانیکی سازمان یافته ای در بخش علمی، صنایع ودانشگاه وجود داشته که این ارتباط سازمان یافته باید تداوم وحفظ شود.
ایجاد پارک علم و فناوری در تمام استانهای کشور
نماینده وزارت علوم با اشاره به پارک علم وفناوری و ایجاد شرکت های دانش بنیان افزود: خوشبختانه در تمامی استان های کشور پارک علم وفناوری ایجاد وبه صورت فعال به پژوهش می پردازند.
وی اضافه کرد: پس از سال ها قانون شرکت های دانش بنیان تصویب شد که در راستای توسعه امنیت غذایی نیازمند افزایش شرکت های دانش بنیان در سطح کشور هستیم.
پیری با بیان اینکه حمایت از پارک علم وفناوری می تواند افزایش شرکت های دانش بنیان را به همرا داشته باشد تصریح کرد:بیش از دو هزار شرکت دانش بنیان به صورت فعال در سطح استان های کشور ایجاد شده است که از این تعداد ۶۰ شرکت دانش بنیان در مازندرانبه پژوهش فعالانه می پردازد.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی، امور فناوری وزارت علوم یکی از نگرانی های حوزه فناوری را اتصال بین پارک هاو دانشگاه ها دانست که باید چالش های در مسیر اتصال پارک ودانشگاه رسیدگی شود چرا که پارک ها از یک سو به صنعت واز سوی دیگر به دانشگاه ها وصل می شود.
وی با تاکید براین امر که پارک ها در سایر استان ها نباید فعالیتی یکدست در کشور داشته باشند متذکر شد: قطعا ظرفیت های صنایع واقتصادی وپژوهشی در استان های کشور متفاوت می باشد لذا باید این مراکز درکشور متنوع عمل کنند
این مقام مسئول گفت: در عملیاتی کردن برنامه های توسعه صنایع غذایی کشور تعداد کمی از دانشگاه ها در گیر هستند لذا اگر نتوانیم دانشگاه را به این سمت جذب کرده واز اعتبارات و بودجه هایژوهشی به درستیاستفاده نکنیم قطعا سال آینده با کاهش اعتبارات در این بخش روبرو خواهیم بود.
پیریاضافه کرد: متاسفانه همگرایی واطلاع رسانی در بخش های مختلف جامعه سبب شد تا توسعه پژوهشی در دانشگاه ها وصنایع غذایی با مشکل روبرو شود.
نماینده وزارت علوم با تاکید بر پویایی صنعت موجود در کشور افزود: بخش مهمی از تجهیزات و ماشین آلالت ما هنوز قدیمی وتوانایی انجام صنایع مدرن و بروز دنیا را ندارند لذا در جهت تجهیز، نوسازی ومدرن سازی ماشین آلات صنعتی باید تلاش شود.
دانشگاهها شاخص کارآفرینی باشند
مدیر کل دفتر برنامه ریزی، امور فناوری وزارت علوم  ادامه داد: دانشگاه های ما باید شاخص کارآفرینی باشند در واقع اگر دانشگاه بتوانند در بعدهای صنایع، کشاورزی کار آفرین باشند قطعا مشکلات در پیش روی ارتباط صنعت ودانشگاه رفع خواهد شد.
وی با تاکید براین امر که پارک ها در سایر استان ها نباید فعالیتی یکدست داشته باشند متذکر شد: قطعا ظرفیت های صنایع، اقتصادی وپژوهشی در استان های کشور متفاوت می باشد لذا باید این مراکز درکشور متنوع عمل کنند.
۲۹۰ مقاله به دومین همایش ملی صنایع غذایی راه یافت
رئیس دومین همایش ملی صنایع غذایی با اشاره به ارسال ۴۰۰ مقاله به دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی کشور گفت: از ۴۰۰ مقاله ارائه شده به دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی ۲۹۰مقاله توسط ۶۲ داور از هئیت های علمی دانشگاه های کشور تایید و در این همایش ارائه شد.
سید جعفر هاشمی، کشاورزی را یکی از مهمترین محورهای اقتصادی کشور دانست و بیان داشت: نقش و نیاز اساسی  غذایی واشتغال کشور بر این مقوله استوار است.
وی افزود: خوشبختانه استان های شمالی با قرار گرفتن در شرایط بسیار مناسب جغرافیایی زمینه اشتغالزایی در بخش کشاورزی را فراهم کرده و با استفاده از این ظرفیت ها و پتانسیل های می تواند در جهت امنیت غذایی به صورت اثر گذار در جامعه واقع شود.
به گفته رئیس دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف صنایع غذایی کشور، کشاورزی سود آور و توجیه پذیر می تواند به سمت  فرآوری مواد خام و کاهش ضایعات پیش رود که با این امر شاهد تحول بسیار وسیعی در شکوفایی اقتصاد کشور خواهیم بود.
هاشمی با اشاره به اینکه صنایع غذایی همه ویژگی های بعد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را دارا است  تصریح کرد: امنیت صنایع غذایی با تنوع ویژه آب وهوایی رتبه های برتر تولید محصولات کشاورزی وصنایع غذایی را برایمان به ارمغان آورده است همچنین در بعد اجتماعی و سیاسی تحریم هایی که علیه ما در بخش های مختلف کشور مصوب می شود زمینه ترغیب کارشناسان بخش صنایع غذایی را دوچندان می کند.
وی با تاکید برشناسایی نقاط ضعف، قوت و راهکار های اثر گذار تولید افزود: این شناخت های اثرگذار ما را می تواند در جهت خلاقیت ها و نوآوری ها هدایت کند.
این مسئول با اشاره به ارسال ۴۰۰ مقاله به دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی کشور ابراز داشت: از ۴۰۰ مقاله ارائه شده به دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی ۲۹۰مقاله توسط ۶۲ داور از هئیت های علمی دانشگاه های کشور تایید و دراین همایش ارائه شد.
رئیس دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی کشور اضافه کرد: از ۲۹۰ مقاله تایید شده ۲۴۶ مقاله در غالب پوستر و۴۴ مقاله به صورت عملی در حاشیه این همایش ارائه می شود.
هاشمی تبادل اطلاعات، عرضه دستاوردهای پژوهشی، بررسی مشکلات و تنگناهای صنایع غذایی را از جمله اهداف دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی کشوربرشمرد.
گفتنی است، دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی کشور به مدت دو روز در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در حال برگزاری است.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif