توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمورد ثبتنام بدون آزمون پیام نور
saeed-000
08-06-2014, 05:15 PM
به نام خدا
با سلام و خسته نباشید
سوالی داشتم درباره ثبتنام بدون آزمون
بنده بعد از سالها مشغله کاری قصد ادامه تحصیل دارم تا دیروز که شنیدم پیام نور بدون آزمون میگیره و این کار از طریق سایت سنجش هست.
اول اینکه من دقیق نمیدونم از کدام لینکش باید وارد بشم اگر آدرس لینکش رو از سایت سنجش بدید و کمی توضیح به بنده بدید خیلی ممنون میشم.
دوم اینکه من بعد از سالها دیپلمم رو هم گرفتم البته سره کلاسی حاضر نبودم و معدلم 11 شد آیا با این معدل من هم شانس دارم در رشته ای که مد نظرم هست قبول بشم؟
خیلی متشکرم
sunyboy
08-06-2014, 06:48 PM
به نام خدا
با سلام و خسته نباشید
بنده بعد از سالها مشغله کاری قصد ادامه تحصیل دارم تا دیروز که شنیدم پیام نور بدون آزمون میگیره و این کار از طریق سایت سنجش هست.
اول اینکه من دقیق نمیدونم از کدام لینکش باید وارد بشم اگر آدرس لینکش رو از سایت سنجش بدید و کمی توضیح به بنده بدید خیلی ممنون میشم.
دوم اینکه من بعد از سالها دیپلمم رو هم گرفتم البته سره کلاسی حاضر نبودم و معدلم 11 شد آیا با این معدل من هم شانس دارم در رشته ای که مد نظرم هست قبول بشم؟
خیلی متشکرم
http://epay.sanjesh.org/payment/
در مورد سوال دوم شما چون معدل شما پایین است نمیشه گفت حتما قبول میشین یا نه ولی شانس خودتان را امتحان کنید.
saeed-000
08-06-2014, 08:33 PM
ممنون .در لینکی که قرار دادید چند گزینست کدوم رو باید علامت بزنم برای ثبتنام بدون آزمون؟ سوالی هم داشتم که آیا در این مرحله یعنی بدون آزمون هم سهمیه بومی در نظر گرفته شده؟یعنی من تهران باشم میتونم در رشته ای که در شهر خودم هست قبول بشم؟منظورم اینه که درصد قبولیم در شهر خودم بیشتره ؟مثلا من از کسی که از شهر دیگه ای برای پیام نور تهران میزنه شانس بیشتری در همون رشته دارم؟ پیشاپیش از سوالات زیادم عذر میخوام چون وارد نیستم.
sunyboy
08-06-2014, 09:00 PM
ممنون .در لینکی که قرار دادید چند گزینست کدوم رو باید علامت بزنم برای ثبتنام بدون آزمون؟ سوالی هم داشتم که آیا در این مرحله یعنی بدون آزمون هم سهمیه بومی در نظر گرفته شده؟یعنی من تهران باشم میتونم در رشته ای که در شهر خودم هست قبول بشم؟منظورم اینه که درصد قبولیم در شهر خودم بیشتره ؟مثلا من از کسی که از شهر دیگه ای برای پیام نور تهران میزنه شانس بیشتری در همون رشته دارم؟ پیشاپیش از سوالات زیادم عذر میخوام چون وارد نیستم.
دفترچه مورد نظر را دانلود کنید همه چی توش قید شده
http://www6.sanjesh.org/download/Daftarche-BedoneAzmoon-93-Mordad.zip
بومی هر شهر درصد قبولی بالایی بر غیر بومی دارد!!
saeed-000
08-06-2014, 10:37 PM
دفترچه مورد نظر را دانلود کنید همه چی توش قید شده
http://www6.sanjesh.org/download/Daftarche-BedoneAzmoon-93-Mordad.zip
بومی هر شهر درصد قبولی بالایی بر غیر بومی دارد!!
ببخشید الان من دفترچه هم خوندم ولی باز نفهمیدم برای خرید کدوم گزینه رو باید بزنم.
یعنی اولی رو هم میزنم نوشته مبلغ قابل پرداخت 15000 تومن ولی برای بدون آزمون 10600 تومن
و اینکه قبلا یه ثبتنامی توی سما داشتم حالا دیگه نمیرم وضعیتم دانشجوی انصرافیه؟
sunyboy
08-06-2014, 11:09 PM
ببخشید الان من دفترچه هم خوندم ولی باز نفهمیدم برای خرید کدوم گزینه رو باید بزنم.
یعنی اولی رو هم میزنم نوشته مبلغ قابل پرداخت 15000 تومن ولی برای بدون آزمون 10600 تومن
و اینکه قبلا یه ثبتنامی توی سما داشتم حالا دیگه نمیرم وضعیتم دانشجوی انصرافیه؟
ظاهرا هنوز ثبت نام اغاز نشده است اعلام شده بود امروز اغاز میشه ولی هنوز اغاز نشده فردا به سایت سازمان سنجش مراجعه کنید ببینید اغاز شده یا نه
مبلغ هم 10600 تومن است
از خودشان سوال کنید یک تماس بگیرید جویا بشین
demah
08-09-2014, 07:51 AM
با سلام
گزینه زیر رو بزنید.
سريال ثبتنام پذيرش صرفا بر اساس سوابق تحصيلي ازمون سراسري مرداد ماه سال 1393(سريال 12 رقمي)
لینک خرید
سريال ثبتنام پذيرش صرفا بر اساس سوابق تحصيلي ازمون سراسري مرداد ماه سال 1393(سريال 12 رقمي) (http://epay.sanjesh.org/Payment/Customer.aspx?id=4tV0XclE8Xs=)
saeed-000
08-11-2014, 08:20 PM
سلام ممنون از شما یه سوالی ذهنم رو درگیر کرده من ثبتنام کردم و سال دیپلم رو خواست که 90 رو زدم حالا در دیپلمم نوشته 90-91 سالش رو درست نوشتم یا باید سالش رو 91 مینوشتم؟البته شهریور همون سال تحصیلی سوم دبیرستان رو تموم کردم. ممنون
sunyboy
08-11-2014, 08:27 PM
سلام ممنون از شما یه سوالی ذهنم رو درگیر کرده من ثبتنام کردم و سال دیپلم رو خواست که 90 رو زدم حالا در دیپلمم نوشته 90-91 سالش رو درست نوشتم یا باید سالش رو 91 مینوشتم؟البته شهریور همون سال تحصیلی سوم دبیرستان رو تموم کردم. ممنون
90 درسته
saeed-000
08-11-2014, 10:56 PM
90 درسته
ممنون.مثلا حتی اگه توی شهریور 91 قبول شده باشم بازم باید در محل سال اخذ دیپلم بنویسم 90؟
sunyboy
08-12-2014, 09:55 AM
ممنون.مثلا حتی اگه توی شهریور 91 قبول شده باشم بازم باید در محل سال اخذ دیپلم بنویسم 90؟
بله چون سال تحصیلی از مهر ماه شروع میشه!!
saeed-000
09-09-2014, 08:11 PM
سلام
من برای دیدن نتایج بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی ورود کردم و جمله زیر نوشته بود
شماره پرونده پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی شما به شماره جدید تغییر یافته است
میخواستم بدونم این یعنی چی؟و باید چیکار کنم؟
ممنون
sunyboy
09-10-2014, 02:04 AM
به نام خدا
با سلام و خسته نباشید
خیلی متشکرم
با سلام کمی دیر اقدام کردین ثبت نام در مرداد ماه بود الان نمیشه!! باید صبر کنید تا دوره جدید شروع بشه
ثبت نام بدون آزمون در رشته بیوتکنولوژی یا مهندسی پزشکی امکان پذیر هست؟
اگر امکان پذیر هست در اصفهان آیا این دورشته پذیرش می شود ؟