ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی

mina4444
09-24-2014, 01:46 PM
با سلام . من برای کارشناسی بدون آزمون که قبول شدم ثبت نام اینترنتی رو انجام دادم .
الان نمیدونم انتخاب واحد رو بکنم یا نه ؟
انتخاب واحد تا کی مهلتش هست ؟
آیا میتونیم انتخاب واحد نکنیم و در حذف و اضافه واحد برداریم ؟ چند واحد میشه در حذف و اضافه برداشت ؟ آیا به اندازه 5 یا 6 واحد میشه برداشت ؟
آخه مطمئن به رفتن نیستم و نمیخام هنوز شهریه رو بدم .
ممنون

sunyboy
09-24-2014, 02:40 PM
با سلام . من برای کارشناسی بدون آزمون که قبول شدم ثبت نام اینترنتی رو انجام دادم .
الان نمیدونم انتخاب واحد رو بکنم یا نه ؟
انتخاب واحد تا کی مهلتش هست ؟
آیا میتونیم انتخاب واحد نکنیم و در حذف و اضافه واحد برداریم ؟ چند واحد میشه در حذف و اضافه برداشت ؟ آیا به اندازه 5 یا 6 واحد میشه برداشت ؟
آخه مطمئن به رفتن نیستم و نمیخام هنوز شهریه رو بدم .
ممنون

انتخاب واحد تا 3 مهرماه تمدید شده است. در زمان حذف و اضافه میتوانید انتخاب واحد کنید. حداقل باید 12 واحد بردارین

مرضیه 110
09-27-2014, 02:49 PM
سلام من حسابداری قبول شدم امسال دیپلم ریاضی فیزیک دارم میخوام تغییر رشته بدم و علوم تربیتی بخونم میخواستم ببینم امکانش هست و اینکه رشته علوم تربیتی تو دانشگاه پیام نور بازار کار داره.و اینکه من میتونم با مدرک علوم تربیتی تو دانشگاه پیام نور در مدارس تدریس کنم.

demah
09-27-2014, 05:47 PM
سلام من حسابداری قبول شدم امسال دیپلم ریاضی فیزیک دارم میخوام تغییر رشته بدم و علوم تربیتی بخونم میخواستم ببینم امکانش هست و اینکه رشته علوم تربیتی تو دانشگاه پیام نور بازار کار داره.و اینکه من میتونم با مدرک علوم تربیتی تو دانشگاه پیام نور در مدارس تدریس کنم.
سلام دوست عزیز
شما می توانید در مرحله دوم پذیرش بدون آزمون ثبت نام و در رشته علوم تربیتی ثبت نام کنید و اینکه بازار کار داره یا نه بستگی به شانس و استخدامی های آتی داره .متوجه منظورتون نشدم ایا شما در حال حاضر معلم هستین یا نه ؟
برای تغییر رشته هم این لینک (http://portal.pnu-club.com/1392/08/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%88%D8%B1.html)رو مطالعه کنید.