PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا تاخیر در ازدواج؟

محدیس
07-28-2014, 11:34 AM
به نظرتون کدوم مورد بیشترین تاثیر در رد کردن خواستگاران وتاخیر در ازدواج دختران داشته؟:169:

1«جذابیت مدرک دانشگاهی»:105:

2«ازخودبیگانگی»:240:
،
3«زمینه­های تبرج و خودنمایی و ابراز مصنوعی شهوات و إرضاء کاذب تمایلاتِ »

4« اصرار دخترها به اشتغال در خارج از خانه به بهانه­ ی استقلال مالی »،:114:

5« مشکلات شخصیتی غالب مادران و تجربیات و تحلیل غلط آنها»،:214:

6«توقعات نامعقول و فراوان والدین»:167:

7«عادتها و رسوم غلط و خرافات»:59:

8 همه موارد

best-vida
07-28-2014, 11:53 AM
یکیش توقع نابجا والدین هست. دومیش اصرار به داشتن مدرک دانشگاهی به خاطر داشتن استقلال مالی .90 درصد اینا رو شامل میشه فکر کنم. اما گاهی هم چیزای دیگه مثل خرافات و اینا تاثیر میزاره .من دیدم تو دوستام بوده که با هر خواستگاری که میومد براش پیش فالگیر میرفتن و خلاصه به قول خودشون اینده خودشونو با طرف که چه جوری میشه میپرسیدن.(من اصلا به خرافات اعتقاد ندارم )اینکه بختش سته شده و اینا هم جز خرافاته:164:

sunyboy
07-28-2014, 12:09 PM
به نظرتون کدوم مورد بیشترین تاثیر در رد کردن خواستگاران وتاخیر در ازدواج دختران داشته؟:169:

،

8 همه موارد

چون این مواردی که گفتین ممکنه همه صدق کنه! ادما چون از همه نظر با هم فرقهایی مثل شخصیت و تربیت و... دارن برای همین از نظر من همه موارد صدق میکنه ولی دلایل مهمش میتونه

1- توقعات نا معقول
2- تحصیل
3- از خود بیگانگی

باشه..

fr.chemi3t
07-28-2014, 12:27 PM
به نظر من همه اینها تاثیر گذاره.اولش که سن قبل دانشگاه یعنی حدودا 19-20برای ازدواج زوده ,برمیگرده به تصمیمات خانواده تا خود دختر
بعدشم که درگیر درس و دانشگاه میشی که 4 سال طول میکشه تا درستم تموم بشه همه ی خواستگارا رو رد میکنی بعد که درست تموم شدیا دوباره ادامه تحصیل یا کار, توقعات میره بالا چون شده یه دختر تحصیل کرده کلی ایده جدید توی ذهن و... و تمایل دخترا بیشتر برای کار کردن تا ازدواج(بالاخره میخوان اون وقت و هزینه ای که که برای تحصیل صرف کردند یه جایی نتیجه شو بگیرن ,اینطوریه که سن ازدواج میره بالا

shima_glk
07-28-2014, 12:48 PM

،

8 همه موارد

با سلام، نظری که دادم ممکنه غیر از موارد بالا باشه.

1-تقویم زندگی دختران جامعه امروز بعد از 18سالگی، ادامه تحصیل و اشتغاله. هر دو این موارد برای رشد شخصیت اجتماعی و بلوغ فکری و صد البته استقلال مالی فرد لازمه (البته به شکل حضور در فعالیت های علمی و فرهنگی هم میتونه باشه) پس کمی سن ازدواج به تاخیر می افته.

2-تغییر سبک زندگی امروز و بالارفتن تجملات و خواسته دختران و خانواده شان مبنی بر داشتن امکانات مهم زندگی چون خانه و ماشین و شغل ثابت... و درصد کم خواستگارانی که این معیارها را داشته باشند،و یا حداقل خانواده پسر حمایتشون کنه. پس دختر منتظر شخص ایده آل خود می مونه و موارد دیگر رو رد میکنه.

3-پایین بودن تعهد اخلاقی و وفا به زندگی مشترک تعدادی از آقایون و عدم اعتماد دختران و بی مسئولیتی تعدادی از آقایون در برابر زندگی و مشکلاتش، سبب میشه فرد تمایل کمتری به ازدواج داشته باشه (ترجیح میده یه عمر مجرد بمونه تا اینکه شکست بخوره یا یه زندگی پراسترسی داشته باشه)

4- وضعیت بد اقتصادی جامعه که سرمنشا همه مشکلات ریز و درشت امروزه ماست.

paksersht
07-28-2014, 12:53 PM
به نظرم همه شون تاثیر دارن
بخصوص استقلال مالی بیشتر دخترا وقتی به استقلال مالی میرسن
دیگه دلیلی برای ازدواج نمیبنن
راستش منم با این امر موافقم
ادم وقتی مستقله و نیاز به کسی نداره چرا ازدواج کنه ؟؟

fr.chemi3t
07-28-2014, 01:02 PM

یعنی تو ازدواجو صرفا برای پول میدونی؟؟

محدیس
07-28-2014, 01:06 PM
به نظرم ازدواج یه جور تکامله درطرفست وربطی به وضیعت مالی دختر وپسر نداره البته از این دیدگاه.ایطوری حضرت خدیجه اولین زنی بود که باید از ازدواج معاف میشد:36:

sunyboy
07-28-2014, 01:07 PM

بنده موافق نیستم!!

چهل حدیث در خصوص ازدواج (http://pnu-club.com/showthread.php?86142-%DA%86%D9%87%D9%84-%D8%AD%D8%AF%DB%8C%D8%AB-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC)

paksersht
07-28-2014, 01:07 PM
نه پول صرفا فقط برای استقلال
بیشتر چون میترسم ترجیح میدم ازدواج نکنمچون هیچکس نمیتونه تضمین کنه
که چه اتفاقی میفته از کجا معلوم به آدمی که اعتماد کردی وتو زندگی بپذیریش یه ادم بد نباش ؟؟
خوب خودت زندگی راحت تنها داشته باشی بهتر نیست
تا ازدواج بکنی و بشی عبرتی برای دیگران ؟؟

sunyboy
07-28-2014, 01:10 PM
که چه اتفاقی میفته از کجا معلوم به آدمی که اعتماد کردی وتو زندگی بپذیریش یه ادم بد نباش ؟؟

با چشم و گوش باز و عقل و منطق(دوست داشتن کسی با عقل و منطق نه با احساسات بی پایه و اساس) و توکل بر خدا! میشه درصد شکست را به حداقل ممکن رساند! :36:

محدیس
07-28-2014, 01:12 PM

به نظرم ازدواج ریسک نیست بکه شرایطی فراهم میشه تا بتونی در کنار اون فرد روز به روز به توانای های بیشتری برسی .به نظرم اگه به بلوغ عقلی و عاطفی رسیده باشیم میشه زندگی رو اداره کردو به بهتر شدن شرایط کمک کرد

fr.chemi3t
07-28-2014, 01:14 PM

پس این مشاوره و صحبت و تحقیق قبل از ازدواج بی تاثیره؟؟
به نظر تو بین افراد متاهل هیچکسی خوشبخت نشده؟
من میگم افرادی که توی زندگی شکست خوردن قبل از ازدواج چشمشونو روی همه چی بستن ,بعد ازدواج تازه متوجه شدن که باید بیشتر تحقیق میکردن ,توی همون جلسه اول خواستگاری تو میتونی خیلی راحت با پرسش سوالات جزئی نه کلی یکمی از شخصیت طرف دستت بیاد ,وبعد از چند جلسه کلا شناخت پیدا میکنی .

paksersht
07-28-2014, 01:16 PM
والله من اینارو برحسب چیزای که دارم میبنم میگم نه تجربیات خودم
مثلا همین دیروز یکی از همسایه هامون خودکشی کرد چرا؟؟
شوهرش معتاد بود 3 تا دختر داشت پدرش دختراشو ازش گرفته داده به باباشون
و راضی نمیشده که یه مادر بچه هاشو ببینه بعد از 5 ماه بی تابی یه مادر میری خودکشی میکنه
خوب چرا؟؟
تازه این یک نمونه هست

محدیس
07-28-2014, 01:24 PM
من هم یه نمونه واست مثال میزنم .

خانمی میشناسم که دوتا دختر داره 15 ساله با یه آدم معتاد خوش گذرون وبیخیال کارو زندگی داره میسازه یعنی داره میجنگه واسه زندگیش.
من نمیدونم چقدر از کارهاش درسته اما میدونم یه روز نتیجه این صبر وتحمل خدا بهش میده..الان چیزی که اطراف آدم خیلی زیاد شده آدم مطلقه و معتاده این ها همه باید بشه یه تجربه نه دلسردی

paksersht
07-28-2014, 01:28 PM
والله من تحمل انقد نیست نمیخام تجربه کنم
که بعد برسم به خودکشی
من بلا استثنا هر روز تنها خبری میشنوم همینه خودکشی
تو فامیلب خودمونه که اوههه به اوج خودش رسیده
تو همسایه ها دور نزدیک
فقط همیشه یه زن خودشو کشته اونم فقط بخاطر یه مرد بوده همین

paksersht
07-28-2014, 01:31 PM
پس این مشاوره و صحبت و تحقیق قبل از ازدواج بی تاثیره؟؟
به نظر تو بین افراد متاهل هیچکسی خوشبخت نشده؟
من میگم افرادی که توی زندگی شکست خوردن قبل از ازدواج چشمشونو روی همه چی بستن ,بعد ازدواج تازه متوجه شدن که باید بیشتر تحقیق میکردن ,توی همون جلسه اول خواستگاری تو میتونی خیلی راحت با پرسش سوالات جزئی نه کلی یکمی از شخصیت طرف دستت بیاد ,وبعد از چند جلسه کلا شناخت پیدا میکنی .

این در صورتی اتفاق میفته که هر دوطرف صادق باشن
اما وقتی تو بپرسی اون دروغ بگه اونوقت چی تازه خیلیا من دیدم
عیب دارن یه عالمه اما قبل از ازدواج به هیچ وجه نمیتونه حتی بفهمی اما بعد از ازدواج تازه میفهمی
که با چه هیولای ازدواج کردی

محدیس
07-28-2014, 01:34 PM
عیب دارن یه عالمه اما قبل از ازدواج به هیچ وجه نمیتونه حتی بفهمی اما بعد از ازدواج تازه میفهمی

هیولا:55:بابا اونم آدمه...تو زندگی وانتخاب خیلی چیزا برمیگرده به رفتار خود خانم ها

paksersht
07-28-2014, 01:38 PM
هیولا:55:بابا اونم آدمه...تو زندگی وانتخاب خیلی چیزا برمیگرده به رفتار خود خانم ها

من نمیگم همیشه مشکل از مرداست
ولی خوب
راستش من انقد شب روز میشنوم از دوست خواهر غریبه آشنا
که تو مجردی خر نشی ازدواج کنی بدبخت میشی
راستش دلزده شدم و واقعا میترسم ریسک کنم

محدیس
07-28-2014, 01:46 PM
من فکر میکنم آدم مجرد یه حس هایی یا درستش به یه درک هایی نمیرسه.مثلا تا زمانی که مادر نشی فداکاری به مفهوم واقعی درک نمیکنی..

نمیخوام بگم آدمی هستم که میدونم یا خیلی مذهبیم.اما تو شبهای قدر که داشتم جوشن کبیر میخوندم فکر کنم فراز 48بود مطمئن نیستم معنیش این بود همه چیز جفت آفریده شده .

با خودم فکر کردم وقتی خدا مارو آفریده پس فکر شرایط ازدواج وهمه چیزهاشو کرده ماهیم که داریم معیارها رو غلط انتخاب میکنیم

fr.chemi3t
07-28-2014, 01:49 PM

نه اصلا ... صحبت کردن روش داره تو با صحبت کرن میتونی همه چی رو حل کنی
مثلا
کسی که توی حدودا25 سال زندگی هم کارشو داره هم درسشو خونده ... با کسی که هیچ فعالیتی نکرده فرق داره,توباید به کسی که تمام عمر جوونیش نتونسته حتی سرمایه ای برای خودش جمع کنه شک کنی ,مگر اینکه توضیح بده سرمایه شو کجا خرج کرده شاید خرج خونواده کرده باشه خرج بیماری یا ورشکسته گی ...پس اینجا نتیجه میگیری که آدم تلاشگریه هرچند هیچی نداشته باشه .میتونی روش حساب باز کنی

ببین در مورد اون همسایه تونم بگم که اولا تو نمیتونی در موردشون قضاوت کنی که مقصر کیه .
دوما من بهت قول میدم اون خانم همسایه هم توی بدبختی خودش شریکه ,قبل ازدواج به خاطر شناخت کم,بعد ازدواج هم اگرمقصر نباشه هیچ تلاشی هم برای بهتر شدن شرایط زندگیش نکرده ,اونم با 3 تا بچه؟؟؟

paksersht
07-28-2014, 01:50 PM
من مشکل اصل ازدواج نیست
کی بدش میاد که یه ازدواج موفق داشته باشه در کنار یه انسان خوب از هر نظر به آرامش برسه
فکر نکنم کسی بدش بیاد
ولی الان بیشتر از اینکه بشنوی فلانی عروسی کرد
میشنویم فلانی یا طلاق گرفت یا خودکشی کرد
حالا دقیقا دلیلش چیه نمیدونم
زیاده طلبی خود ماست یا چیزای دیگه

محدیس
07-28-2014, 01:54 PM
نه اصلا ... صحبت کردن روش داره تو با صحبت کرن میتونی همه چی رو حل کنی
مثلا
کسی که توی حدودا25 سال زندگی هم کارشو داره هم درسشو خونده ... با کسی که هیچ فعالیتی نکرده فرق داره,توباید به کسی که تمام عمر جوونیش نتونسته حتی سرمایه ای برای خودش جمع کنه شک کنی ,مگر اینکه توضیح بده سرمایه شو کجا خرج کرده شاید خرج خونواده کرده باشه خرج بیماری یا ورشکسته گی ...پس اینجا نتیجه میگیری که آدم تلاشگریه هرچند هیچی نداشته باشه .میتونی روش حساب باز کنی

ببین در مورد اون همسایه تونم بگم که اولا تو نمیتونی در موردشون قضاوت کنی که مقصر کیه .
دوما من بهت قول میدم اون خانم همسایه هم توی بدبختی خودش شریکه ,قبل ازدواج به خاطر شناخت کم,بعد ازدواج هم اگرمقصر نباشه هیچ تلاشی هم برای بهتر شدن شرایط زندگیش نکرده ,اونم با 3 تا بچه؟؟؟

به طور کل میشه عورضه کاری پسرو سنجیدن:169:

fr.chemi3t
07-28-2014, 01:54 PM
والله من تحمل انقد نیست نمیخام تجربه کنم
که بعد برسم به خودکشی
من بلا استثنا هر روز تنها خبری میشنوم همینه خودکشی
تو فامیلب خودمونه که اوههه به اوج خودش رسیده
تو همسایه ها دور نزدیک
فقط همیشه یه زن خودشو کشته اونم فقط بخاطر یه مرد بوده همین

تو تنها کاری که میتونی بکنی اینه که تموم این خانواده ها را مشکلشونو ریشه یابی کنی براشون راه حل پیدا کنی ,اونم درست و اگر اطرافت کسی هست که صاحب اندیشه است باهاش مشورت کنی نه از خودشون که تنها تجربه ای که بدست آوردن ازدواج نکردنه پاک کردن خود مساله ..؟!:265:این ریشه یابی هارم برای خودت نگه دار ,وقتش شد ازش استفاده کن,بزار دیگران برات تجربه بشن نه تو برای بقیه,اینم بگم هیچ وقت کسی حق نداره نسخه زندگیشو برای بقیه هم بپیچه چون همه زندگیا یکی نیست همه ی فکرا هم یه جور نیست

fr.chemi3t
07-28-2014, 01:57 PM
به طور کل میشه عورضه کاری پسرو سنجیدن:169:
آره همون جنم کاری...

paksersht
07-28-2014, 02:01 PM
اصلا همه حرفای شما درست
من الان قانع شدم ازدواج کنم خوب
کووو شوهر
وجدانن کووو ؟؟
من دوست خودم الان 28 سالشه و واقعا میخاد ازدواج کن هیچ مشکل وعیبی هم نداره
ولی چرا خواستگار نداره :39:

fr.chemi3t
07-28-2014, 02:01 PM
من مشکل اصل ازدواج نیست
کی بدش میاد که یه ازدواج موفق داشته باشه در کنار یه انسان خوب از هر نظر به آرامش برسه
فکر نکنم کسی بدش بیاد
ولی الان بیشتر از اینکه بشنوی فلانی عروسی کرد
میشنویم فلانی یا طلاق گرفت یا خودکشی کرد
حالا دقیقا دلیلش چیه نمیدونم
زیاده طلبی خود ماست یا چیزای دیگه

این حرفو تو نباید بزنی که تحصیل کردی و راهای زیادی داری برای جمع کردن اطلاعات ,تو باید بعد اینکه فهمیدی فلانی طلاق گرفته بپرسی چرا؟یا حداقل یه چیزی ازش کسب کنی .

محدیس
07-28-2014, 02:03 PM
منم قبلا همینطور فکر میکردم البته از یه دیدگاه دیگه.با خیلی ها مشورت کردم الانم تو باشگاه بچه هایی هستن که ازشون راهنمایی میگیرم

خیلی ها متاسفانه راهنمایی های غلط دادن اما شرایطی پیش اومد وآدم هایی کنارم قرار گرفتن که خیلی دیدم عوض شد وفکر میکنم منطقی تر شد.....اینها به نظرم خیلی کمک کننده هست

محدیس
07-28-2014, 02:04 PM
اصلا همه حرفای شما درست
کووو شوهر
وجدانن کووو ؟؟

:55:هستش حالا تا خوبش پیدا بشه طول میکشه:39:

paksersht
07-28-2014, 02:05 PM
این حرفو تو نباید بزنی که تحصیل کردی و راهای زیادی داری برای جمع کردن اطلاعات ,تو باید بعد اینکه فهمیدی فلانی طلاق گرفته بپرسی چرا؟یا حداقل یه چیزی ازش کسب کنی .

کاملا درسته حرفت و پرسیدم ولی اصل قضیه اینجاست که دیگران پنهان کاری میکنن
و راضی نمیشه بگن مشکل واقعیشون که به طلاق انجامیده چیه
خوب من برم ذهن ملتو بخونم :39:

fr.chemi3t
07-28-2014, 02:06 PM
اصلا همه حرفای شما درست
کووو شوهر
وجدانن کووو ؟؟

چه زود قانع شدی :39:من هنوز حرفام مونده بود ,:170:

اون دوستت هم پرهیزکاری پیشه کنه تو مجالس عمومی بیشتر شرکت کنه با عفت کامل ,فعالیت اجتماعی داشته باشه ,چون بعضیا همش توی خونه ان اصلا کسی خبر نداره یه همچین دختری وجود خارجی داره ,بعد توقع ریزش خواستگار از در و دیوار هم دارن ,در آخر اینکه لازم نیست تموم دوره ی مجردیشو به فکر متاهل شدن باشه به وقتش توی یه فرصت خوب این اتفاق میافته هیچ دختری بدون خواستگار خوب نیست.

paksersht
07-28-2014, 02:07 PM
:55:هستش حالا تا خوبش پیدا بشه طول میکشه:39:

همین دیگه انقد نمیاد نمیاد تا ما دلسرد میشیم:39::55:
اساسا این سوالو باید از پسرا پرسید که چرا نمیخان ازدواج کنن

fr.chemi3t
07-28-2014, 02:08 PM
کاملا درسته حرفت و پرسیدم ولی اصل قضیه اینجاست که دیگران پنهان کاری میکنن
و راضی نمیشه بگن مشکل واقعیشون که به طلاق انجامیده چیه
خوب من برم ذهن ملتو بخونم :39:
خب این جور موقع ها تو بدون وقتی مشکلشون به تو ربطی نداره پس طلاقشم ربطی نداره .که فکر کنی نکنه منم این جوری بشم!!!!!!!!!!!!

fr.chemi3t
07-28-2014, 02:10 PM
منم قبلا همینطور فکر میکردم البته از یه دیدگاه دیگه.با خیلی ها مشورت کردم الانم تو باشگاه بچه هایی هستن که ازشون راهنمایی میگیرم

خیلی ها متاسفانه راهنمایی های غلط دادن اما شرایطی پیش اومد وآدم هایی کنارم قرار گرفتن که خیلی دیدم عوض شد وفکر میکنم منطقی تر شد.....اینها به نظرم خیلی کمک کننده هست

درسته کسی که ازش مشورت میگیریم خیلی باید عاقل و نکته سنج باشه

paksersht
07-28-2014, 02:10 PM

اون دوستت هم پرهیزکاری پیشه کنه تو مجالس عمومی بیشتر شرکت کنه با عفت کامل ,فعالیت اجتماعی داشته باشه ,چون بعضیا همش توی خونه ان اصلا کسی خبر نداره یه همچین دختری وجود خارجی داره ,بعد توقع ریزش خواستگار از در و دیوار هم دارن ,در آخر اینکه لازم نیست تموم دوره ی مجردیشو به فکر متاهل شدن باشه به وقتش توی یه فرصت خوب این اتفاق میافته هیچ دختری بدون خواستگار خوب نیست.

:55::55::55:
اتفاقا اون دوستم خیلللی آدم فعالیه و همه جا هست البته با عفت کامل ولی خوب پیدا نکرده هنوز همچنان هم امیدواره:55:

محدیس
07-28-2014, 02:12 PM

ریزش خواستگار از درو دیوار:55:دقیقا همینطوره

paksersht
07-28-2014, 02:14 PM
خب این جور موقع ها تو بدون وقتی مشکلشون به تو ربطی نداره پس طلاقشم ربطی نداره .که فکر کنی نکنه منم این جوری بشم!!!!!!!!!!!!

باشه پس من دیگه نمیرم سراغ طلاق گرفته ها که من اونطور نشم
ولی یه مثلی هست نمیدونم کجایی هست ولی میگه:39:
آدم خوشبین هواپیما میسازه و آدم بدبین چتر نجات

محدیس
مورد داشتیم طرف30 سالگی ازدواج کرده .اونم چنان ازدواجی که دهن فامیل باز مونده....صبر صبر

fr.chemi3t
:55::55::55:
اتفاقا اون دوستم خیلللی آدم فعالیه و همه جا هست البته با عفت کامل ولی خوب پیدا نکرده هنوز همچنان هم امیدواره:55:

خب دیگه در اینجور مواقع کاری از دست من بر نمیاد ,شاید حکمتی توشه ,:59:

fr.chemi3t
07-28-2014, 02:17 PM
باشه پس من دیگه نمیرم سراغ طلاق گرفته ها که من اونطور نشم
ولی یه مثلی هست نمیدونم کجایی هست ولی میگه:39:
آدم خوشبین هواپیما میسازه و آدم بدبین چتر نجات

واقعا تاثیر میزاره ,داستان ده نمکو بخون بدک نیست

محدیس
07-28-2014, 02:18 PM
همین دیگه انقد نمیاد نمیاد تا ما دلسرد میشیم:39::55:
اساسا این سوالو باید از پسرا پرسید که چرا نمیخان ازدواج کنن

به خاطر شرایط سختی که همه جامعه به وجود آورده و هم خانواده ها

paksersht
07-28-2014, 02:21 PM
خب دیگه در اینجور مواقع کاری از دست من بر نمیاد ,شاید حکمتی توشه ,:59:

میبنم که کم اوردی دیدی دیدی نتونستی بگی چرا :39:

paksersht
07-28-2014, 02:22 PM
واقعا تاثیر میزاره ,داستان ده نمکو بخون بدک نیست

ده نمک کی هست نمیشناسمش :59:

paksersht
07-28-2014, 02:24 PM
به خاطر شرایط سختی که همه جامعه به وجود آورده و هم خانواده ها

خوب باز رسیدن به حرف من بلاخره یه مانع یافت شد برای عدم ازدواج
پسری که شریط سخت جامعه بخاد تاثیر بزار روش ممکن تبدیل بشه به هیولا انوقت خطرناک میشه

fr.chemi3t
07-28-2014, 02:26 PM
میبنم که کم اوردی دیدی دیدی نتونستی بگی چرا :39:

تو همیشه نیمه خالی لیوانو میبینی؟؟!!

fr.chemi3t
07-28-2014, 02:27 PM
ده نمک کی هست نمیشناسمش :59:
یه سمینار درمورد ده نمک هست سرچ کن پیداش میکنی

محدیس
07-28-2014, 02:29 PM
خوب باز رسیدن به حرف من بلاخره یه مانع یافت شد برای عدم ازدواج
پسری که شریط سخت جامعه بخاد تاثیر بزار روش ممکن تبدیل بشه به هیولا انوقت خطرناک میشه

نه به این نتیجه میرسیم اگه شرایط عوض کنیم خیلی چیزها اول میشه حتی اگه نشه جامعه عوض بشه اما همون شخص به طور خاص تاثیرشو میبینه

paksersht
07-28-2014, 02:30 PM
تو همیشه نیمه خالی لیوانو میبینی؟؟!!

نه ولی نمیتونم هم صد درصد خوشبین باشم
به نظرم هم آدم نباید صد در صد احتمال موفقیت رو برای خودش بزاره
نباید چشم بست به شکست خوردن چون همونطور که میشه موفق شد همونطور هم میشه شکست خورد
پس باید نسبت به همه چی حداقل پنجاه پنچاه نگاه کرد

fr.chemi3t
07-28-2014, 02:40 PM
نه ولی نمیتونم هم صد درصد خوشبین باشم
به نظرم هم آدم نباید صد در صد احتمال موفقیت رو برای خودش بزاره
نباید چشم بست به شکست خوردن چون همونطور که میشه موفق شد همونطور هم میشه شکست خورد
پس باید نسبت به همه چی حداقل پنجاه پنچاه نگاه کرد

ببین ندامن الان نمیتونم دوباره برات توضیح بدم که نه منظورم این بود که باید قبل ازدواج چشماتو بازکنی ,تحقیق کنیو...من اینهمه برات گفتم بالاخره یه نتیجه ا ی بگیر... تو یا نمیخوای قبول کنی یا متوجه حرفای من نمیشی ,کدومش؟؟

