توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا راهنمایی کنید
*atefeh*
09-24-2014, 10:46 AM
سلام خدمت دوستان عزیز من امسال تو کنکور سراسری ارشد در دانشگاه پیام نور پذیرفته شدم اطرافیان گفتن که پیام نور خیلی سخته با توجه به اینکه شاغل هستم و نمیتونم کامل تو کلاسا شرکت کنم الان خیلی دو دل هستم که ایا ثبت نام کنم یا نه ایا میشه برای ترم اول از مرخصی تحصیلی استفاده کرد ؟ اگر مرخصی نگیرم ترم بعد که برم دانشگاه قبول میکنن ثبت نامم کنن ؟ لطفا کمکم کنید ممنون میشم :79:
demah
09-24-2014, 01:08 PM
سلام خدمت دوستان عزیز من امسال تو کنکور سراسری ارشد در دانشگاه پیام نور پذیرفته شدم اطرافیان گفتن که پیام نور خیلی سخته با توجه به اینکه شاغل هستم و نمیتونم کامل تو کلاسا شرکت کنم الان خیلی دو دل هستم که ایا ثبت نام کنم یا نه ایا میشه برای ترم اول از مرخصی تحصیلی استفاده کرد ؟ اگر مرخصی نگیرم ترم بعد که برم دانشگاه قبول میکنن ثبت نامم کنن ؟ لطفا کمکم کنید ممنون میشم :79:
سلام
ضمن عرض تبریک به شما کاربر گرامی
باید مرخصی بگیری اگه مرخصی نگیری ترم دوم دیگه نمیتونی بری ثبت نام کنی . تازه اگه مرخصی بگیری باید شهریه ثابت رو که فکر کنم 640 هزار تومن باشه رو پرداخت کنی.
موفق باشید.:72:
*atefeh*
09-24-2014, 01:21 PM
ممنون از جوابتون به نظر شما خوندن رشته ادبیات فارسی با توجه به اینکه شاغلم و شاید اصلا فرصت نکنم تو کلاسا شرکت کنم سخته ؟
demah
09-24-2014, 01:43 PM
ممنون از جوابتون به نظر شما خوندن رشته ادبیات فارسی با توجه به اینکه شاغلم و شاید اصلا فرصت نکنم تو کلاسا شرکت کنم سخته ؟
خواهش می کنم
دروس رشته ادبیات فارسی که اکثرآ حفظیاته ولی حجم کتاباش یه خرده زیاده باید همت کنی دیگه