PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عضویت ۱۱۹ تشکل در صندوق توسعه کشاورزی استان همدان



sunyboy
02-10-2015, 01:50 PM
به گزارش خبرنگار مهر، حسین رستمی پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران پیرامون وضعیت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان همدان، با بیان اینکه بخش کشاورزی به دلیل تامین امنیت غذایی از اهمیت بسیاری برخوردار است، گفت: این بخش نقش بارزی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی دارد.
وی با اشاره به استان همدان به عنوان یک قطب کشاورزی، افزود: کشاورزی یکی از محورهای توسعه استان تلقی می شود.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان همدان با افزودن اینکه کشاورزی استان سهم قابل توجهی در اشتغال، ارزش افروده، تولید و ارائه خدمات رتبه برتری در مقایسه با سایر استان ها دارد، بیان کرد: علیرغم این اهمیت، سهم سرمایه گذاری در این بخش ناچیز است.
رستمی با اعلام اینکه توجه لازم در راستای توسعه سرمایه گذاری در این بخش نشده، گفت: تولید کنندگان برای تامین سرمایه که یکی از عوامل اصلی تولید است با مشکل روبرو هستند.
وی با اشاره به این موضوع که سهم تعیین شده برای بانک ها اختصاص ۲۵ درصد از منابع مالی است، ادامه داد: معمولا بانک ها غیر از بانک کشاورزی سهم تعیین شده قانونی را پرداخت نکرده اند.
مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان همدان اذعان داشت: موضوعاتی از قبیل نرخ سود تسهیلات، تشریفات طولانی در فرآیندهای اداری، تهیه تضامین و به خصوص وثیقه از مشکلات اساسی برای تولیدکنندگان است.
رستمی با بیان اینکه موسسات اعتباری تمایلی به سرمایه گذاری در بخش خصوصی ندارند، افزود: به منظور رفع موانع ذکر شده صندوق های توسعه کشاورزی تاسیس و ساختار مناسبی در این صندوق ها طراحی شد.
وی مهمترین عامل موفقیت صندوق ها را از یکسو استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های بخش خصوصی و تشکل های بخش کشاورزی و از سوی دیگر نظارت و حمایت دولت دانست و گفت: در این صندوق ها نرخ سود و کارمزد تنزل یافته و فعالیت ها به دور از مراحل طولانی اداری با وجود تضامین امکان پذیر صورت می گیرد.
مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان همدان با اشاره به برخی وظایف صندوق مانند تامین منابع و مدیریت مالی تولیدکنندگان، ارتقا رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و اعطای تسهیلات و حمایت های مالی به تولیدکنندگان به برخی فعالیت های این صندوق اشاره کرد.
۲۸ میلیارد تومان تسهیلات به منظور تامین نقدینگی و تامین نهاده های تولید به کشاورزان پرداخت شده است
رستمی گفت: در سال جاری ۲۸ میلیارد تومان تسهیلات به منظور تامین نقدینگی و تامین نهاده های تولید با ساز و کار ساده با کارمزد سه تا چهار درصد به کشاورزان پرداخت شده است.
وی به اجرای قراردادهای عاملیت طرح سامانه های نوین آبیاری تحت فشار در ۲۴ هزار هکتار اراضی در سطح استان اشاره و عنوان کرد: اعتباری به میزان ۷۴ میلیارد و ۶۱۷ میلیون تومان به منظور اجرای یک هزار و ۶۳۰ طرح در استان اختصاص یافت که این میزان آبیاری بیش از ۲۵ درصد از کل سامانه های نوین آبیاری اجرا شده استان را تشکیل می دهد.
مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان همدان همچنین از اجرای سایر قراردادهای عامیلت شامل اعطای تسهیلات تلفیقی به تعاونی های تولید، تجهیز شرکت های مکانیزاسیون، اصلاح الگوی کشت، احیا و بازسازی قنوات، بهینه سازی مصرف سوخت مرغداری ها و غیره با اعتبار چهار میلیارد و ۷۷۷ میلیون تومان خبر داد.
رستمی به پرداخت ۴۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به منظور اجرای طرح های توسعه کشاورزی و پیگیری هشت میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در سال جاری اشاره کرد و گفت: تضمین سهامداران نزد شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به منظور تسریع در دریافت و توزیع به موقع کود شیمیایی از دیگر فعالیت های این صندوق است.
وی گفت: تاکنون حدود سه میلیارد تومان از طریق این صندوق ۱۱ هزار تن کود شیمیایی توزیع شده است.
مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان همدان به جذب اعتبارات ملی در راستای رفع نیازهای کشاورزی اشاره کرد و افزود: صندوق با ۱۴ تشکل سهامدار و ۵۳ میلیونن تومان آغاز به کار کرد و در حال حاضر ۱۱۹ تشکل با سرمایه ۱۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در حال فعالیت است که ۵۸ درصد آن متعلق به سهامداران و بخش خصوصی و ۴۲ درصد آن متعلق به دولت است.
رستمی ادامه داد: تعداد تشکل های فعال استان همدان حدود ۳۵۰ و ارزش تولیدات بخش کشاورزی بیش از پنج تن با ارزش چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است.
وی با بیان اینکه حداقل نیاز صندوق ۴۵۰ میلیارد تومان است، گفت: امیدواریم با حمایتی که مسئولین در خصوص تامین سهم دولت از سرمایه خواهند داشت بتوانیم تشکل ها را تحت پوشش قرار دهیم.
 

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif