توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامهی کلاسها
ZBorhan
09-26-2014, 09:11 PM
سلام من دانشجوی جدیدم انتخاب واحد کردم برای برنامهی کلاسا یه برنامه تو سایت دانشگاه هست که مثلا یه عالمه فارسی هست با یه کد نمیدونم مال من کدومشه برنامهی هفتگی تو سایت گلستان هم که فعلا خالیه من باید چیکار کنم؟ شما برنامهی کلاساتونو چطوری مشخص میکنید از تو همین برنامهی هفتگی؟ یعنی هفتهای یه برنامه میگیرید؟
l832l
09-26-2014, 09:38 PM
سلام من دانشجوی جدیدم انتخاب واحد کردم برای برنامهی کلاسا یه برنامه تو سایت دانشگاه هست که مثلا یه عالمه فارسی هست با یه کد نمیدونم مال من کدومشه برنامهی هفتگی تو سایت گلستان هم که فعلا خالیه من باید چیکار کنم؟ شما برنامهی کلاساتونو چطوری مشخص میکنید از تو همین برنامهی هفتگی؟ یعنی هفتهای یه برنامه میگیرید؟
بستگی داره تو انتخاب واحدی که کردید درسایی که برداشتید خودخوان بوده باشه یا عادی
اگه درس ها خودخوان باشه که کلا کلاس نداره ( شاید برا همین برنامه هفتگی خالی نشون میده تو سیستم )
اگه درس هارو عادی برداشتین احتمالا هنوز استاد براش پیدا نکردن , در این صورت به دانشگاه مراجعه کنید .
[ ولی به احتمال زیاد همون مساله اول رخ داده براتون ]
تو حذف و اضافه درستش کنید :36:
ZBorhan
09-26-2014, 09:41 PM
سه تاش عادیه برای اونا هم چیزی نزده شاید تو این هفته شروع نمیشه
l832l
09-26-2014, 09:45 PM
سه تاش عادیه برای اونا هم چیزی نزده شاید تو این هفته شروع نمیشه
نه عزیزم اصن ربطی نداره به هفته ای که شروع میشه .
به دانشگاه مراجعه کن :36:
موفقیت.
09-30-2014, 10:24 AM
سلام.برو تو سایت دانشگاه خودتون اونجا برنامه کلاسی رو زدن.
asdxc
10-05-2014, 08:57 PM
آقا برا این تربیت بدنی کجا باید بریم؟ چند نمرش دست استاده؟ یعنی میشه فقط امتحان داد سالن مالن نریم؟
O M I D
10-05-2014, 11:16 PM
آقا برا این تربیت بدنی کجا باید بریم؟ چند نمرش دست استاده؟ یعنی میشه فقط امتحان داد سالن مالن نریم؟
معمولا کلاسها هشت هفته پایان هر ترمه که تو سایت دانشگاهتون اعلام میشه و نمره عملی بطور کامل دست استاده و اگر نمره نده نمره تئوریتون حساب میشه که تازه اگر نمره کامل رو بگیرید تازه با نمره ده قبول میشید