PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عليرضا تابش مديرعامل فارابي شد



shima_glk
02-16-2015, 02:20 AM
ايوبي: عليرضا تابش مديري است که بيش از دو دهه تجربه موفق در عرصه هاي مختلف دارد

چند دهه از شروع فعاليت فارابي ميگذرد؛ بنيادي كه از همان ابتداي امر مي گفتند آمده است تا كمي به سينما جان بدهد و بعد همه چيز را بر عهده آن بگذارد و برود، اما آنطور كه ميگفتند، نشد. سينماي پس از انقلاب با عملكرد فارابي و مديران مختلف آن پا گرفت، اما اين بنياد سينمايي كم كم دامنه فعاليتهاي خود را گسترش داد و تا امروز نيز سايهاش بر سر هر نقطه سينما به نوعي باقيست. اكنون، عليرضا تابش، رييس جديد بنياد سينمايي فارابي است و بناست فعاليتهاي او در جهت كوچكسازي يا به قول ديگري چابكسازي اين بنياد باشد، هرچند كه هنوز تعريف دقيقي از اين عبارات، مشخص نيست.
عليرضا تابش، کارشناسي زبان و ادبيات فارسي و کارشناسي ارشد مديريت رسانه را در کارنامه تحصيلي خود دارد. او در سال 92 يك کنفرانس علمي با عنوان «مديريت سينماي ايران» در دانشگاه تهران ارائه داد كه امتياز الف گرفت و مورد توجه برخي از نخبگان سينما واقع شد وي، در دوران وزارت مهندس مصطفي ميرسليم به عنوان کارشناس شوراي فرهنگ عمومي يزد وارد اين وزارتخانه شد، ضمن اينكه رياست روابط عمومي اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي يزد نيز در سوابق او به چشم ميخورد. تابش، در سمت مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز خدمت كرده و زماني مشاور رئيس کميسيون فرهنگي شوراي اسلامي شهر تهران نيز بوده است.
عليرضا تابش بر اساس مصوبه هيات امناي بنياد سينمايي فارابي و با حکم دکتر حجت الله ايوبي معاون وزير، رئيس سازمان سينمايي و رئيس هيات امناي فارابي به عنوان مدير عامل جديد اين بنياد منصوب شد.

در متن اين حکم عليرضا تابش آمده است:
نظر به پيشينه ارزشمندتان در مديريت فرهنگي، و دانش و تجربه اي که در سالهاي طولاني در اين عرصه اندوخته ايد و با سپاس از تلاشهاي ارزشمند آقاي رمضانعلي حيدري خليلي، بر اساس مصوبه مورخ 21/11/1393 و به موجب اين حکم به سمت مديرعامل بنياد سينمايي فارابي منصوب مي شويد.
موفقيتهاي شما در سمتهاي گوناگون فرهنگي گذشته، آشنايي نزديکتان با عرصه هاي فرهنگ و هنر و بهويژه باورتان به اهميت سينماي ايران به عنوان يکي از بزرگترين دستاوردهاي انقلاب شکوهمند اسلامي، نويد بخش سرآغاز دوراني نو و پررونق براي بنياد سينمايي فارابي و سينماي ايران است.
ايجاد فضايي سرشار از اعتماد، و شوق انگيز براي آفرينش، توجه ويژه به نسل قدرتمند جوان، برداشتن موانع.
دست و پاگير و بي حاصل، کاهش ديوانسالاريهاي بيهوده، عدالت و شفافيت در حمايت از توليد از اولويتهاي نخست شما در به سازي و بازسازي اين بنياد است.
با توجه به باز تعريف مأموريتهاي بنياد سينمايي فارابي و تمرکز فعاليتهاي اين بنياد بر اجراي سياستهاي سازمان سينمايي در عرصه سينماي حرفه اي در همه بخش هاي آن، انتظار مي رود با بهره گيري از دانش و تجربه صاحب نظران گامهاي بلندي براي حرکت به سوي سينماي اميد برداشته شود.
اميدوارم با مديريت شما تحرک و پويايي و نشاط به اين نهاد کهن بنياد باز گردد و بنياد سينمايي فارابي با تحولات پرشتاب اين زمان همگام شود.
موفقيتهاي روزافزونتان را در اين مسووليت بزرگ از خدواند متعال خواهانم.
مديرعامل جديد بنياد سينمايي فارابي معارفه شد
مراسم توديع و معارفه مديرعامل بنياد سينمايي فارابي با حضور حجت الله ايوبي رييس سازمان سينمايي، رمضانعلي حيدري خليلي مشاور راهبردي سازمان سينمايي، عليرضا تابش مديرعامل جديد بنياد سينمايي فارابي، حبيب ايل بيگي معاون ارزشيابي و نظارت سازمان سينمايي و جمعي از مديران و کارکنان بنياد سينمايي فارابي در محل اين بنياد برگزار شد.

حجت الله ايوبي در اين مراسم افزود: جشنواره سي و سوم فجر جشنواره خوبي بود و اهالي سينما از اين رويداد راضي هستند و فيلم هايي که به رغم بودجه ناچيز سينمايي کشور توليد شد قابل توجه بود. وي با بيان اينکه سينماگران کم نگذاشتند بيان کرد:شاهد سال خوب و درخشاني از منظر محتوايي و مضموني و ارزش فيلم ها خواهيم بود.
رييس سازمان سينمايي تاکيد کرد: داوري هاي قابل قبولي در جشنواره فيلم فجر امسال داشتيم و داوري ها با داوري هاي مردم خيلي تفاوت نداشت.
رييس سازمان سينمايي گفت: ساز و کار حمايت از فيلم اولي ها در بنياد سينمايي تمرکز يافته وبا حضور عليرضا تابش مديرعامل جديد اين بنياد، ساز و کار مورد نظر سريعا مشخص شود.به گزارش روابط عمومي سازمان سينمايي، مراسم توديع و معارفه مديرعامل بنياد سينمايي فارابي با حضور حجت الله ايوبي رييس سازمان سينمايي، رمضانعلي حيدري خليلي مشاور راهبردي سازمان سينمايي، عليرضا تابش مديرعامل جديد بنياد سينمايي فارابي، حبيب ايل بيگي معاون ارزشيابي و نظارت سازمان سينمايي و جمعي از مديران و کارکنان بنياد سينمايي فارابي در محل اين بنياد برگزار شد.
حجت الله ايوبي در اين مراسم افزود: جشنواره سي و سوم فجر جشنواره خوبي بود و اهالي سينما از اين رويداد راضي هستند و فيلم هايي که به رغم بودجه ناچيز سينمايي کشور توليد شد قابل توجه بود. وي با بيان اينکه سينماگران کم نگذاشتند تصريح کرد:شاهد سال خوب و درخشاني از منظر محتوايي و مضموني و ارزش فيلم ها خواهيم بود.
رييس سازمان سينمايي تاکيد کرد: داوري هاي قابل قبولي در جشنواره فيلم فجر امسال داشتيم و داوري ها با داوري هاي مردم خيلي تفاوت نداشت.
ايوبي ادامه داد: اميدواريم سال 94 براي سينما بهتر باشد؛ سال پرچالش 93 به اين خوبي گذشت و دليلي ندارد سال 94 براي سينما بهتر نباشد.
وي تصريح کرد: توليد آثار سينمايي به دليل تغيير و تحولات فارابي خيلي دير شروع شد اما هم اکنون شاهد توليد فيلم هاي متعددي هستيم و اميدواريم با تغييرات ايجاد شده توليدات متوقف نشده و در سال 94 شاهد بهبود مديريت سينما در بخش هاي مختلف از جمله بخش بين الملل باشيم.
رييس سازمان سينمايي با تقدير از تلاش هاي سرپرست بنياد سينمايي فارابي گفت: پذيرش مسووليت از سوي حيدري خليلي در اين شرايط بسيار دشوار و بازخورد حضور کوتاه مدت اين مدير در بنياد سينمايي فارابي بسيار قابل توجه بود.
وي با تقدير از دست اندرکاران فارابي بيان کرد: کارهاي مورد نظر در اين مدت به خوبي پيش رفت و متوقف نشد؛ شرايط دشواري وجود داشت و فيلم ها بايد به جشنواره مي رسيدند و در صورتي که اين بنياد به درستي عمل نمي کرد حتما در جشنواره فجر با مشکل مواجه مي شديم اما برخورد خوب دست اندرکاران فارابي در کنار مديريت حيدري خليلي موجب شد شرايط به بهترين نحو دنبال شود.
ايوبي با اشاره به سابقه مديريت جديد بنياد سينمايي فارابي گفت: عليرضا تابش مديري است که بيش از دو دهه تجربه موفق در عرصه هاي مختلف دارد. وي دانش و تجربه ارزشمندي دارد و هرجايي که تابش بوده نامي نيک از خود بر جاي گذاشته و اين امر حاصل اعتماد مديريت کشور به اين مدير جوان است.
به گفته وي، اهالي فرهنگ و هنر برخورد خوبي با اين مدير دارند که برگرفته از تلاش دو دهه صادقه آقاي تابش است.
رييس سازمان سينمايي توضيح داد: امروز در سينما مدير آشناي به مفاهيم اجتماعي و فلسفه کم داريم و جامعه سينمايي به دنبال مديري هستند که با آنان تفاهم کرده و در ارتباطي دو سويه با آنان قرار گيرد.

ايوبي با بيان اينکه کارشناسان برجسته اي در بنياد سينمايي فارابي حضور دارند که به آقاي تابش مي توانند کمک کنند يادآور شد:
شوراي هاي مختلفي در سازمان سينمايي وجود دارد و کساني که صاحب حرف و سخن هستند با سازمان سينمايي همکاري مي کنند که مي توانند به مديريت جديد فارابي کمک کنند و اين شوراها تشريفاتي نيستند.
وي ادامه داد: چنانچه هيات امناي فارابي را مرور کنيد در مي يابيد همه از چهره هاي برجسته فرهنگي کشور هستند.
رييس سازمان سينمايي توضيح داد: سينما به قدري اهميت دارد که اگر شخصي تصور کند مي تواند به اين عرصه کمک کند از هيچ تلاشي دريغ نمي کند. در جشنواره فجر ديديم که جمعي از وزرا در اين رويداد حضور يافتند که اين نشان از اهميت سينما دارد.
ايوبي تصريح کرد: موتور محرک عليرضاي تابش مي تواند به افزايش سرعت وکيفيت عملکرد فارابي کمک کند؛ يک مدير جوان مي تواند به جوان شدن تفکر کمک کند و همه دوستان و مجموعه سازمان سينمايي در اين راستا کمک خواهند کرد. وي با اشاره به ماموريت هاي جديد در بنياد سينمايي فارابي گفت: فيلم اولي ها به فارابي آمده و ديگر فيلم اولي ها به مرکز گسترش نمي روند و بايد ساز و کار اين بخش سريعا مشخص شود. جوانان قدرت نمايي عجيبي در جشنواره سي وسوم داشتند از اين رو بايد آنان را در فارابي ويژه ببينيم و نگاه جوان و بي تجربه به فيلم اولي نداشته باشيم.
رييس سازمان سينمايي تاکيد کرد: سينماي خانگي و بخشي از توليدات ويديويي در بنياد سينمايي فارابي تمرکز خواهد داشت؛ نظارت بر توليد و کيفيت فيلم هاي ويديويي از ديگر وظايف فارابي در دوره جديد است.
ايوبي با اشاره به حضور مهدي پيماندار در بنياد سينمايي فارابي در کنار عليرضا تابش بيان کرد: آقاي پيماندار هرجايي که باشد خيال اهالي سينما راحت است. وي فردي کاردان و کارشناس است و با حضور اين مدير، بخش خزانه داري با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد.
عليرضا تابش نيز در ادامه با تبريک برگزاري موفقيت آميز جشنواره فجر و حلول سال جديد سينمايي گفت: از اعتماد سازمان سينمايي و وزارت فرهنگ و اعضاي هيات امناي فارابي و شخص دکتر ايوبي سپاسگزارم و اميدوارم بتوانم قدردان اين اعتماد باشم.
وي يادآور شد: خدمت به اهالي سينما توفيق بزرگي است و فيلمسازان بزرگترين سرمايه سينماي ملي به شمار مي روند و سينماي ملي ما به عنوان ميراث معنوي در کشور ما شناخته شده و اميدوارم قدردان اين ميراث باشيم.
مديرعامل بنياد سينمايي فارابي گفت: بنياد فارابي يک نهاد مهم در عرصه سينمايي است که با ابتکار عمل و مجموعه دست اندرکاران فارابي تا امروز اداره شده و از تک تک اين دوستان تقدير مي کنم.
