PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم شرکت در کلاس های دروس نظری و نداشتن نمره میان ترم

inkor
09-15-2014, 04:55 PM
سلام
من 3 سالی میشه که از دانشگاه دور بودم به خاطر خدمت سربازی الانم تموم کردم و برگشتم و این ترم انتخاب واحد کردم
میخواستم بدونم اگه این دروس نظری که براشون کلاس میزارن و میان ترم هم داره اگه من نتونم سر کلاساش برم و میان ترم هم نگیرم نمره نهایی من چه جوری حساب میشه و ایا بدون نمره میان ترم حق شرکت در امتحانات پایان ترم رو دارم؟
ممنون

demah
09-15-2014, 05:21 PM
سلام
من 3 سالی میشه که از دانشگاه دور بودم به خاطر خدمت سربازی الانم تموم کردم و برگشتم و این ترم انتخاب واحد کردم
میخواستم بدونم اگه این دروس نظری که براشون کلاس میزارن و میان ترم هم داره اگه من نتونم سر کلاساش برم و میان ترم هم نگیرم نمره نهایی من چه جوری حساب میشه و ایا بدون نمره میان ترم حق شرکت در امتحانات پایان ترم رو دارم؟
ممنون
سلام
بسلامتی ، بهتون تبریک میگم .اگه کلاس نری نمره شما ( نمره داخل برگه آزمون پایانی ) ضربدر 10 تقسیم بر 7 میشه و نمره نهایی به دست میاد .نه امتحان میان ترم فقط در نمره میان ترم ( یعنی 6 نمره ) مؤثر هستش.
موفق باشید.:72: