ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تطبیق واحد از لیسانس که داری میخوانی به پذیرش جدید

apadana34
08-25-2014, 09:52 AM
من یه لیسانس را دارم می خوانم از طریق فراگیر پیام نور ان موقع که ازمونی بود قبول شدم و دارم میخوانم . میخوام بدانم تعداد واحدهایی که پاس کردم را میتونم در رشته پیام نور دیگری که جدیدا پذیرش بدون ازمون داره تطبیق بزنم
توضیح اینکه : من در گرایش رشته ای از طریق ازمون فراگیر قبول شدم اما می خوام در گرایش دیگر ان رشته تحصیل کنم از قضا سه سال این دو گرایش باهم یکی هست . میخوام تا سال سوم این گرایش که از طریق ازمون فراگیر دو سال پیش قبول شدم را بخوانم بعد سال سوم این رشته را انصراف بدم و در گرایشی که دوست دارم از طریق پذیرش بدون ازمون قبول بشم و تعداد واحدهایی که گذراندم را که حدود سه سال میشه تطبیق بزنم و اینطوری فقط یه سال از گرایش جدید میمانه . میخوام بدانم از لحاظ قوانین میتونم این کار را بکنم ؟
علتش اینه که ان گرایشی که دوست دارم را یه شهر دیگه داره و من میخوام تا سال سوم که مشترک هست را در شهر خودم باشم و اگه بشه فقط سال اخر را برم ان شهر

demah
08-25-2014, 12:09 PM
با سلام دوست عزیز
ممنون از انتخابت
اره میتونی . تعداد واحدهایی که بین هر دو گرایش مشترک می باشد و تعداد واحدهای دروس عمومی (به جز جمعیت و تنظیم خانواده که اگر زمان 1 واحدی پاسش کرده باشی وگرنه اگه2 واحدی رو پاس کرده باشی اونم حساب میشه) تطبیق می خوره ولی هزینه تطبیق رو باید پرداخت کنی دوست عزیز.پس میتونی بدون ازمون اون گرایشی رو که دوس داری شرکت کنی و تغییر گرایش بدی.
موفق باشید.:72:

apadana34
08-25-2014, 07:14 PM
با سلام دوست عزیز
ممنون از انتخابت
اره میتونی . تعداد واحدهایی که بین هر دو گرایش مشترک می باشد و تعداد واحدهای دروس عمومی (به جز جمعیت و تنظیم خانواده که اگر زمان 1 واحدی پاسش کرده باشی وگرنه اگه2 واحدی رو پاس کرده باشی اونم حساب میشه) تطبیق می خوره ولی هزینه تطبیق رو باید پرداخت کنی دوست عزیز.پس میتونی بدون ازمون اون گرایشی رو که دوس داری شرکت کنی و تغییر گرایش بدی.
موفق باشید.:72:

من مي خواهم از برق كنترل كه ميخوانم سال سوم انصراف بدم و به برق الكترونيك از طريق پذيرش بدون كنكور وارد بشم كه حدود 90 واحدشون يكيه ؟
يعني اين 90 واحد را براي من انهم در شهر ديگر تطبيق مي زنن البته دوتاش پيام نوره