تابش توضيح داد: سينما يکي از شاخص هاي توسعه و امنيت ملي است و نگاه ما به سينما بر اساس اسناد بالا دستي، منويات مقام معظم رهبري و سياست هاي دولت تدبير و اميد خواهد بود.

وي تاکيد کرد: آنچه در مديريت سينما و بنياد سينمايي اهميت دارد جو آرامش و اميد و قانونمندي وتلاش مضاعف براي موفقيت هاي بيشتر است و رسيدن به سازمان تحول زا و چابک در اين راه بايد سعه صدر و گوش شنوا داشت و انعطاف پذير بود.
مديرعامل بنياد سينمايي فارابي گفت: در اتاق من به سوي اهالي سينما باز است و رابطه دوستان و تعامل بايد در تيم مديريتي فارابي با اهالي فرهنگ و هنر برقرار باشد.
تابش تصريح کرد: اهميت فارابي بر اعتلاي سينماي ملي ايران بر کسي پوشيده نيست و افق فکري ما توجه به منافع کلان سينما است؛ فارابي يک فکر است و نقش فارابي در اعتلاي سينماي ملي ثابت شده ودر ادامه نيز اين بنياد نقش و رسالت حقيقي خود را به نمايش مي گذارد.
وي توضيح داد: دسترسي به اهداف کلان بدون همراهي و همدلي اهالي هنر امکانپذير نيست و بايد در کنار هم براي رسيدن به افق ترسيم شده تلاش کنيم.
مديرعامل بنياد سينمايي فارابي تاکيد کرد: مشکلاتي قطعا از قبل وجود داشته اما بايد تمرکزمان بر فرصت ها و امکانات جديد باشد . توجه من به سرمايه انساني در فارابي بسيار جدي است و هرچه در دو دهه اخير کار کردم بر اساس تعامل با نيروي فعال انساني بوده است.
به گفته تابش، رفتار و منش مديران وکارکنان بنياد فارابي بايد آينه تمام نماي سينماي ملي ايران باشد و افق اين بنياد بايد باز و همرا ه با سعه صدر و تعامل باشد. وي گفت: عزت نفس بايد در فارابي پاس داشته شود و از خلاقت و نوآوري استقبال کنيم و زمينه خلق نوآوري در فارابي فراهم مي شود.
مديرعامل فارابي ادامه داد: اتفاقات خوبي در سينما در سال هاي اخير در کشور با ورود فناوري هاي جديد و نسل جديد فيلمسازان رخ داده که اين مهم نويد اتفاقات خوب در سينماي ايران مي دهد.

تابش تصريح کرد: بازار جهان اسلام از ديد من بسيار اهميت دارد و در بخش بازگاني و بازاريابي بايد تلاش هاي جدي تري انجام شود و توجه به ارزش هاي ديني و ميهن عزيزمان مي تواند فرصت هاي جديدي را براي فيلمسازان کشورمان خلق کند. وي تاکيد کرد: رهبر معظم انقلاب در چند سخنراني که باسينماگران داشتند بيان فرموند کليد پيشرفت کشور با بحث سينما گره خورده است و اين مهم نشان از اهيت جايگاه سينما دارد.
مديرعامل بنياد سينمايي فارابي با اشاره به نقش رسانه ها در پيشبرد سينماي ملي توضيح داد: بايد طراحي و نقشه اي داشته باشيم تا سينماي ملي در جهت گفتمان سازي راهبردي در سينما موفق باشد و اين امر جز با همراهي و همکاري اهالي رسانه محقق نخواهد شد و اميدوارم اصحاب رسانه در اين راستا به ما کمک کنند.
تابش اظهار اميدواري کرد سياست هاي مورد نظري که از سوي رييس سازمان سينمايي اعلام شده در بنياد سينمايي فارابي پيگيري شود.
وي گفت: از رييس سازمان سينمايي به دليل اعتماد به نسل جوانتر مديران فرهنگي تقدير مي کنم واميدوارم با حضور آقاي پيماندار و ديگر دوستان بتوانيم منشا خير باشيم.
رمضانعلي حيدري خيلي نيز در اين مراسم گفت: دو ماه در خدمت دوستان در بنياد سينمايي فارابي بودم و مقدماتي را فراهم کرديم تا برنامه هاي اجرايي هيات عامل آماده شود.
وي يادآور شد: با همکاري دوستان در فضايي آرام، کار به سرانجام رسيد و پروژه هايي که براي جشنواره در حال آماده شدن بود نيز در اين مدت به خوبي به سرمنزل مقصود رسيد.
سرپرست سابق بنياد سينمايي فارابي بيان کرد: فرصت ويژه اي در اختيار بنياد سينمايي فارابي است و شور شوقي که در بين فيلمسازان و اميد ايجاد شده سرمايه توليد فيلم هاي خوبي است که بايد به آن توجه داشت.
عليرضا رضاداد دبير سي و سومين جشنواره فيلم فجر نيز اظهار کرد: اميدوارم با حضور آقاي تابش دوران جديدي براي فارابي حاصل شود. احساس شخصي من اين است که با شرايط خوب و آماده اي در سينما روبرو هستيم و در 10 سال اخير فيلمسازان انقدر آماده نبودند تا بر اساس نيازهاي جامعه حرکت کنند.
وي يادآور شد: عامل اصلي محرک هنرمند، انگيزه هاي فردي است. بايد تربيت هنرمند را در خدمت نيازهاي کشور و سينما قرار دهيم و مهمترين هنر دو بازوي مديريتي سازمان يعني بنياد سينمايي فارابي و معاون آثار، ايجاد هماهنگي با يکديگر است تا اولويت هاي مورد نظر به دغدغه هاي جامعه هنري تبديل شود.
دبير سي وسومين جشنواره فيلم فجر توضيح داد: با يک سينماي پيشرفته روبرو هستيم. در جشنواره امسال خيلي از فيلم هاي خوب از حمايت هاي مالي خيلي زيادي برخوردار نبودند و حمايت معنوي نقش مهمي در اين ميان دارد.
رضاداد تاکيد کرد: اميدوارم جلساتي بين معاونت آثار و بنياد سينمايي فارابي تشکيل شود و بر اساس چهره مورد نظر، تابلوي جشنواره در سال 94 را ترسيم کنيم. وي گفت: کارنامه واقعي يک مديريت سال دوم و سوم قابل ارزيابي دقيق تر است. سنت پيشينه هم همين است و اميدوارم شاهد موفقيت هاي بيشتر در فارابي باشيم.

عبدا... اسفندياري
وجوه فرهنگي تابش به فعاليتهاي سياسي او ميچربد
عبدا... اسفندياري ضمن مناسب ارزيابي كردن عليرضا تابش براي رياست بنياد سينمايي فارابي، تأكيد كرد اين نهاد بايد ياري رسان فيلمسازان باشد و نه يك مركز فيلمسازي.
اسفندياري گفت: بنياد فارابي از ابتداي تأسيس، سازماني بود مثل سازمان كشاورزي كه خودش وظيفه كشت و كار نداشت اما بايد بستر را به گونه اي فراهم ميكرد كه كشاورزان، خوب كشاورزي كنند. فارابي هم وظيفه ندارد خودش فيلمسازي كند، بلكه بايد كاري كند كه فيلمسازان خوب فيلم بسازند و آثار بهتري تحويل دهند. همچنين، وظيفه فارابي ساخت فيلمهايي با جهت گيري ويژه نيست(بر خلاف مراكزي مانند حوزه هنري يا بنياد سينمايي دفاع مقدس كه وظايفي تعريف شده براي فيلمسازي دارند). فارابي وظيفه دارد از همه فيلمهايي كه در اين سينما ساخته ميشود، اعم از آثار دفاع مقدسي و ارزشي، خانوادگي، اكشن، پليسي، كمدي و ... حمايت كند تا به بهترين شكل به مخاطب عرضه شوند.
وي افزود: بهتر شدن يك فيلم از مرحله فكر و ايده و سناريو شروع ميشود و تا مراحل آخر كه نمايش آن است، ادامه پيدا ميكند. ما سالها گفته ايم دليل استقبال از فيلمهاي پرفروش نه فيلمنامه است و نه خود اثر؛ بلكه در اغلب موارد همه چيز به مهندسي درست اكران فيلم برميگردد. سينماي هنر و تجربه نيز اخيراً نشان داده اين حرف، حرف درستي است. هر فيلمي اگر در شرايط درست اكران شود، فروش معقول خود را خواهد داشت، بنابراين فارابي به عنوان بازوي حمايتي و هدايتي وزارت ارشاد بايد كاري كند كه كليت سينماي ايران وضعيت بهتري پيدا كند.
