PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعتصاب کارکنان نفت از عوامل مهم تسریع در روند سقوط رژیم پهلوی بود

sunyboy
02-13-2015, 11:00 AM
به گزارش خبرگزاری مهر، متن کامل پیام رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به این همایش بدین شرح است: در کنار مجموعه عواملی که به روند مبارزه مردم و سقوط رژیم پهلوی، سرعت بخشید، اعتصابات سراسری، مخصوصاً اعتصاب کارکنان پالایشگاه‌ها و شرکت‌های نفت بود که به خاطر کم شدن تولید نفت و مسدود شدن راه صادرات آن، حامیان خارجی رژیم را به تردید وا داشت و رژیم که فقط به حمایت‌های قدرت‌های استکباری و کشورهای غربی دل خوش بود، چنان دچار یأس و نا امیدی شد که مردم شاهد موج فراگیر گوشه‌گیری و فرار درباریان و مسؤولان در دولت، ساواک، ارتش و دیگر مقامات بودند.
براي ما مبارزان كه در آن شرايط صف‌هاي طولاني مردم را براي نفت مي‌ديديم، نگران‌كننده بود که امام عزیز با آن رهبری‌های رئوفانه، با صلابت سیاسی و در عين حال انعطاف عقلانی، وقتي خبر سختي‌هاي مردم را شنيدند، هيأتي را براي شكستن اعتصاب كاركنان معين كرده بودند. از اينجا بود كه من به خاطر  انتخاب و حکم امام – بي‌آنكه خود بدانم- عضو هیأت شدم و به همراه ديگر اعضاي هيأت به ریاست مهندس بازرگان، به مناطق نفت‌خيز جنوب رفتيم.
آنچه من در جمع كارگران و كاركنان پالايشگاه‌ها و شركت‌هاي نفت ديدم، هوشياري آنان براي حمايت‌هاي همه‌جانبه از امام راحل بود. ما با زبان مبارزين مذهبي و با ادبيات اسلامي، هم خوبي‌هاي اعتصاب را براي به ستوه درآوردن رژیم و هم بدی‌ها و زحمت آن را برای مردم سراسر کشور در آن زمستان سرد گفتیم، پذیرفتند و مهندس بازرگان صراحتاً می‌گفت که تدبیر امام در انتخاب یک روحانی در هیأت، هم نشان از شناخت امام از مردم و هم گواهی بر جایگاه روحانیت نزد مردم است.
به هر حال آن دوره گذشت و نظام اسلامي به عنوان اولين نظام با ساختار مبتني بر مكتب اهل بيت(ع) در ايران مستقر شد و در همه اين سالها نيز كارگران و كاركنان شركت نفت نقش‌هاي مهمي را در مقاطع گوناگون ايفا كرده اند. در طول ۸ سال دفاع مقدس، با اينكه مي‌دانستند محل كار آنان هدف اول بمباران‌ها هواپيماها و موشكباران‌هاست، شجاعانه ايستادند و نگذاشتند حربه شوم غرب و شرق و ارتجاع براي قطع منابع نفتي ايران مؤثر شود.
در سالهاي پس از جنگ و در دوران سازندگي نيز با عشق به پيشرفت كشور، آستين همت را براي گسترش صنايع نفتي و استفاده بهينه از فراورده‌هاي آن بالا زدند و من به عنوان كسي كه در هر سه مقطع، يعني هم اعتصاب قبل از پيروزي انقلاب، هم ۸ سال دفاع مقدس و هم دوران سازندگي مسئول بودم، بايد از مردم این مناطق، كارگران و كاركنان پالایشگاه‌ها و شركت‌های نفت، تشكر و قدرداني كنم، چون مي‌دانم كه چه نقش تأثيرگذاري در اين سه مقطع داشتند.
از برگزاركنندگان همايش نفت، گچساران و انقلاب هم تشكر مي‌كنم كه با حسن سليقه، در دهه فجر، تاريخ انقلاب اسلامي را ورق زدند و يكي از مهمترين عوامل پیروزی انقلاب و تدبيرهاي امام را در جامعه زنده كرده‌اند. چون آن كار يك شمشير دو لبه بود و بعيد نبود كه رژيم پهلوي با سوءاستفاده از همان تصميم امام(ره)، دوباره ماشين جنگي خويش را روشن نمايد و با تانك در خيابان‌ها به جان مردم بيفتند، اما دیدیم که چگونه هم کمر رژیم شکست و هم مردم از زحمت رهایی یافتند.
از فرصت استفاده و به مردم خونگرم گچساران سلام عرض مي‌كنم و با تقدیر از همه زحماتی که برای پیروزی، تثبیت و تداوم انقلاب کشیده‌اند، اميدوارم در زندگي فردي و اجتماعي خويش موفق باشند.
به گزارش خبرنگار مهر، همایش نفت، گچساران و انقلاب روز پنجشنبه با حضور معاون پارلمانی رییس جمهور، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده گچساران و باشت در مجلس و جمعی از مدیران و کارکنان شرکت نفت گچساران برگزار شد.
در این همایش همچنین از خانواده هفت شهید دوران انقلاب گچساران و زندانیان در بند رژیم طاغوت تجلیل به عمل آمد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif