PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شیوه جدید ارسال پیامك!

Borna66
06-17-2009, 01:14 PM
شیوه جدید ارسال پیامك!

بعضی‌ها خیلی ناشكرند. همیشه نیمه خالی لیوان (یا وان) را می‌بینند. به محض این كه چهار روز نمی‌توانند از موبایلشان پیامك در كنند، همچین غمباد می‌گیرند كه اگر كسی نداند، خیال می‌كند طرف كشتی تایتانیكش غرق شده.

فقط این را می‌بیند كه فعلاً و موقتاً به خاطر پاره‌ای شرایط حساس مملكتی سیستم ارسال پیامكش از حیز انتفاع افتاده، اما این را نمی‌بیند كه الحمدلله سیستم ارسال بلوتوثش كماكان به قوّت خود باقی است و افراد می‌توانند در كانون گرم خانواده، دور هم جمع شوند برای همدیگر بلوتوث در كنند.

از سر حكمت:

خدا گر ز حكمت ببندد دری / ز رحمت گشاید در دیگری
پیامك اگر در نشد، در عوض / بلوتوث دارد بسی مشتری

می‌گویم: چند روز است كه نه پیامكی گرفتم، نه پیامكی فرستادم. كانّه اجاق موبایلم كور شده!

می‌گوید: ولی من كه همین الان یك پیامك برای یكی از دوستان فرستادم.

با تعجب می‌گویم: مگه می‌شه؟.....چطور فرستادی؟

خیلی جدی می‌گوید: هیچی، یك روش جدید ارسال پیامك پیدا كردم كه حرف ندارد.

جدی تر از او می‌گویم: خب بگو ما هم یاد بگیریم. رفاقتی گفتند.

لبخندی می‌زند و می‌گوید: هیچی، برداشتم متن پیامك را روی كاغذ نوشتم، زنگ زدم یك پیك موتوری آمد پیامك را برای دوستم برد. فقط باید شانس بیاری كه سرعت پیك هم كم نشده باشد. خیابان‌های شهر پر از سرعت‌گیر است.

پیش خودتان بماند: راستش از حسّ این كه یك كسی هم پیدا شد ما را سر كار گذاشت، ابتدائاً كمی ‌حرصم گرفت؛ اما بعدش كه كمی‌بیشتر فكر كردم؛ بیشتر حرصم گرفت. دیدم خدا وكیلی خیلی هم پر بیراه نمی‌گوید. از قدیم گفته‌اند كاچی به از هیچی است.

NIMA.N
06-17-2009, 02:24 PM
بابا شما هم دلت خوشه ها. من الان 1 هفتست اس ام اس بازی (به قول اس ام اس بازا - s بازی نکردم) دارم میمیرم. اس ام اس خونم اومده پایین:161::99:

فریبا
06-17-2009, 08:00 PM
والله من نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت ..از یه طرف اس خونم اومده پایین .. از طرفی کلی تو هزینه هام صرفه جویی شده ..فکر کنم این از طرحهای ایرانسله اما طرح سبزش :112:

NIMA.N
06-18-2009, 07:16 AM
والله من نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت ..از یه طرف اس خونم اومده پایین .. از طرفی کلی تو هزینه هام صرفه جویی شده ..فکر کنم این از طرحهای ایرانسله اما طرح سبزش :112:

خدایی با حرف فریبا جان 100% از نظر هزینه ها موافقم.
از وقتی طرحها دوباره مهلتش تموم شد 2 روزی یکبار یک کارت شارژ 2 تومنی میخریدم. الان 1 هفتست 500 تومن دارم تکون نخورده . ولی خدا بخیر کنه قبض موبایلم بیاد:68::258: