توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : » سوال مهم درباره ثبت نام
iMilad
02-07-2015, 10:01 AM
سلام خسته نباشید
من تو کنکور رشته حقوق پیام نور قبول شدم؛ ولی به دلیل اینکه نتونستم درس ریاضی سال چهارم دبیرستان در شهریور رو پاس کنم، نتونستم برم دانشگاه و اکنون در دی که امتحان دادم و قبول شدم؛
برای راهنمایی با دانشگاه تماس گرفتم ولی گوشی رو برنمیدارن!
خواستم از شما کمک بگیرم که اکنون چگونه باید ثبتنام کنم و ایا نیازی به مراجعه حضوری هست؟
در کل نمیدونم چیکار باید بکنم ممنون میشم کمکم کنید
بامهر و سپاس
O M I D
02-07-2015, 10:24 AM
سلام خسته نباشید
من تو کنکور رشته حقوق پیام نور قبول شدم؛ ولی به دلیل اینکه نتونستم درس ریاضی سال چهارم دبیرستان در شهریور رو پاس کنم، نتونستم برم دانشگاه و اکنون در دی که امتحان دادم و قبول شدم؛
برای راهنمایی با دانشگاه تماس گرفتم ولی گوشی رو برنمیدارن!
خواستم از شما کمک بگیرم که اکنون چگونه باید ثبتنام کنم و ایا نیازی به مراجعه حضوری هست؟
در کل نمیدونم چیکار باید بکنم ممنون میشم کمکم کنید
بامهر و سپاس
سلام
بله حتما باید جضورا مراجعه کنید و ثبت نام رو بطور کامل انجام بدید تا عقب نیفتادید
در حال حاضر انتخاب واحد ورودیهای جدید هم انجام شده و کلاسها هم شروع شده
iMilad
02-08-2015, 04:41 AM
من ثبت نام اولیه رو با مدارکی که داشتم در تاریخ 8 مهر انجام دادم و شماره دانشجویی دارم؛ الان چطوری ثبت نام رو تکمیل کنم؟ پس از تکمیل چه فرایندی رو دنبال کنم؟
همچنین لطفا درباره انتقالی گرفتن کمکم کنید چون محل تحصیلم از محل زندگیم دوره و برام سخته رفتن و اومدن...
با مهر و سپاس
demah
02-08-2015, 11:27 AM
من ثبت نام اولیه رو با مدارکی که داشتم در تاریخ 8 مهر انجام دادم و شماره دانشجویی دارم؛ الان چطوری ثبت نام رو تکمیل کنم؟ پس از تکمیل چه فرایندی رو دنبال کنم؟
همچنین لطفا درباره انتقالی گرفتن کمکم کنید چون محل تحصیلم از محل زندگیم دوره و برام سخته رفتن و اومدن...
با مهر و سپاس
سلام دوست عزیز
شما می توانید به سیستم جامع دانشگاهی گلستان مراجعه و انتخاب واحدتون رو انجام بدین.می توانید با در دست داشتن مدارک زیر :
شناسنامه .کارت ملی .عکس 8 قطعه.تاییدیه تحصیلی .3 برگ پرینت ثبت نامی در هنگام ثبت نام غیر حضوری.فرم تناقض معدل.فرم تعهد پرداخت شهریه.ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی .اصل دیپلم و پیش.تاییدیه تحصیلی.به اضافه دو برگ کپی مدارک : شناسنامه.کارت ملی.ریز نمرات و اصل دیپلم و پیش رو ببرین دانشگاه و ثبت نامتون رو تمام کنید.
انتقالی یا مهمان موقت برای ترم اول بهتون نمیدن ولی ترم های اینده میتوانید نسبت به مهمان موقت یا دائم اقدام کنید.
با احترام