محدیس
07-28-2014, 02:51 PM
هرکس از یه دیدگاه نظرشو میگه و میتونیم به نتیجه خوبی برسیم .اینطوری شاید خیلی از ابهامات از بین بره

mansour.j
07-28-2014, 04:06 PM
به نظر من در این شرایط جامعه ،محیط ،تنوع طلبی که به شدت به وجود اومده ،یکی از دلایل اصلی برای به تاخیر انداختن چه برای پسرا و چه برای دخترا همین تنوع طلبی که وارد فرهنگ این جامعه شده ،توقع دختر پسرا بالا رفته و به شدت تاثیر گذاشته ،البته همه اینا به کنار فکر خانواده ها باعث ممانعت ازدواج ها میشه ،خیلی از دختر پسرا بخاطر شرایط خانوادشون اصلا نمیتونن به ازدواج فکر کنند چه برسه برن خواستگاری ولی کلا این موضوع خیلی جای بحث داره که همت خیلی از ادمارو میخواد تا این جوونا هر روز سن ازدواجو نبرن بالا

paksersht
07-28-2014, 04:35 PM
ببین ندامن الان نمیتونم دوباره برات توضیح بدم که نه منظورم این بود که باید قبل ازدواج چشماتو بازکنی ,تحقیق کنیو...من اینهمه برات گفتم بالاخره یه نتیجه ا ی بگیر... تو یا نمیخوای قبول کنی یا متوجه حرفای من نمیشی ,کدومش؟؟ من دارم میگم همه چیز پنجاه پنجاهه نمیگم اشتباه میگی یا من متوجه نشدم نه خیللی هم حرفاتو قبول کردم فقط بازم هر انسانی نباید به همه چی خوشبین باشه

McQueen
07-28-2014, 06:01 PM
به نظر من توقعات بالای دخترا باعث میشه اونا خواستگاراشون رو رد کنن
باید ببینن اگه خواستگارشون مثلا 70-80 % دلخواهشونه دیگه خیلی سخت نگیرن به هر حال هیچ انسانی بی عیب نیست و هیچ وقت دنبال یک شخص ایده آل 100% نباشن وهم چنین یه مقدار توقعات خودشون تو برگزاری مراسم و طلا و آرایشگاه و .... رو کم کنن مثلا توقع نداشته باشن که حتما سرویس طلاشون یه چیز تک باشه و یا حتما یه آرایشگاه معروف برن و یا چند مدل غذا تو هتل باشه و از این قبیل چیزا ... تو این چیزا توقعشونو کم کنن ( البته به نظر من خانواده داماد هم باید توقعشون روکم کنن و توقع یه جهزیه سنگین و کامل کامل رو نداشته باشن )

demah
07-31-2014, 08:13 AM
سلام به همگی
به عقیده من گزینه های 6 و 7

javad jan
08-04-2014, 03:07 PM
بر اساس نتایج سرشماری سال 90، آستانه تجرد قطعی مردان کشور در این سال در گروه سنی 44-40 و در زنان 49-45 قرار دارد و این در حالی است که میانگین سن در اولین ازدواج کشور هم بالا رفته و ازدواج مردان از سن 23.8 درصد در سال 1365 به 26.5 درصد در سال 1390 رسیده است. در مقابل، میانگین سن ازدواج زنان از 19 سال به رقم 23.5 درصد رسیده است. این یعنی ادامه این سیر زنان بیشتری را به سن تجرد قطعی شان نزدیک خواهد کرد

تجرد قطعی و گذشتن از سن ازدواج بیش از همه برای دختران آسیب زا است. آسیب هایی که تنها راه دور ماندن از آنها ازدواج در سن مناسب است. تجرد به هر دلیلی که رخ دهد، آثار و آسیب های روحی و روانی را با خود خواهد داشت.

متاهل ها سالم ترند

این را ما نمی گوییم. محققان دانشگاه اوهایو کاهش سلامت و قرار گرفتن در معرض خطر مرگ را در مجردها گزارش کرده اند و گفته اند این خطر در افراد متأهل‌ 12درصد کمتر است. نتایج این تحقیقات نشان‌ می‌دهد که ازدواج ممکن است برای پیشگیری از بیماری مفید باشد و باعث کاهش حملات قلبی شود. همچنین فواید ازدواج برای زنان بیشتر از مردان است و احتمال وقوع حملات قلبی در میان زنان مجرد در مقایسه با زنان متاهل 60 تا 65 درصد بیشتر است.

مجردها افسرده می شوند

این شاید با تجربه شما از دور و بری هایتان تفاوت داشته باشد اما محققان می گویند تجرد باعث افسردگی و کاهش تمرکز می شود. خیلی از دخترانی که دچار تجرد قطعی می شوند این احساسات را تجربه می کنند. بی تفاوتی نسبت به لذت های سابق، بی انگیزگی و بی هدفی، مشکل در تمرکز و تصمیم گیری و... شاید یکی از دلایل آن این باشد که تاخیر در ازدواج سبب می شود که افراد تمایلات طبیعی خود را به تدریج نادیده بگیرند و دچار افسردگی و انزوا شوند. نیاز جسمی و عاطفی چیزی است که نمی توان از آن چشم پوشید.

سخت پسندتر می شوید

اگر برای انتخاب همسر آینده تان دست دست می کنید و تردید دارید بدانید که هر چه بگذرد این تردید بیشتر می شود و شما سخت گیر تر خواهید شد. بالا رفتن سن ازدواج با وسواسی کردن شما، شما را به سمت تجرد قطعی سوق می دهد. از آن گذشته ممکن است فکر کنید کسی که باید سراغ شما بیاید، حتما باید فردی جا افتاده باشد و این یعنی مردی همه چیز تمام که در سال های گذشته زندگی اش به اندازه کافی تجربه کسب کرده و مال اندوخته و رشد یافته است. در حالی که ممکن است این با واقعیت مطابقت نداشته باشد.
اگر برای انتخاب همسر آینده تان دست دست می کنید و تردید دارید بدانید که هر چه بگذرد این تردید بیشتر می شود و شما سخت گیر تر خواهید شد. بالا رفتن سن ازدواج با وسواسی کردن شما، شما را به سمت تجرد قطعی سوق می دهد

جامعه آزارتان می دهد

خیلی از دخترهایی که از وقت ازدواجشان گذشته، از جامعه بازخوردهای بدی دریافت می کنند، آنها باید مدام پاسخگو باشند که چرا ازدواج نمی کنند؟ پس کی قرار است عروس شوند یا در بهترین حالت آرزوی عروس شدن شان را از زبان این و آن بشنوند و آزار ببینند. همین جو زمینه رنجش و نگرانی از آینده را برای آنان فراهم می آورد.

حس بد سربار بودن

در فرهنگ ایرانی کمتر امکان زندگی تنها و مستقل برای دختران وجود دارد و همین باعث می شود احساس کنند سربار خانواده هستند. از سوی دیگر، نیاز به استقلال و زندگی خود را داشتن، خانواده خود را ساختن و مادر شدن نیازهایی غریزی است که نمی توان به سادگی از آنها چشم پوشی کرد.

راه حل چیست؟

اگر تا به حال ازدواج نکرده اید و نگران بالا رفتن سن تان هستید، دو حالت دارد. یا به اندازه کافی در جامعه دیده نمی شوید، یا اطرافیان تان دست روی دست گذاشته اند و برای ازدواج شما آستین بالا نمی زنند. حالت سومی هم هست که به خودتان بر می گردد. ممکن است استانداردهایتان با فضای اجتماعی ناهمخوان باشد و انتظاراتتان بالا باشد. در هر صورت سعی کنید در اجتماع های مناسب ورزشی، فرهنگی و خانوادگی حضور پررنگ تری داشته باشید. این حضور باید به گونه ای باشد که نشان دهد شما آماده ازدواج هستید. یعنی به وقار، استقلال فکر، پختگی در رفتار و مسئولیت پذیری ازدواج رسیده اید. مطمئن باشید هیچ مردی از این ویژگی ها به سادگی عبور نمی کند.

به اطرافیان تان بسپارید که اگر مورد مناسبی بود، شما آمادگی ازدواج را دارید. در واقع به دوستان متاهل و اقوام تان بگویید که برای شروع زندگی مشترک با فردی که حداقل های یک زندگی سالم و ساده را دارد، مانعی نمی بینید.

در نهایت، توقعاتتان را با واقعیت خودتان، واقعیت جامعه هماهنگ کنید و کمی صبورانه تر به آینده نگاه کنید.

بخش کلوب ازدواج تبیان

javad jan
08-04-2014, 03:35 PM
http://up.pnu-club.com/images/d07hhpyxk6816k3tcgg5.jpg

javad jan
08-04-2014, 03:49 PM
http://up.pnu-club.com/images/mvj1rrekhl7c8nba79yt.jpg

javad jan
08-04-2014, 03:51 PM
http://up.pnu-club.com/images/soaip5n6qjzxcjr0ahv.jpg

محدیس
08-05-2014, 01:07 PM