اسفندياري درباره رييس جديد بنياد فارابي توضيح داد: نسبت به آقاي تابش از قديم شناختي نسبي داريم. ايشان عمدتاً در پستهاي فرهنگي حضور داشتند و تا جايي كه ما ميدانيم شخصيت فرهنگي ايشان به وجوه ديگر كاريشان ميچربد. براي بنيادي مانند فارابي هميشه رياست چنين افرادي نيكوتر است نسبت به كساني كه براي مثال بيشتر فعاليتهاي سياسي داشته اند. ما بايد صبر كنيم تاايشان بيشتر نسبت به مشكلات اشراف پيدا كنند و بعد از كسب مشورتها در كارشان موفق باشند. در همين ابتداي امر، احساس مثبتي به حضور ايشان دارم و اگر كمكي لازم باشد در خدمت ايشان و دوستانشان هستيم تا بار ديگر فارابي در نقش اصلي خود به سينما منفعت برساند.

سينماي كودك و نوجوان شايد سي درصد از كل وظايق فارابي را در بر بگيرد. با نگاهي به جشنواره فيلم فجر در هر سال برگزاري آن ميتوان دريافت فيلمهايي كه حتي در اندازه يك مشورت با فارابي تعامل داشته اند چقدر موفقتر ظاهر شده اند. هميشه در هر فيلمي جزئياتي وجود دارد كه اگر بهتر مهندسي ميشدند اثر قابل قبول تري داشتيم و فارابي با يك عمر فعاليت سينمايي ميتواند در اين زمينه صاحب نظر باشد. بايد توجه داشت فيلم يك اثر صرفاً هنري نيست، بلكه يك مجموعه هنري-صنعتي است و بديهي است بخش صنعتي آن به چيزي بيشتر از يك مشورت ساده نياز دارد تا اصولش حفظ شود. فيلمهايي كه از مشاورتهاي مشفقانه بهرهمند بودهاند هميشه آثار بهتري شدهاند. عبارت «سينماگر مؤلف» كه اخيراً زياد مد شده به اين معني نيست كه يك نفر همه كاره اثري باشد و هم وجوه هنري آن را مديريت كند و هم وجوه صنعتياش را. چنين چيزي در هيچ كجاي جهان وجود ندارد. همه چيز به نظرگاه و نگاه فيلمساز برميگردد. آنچه كه فيلمي را فيلم ميكند(فارغ از اينكه لوباجت باشد يا پرهزينه) آن هم فكريها و همكاريهاي جمعي است كه البته به وسيله يك نفر جمع بندي ميشود تا به يك نتيجه عملي برسد. فارابي هم در طول حيات مفيد خود، اين وجه از كار سينما را برعهده داشته است. وظيفه اصلي فارابي اين است كه به عنوان يك رفيق راه، ياريگر فيلمهاي ديگر باشد.
مهدي صباغزاده
فيلمهاي فارابي بايد هم جشنواره پسند باشد و هم گيشه اي
مهدي صباغزاده تأكيد كرد فارابي در شرايط امروز بايد همه هم و غم خود را بر رشد فيلمسازان جوان متمركز كند.
صباغزاده گفت: در ابتدا مسؤوليت تازه عليرضا تابش را به ايشان تبريك ميگويم و اميدوارم در كار خود موفق باشد. اهداف فارابي از ابتداي تأسيس آن مشخص بود. اين بنياد با اعطاي وام به فيلمسازان از آنان حمايت ميكرد و امكانات فني را در اختيار سينماگران قرار ميداد. آن زمان كه هنوز سينما ديجيتال نشده بود، نگاتيو و پوزتيو را تأمين ميكرد و حالا كه فناوريهاي جديد گسترده شده، بايد هم و غم خود را روي فيلمسازان جديد بگذارد. اين بنياد اين امكان را دارد كه سينما را در سطح به روزتري نگه دارد و اميدوارم پس از اين در اين امر، موفقتر باشد.
وي همچنين افزود: در امور بين الملل نيز بايد سينماي ايران از حالت تك بعدي خارج، و دامنه فعاليتهاي آن گسترده تر شود، البته اين به آن معنا نيست فيلمي ساخته شود كه صرفاً به درد جشنواره هاي خارجي بخورد، بلكه بايد آثاري به توليد برسند كه علاوه بر كسب رضايت در داخل كشور، در جشنواره هاي خارجي نيز موفق شوند.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif