ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ترم تابستان لطفا راهنمایی کنید

*bahman
07-23-2014, 10:23 PM
سلام دوستان
ترم تابستونی گرفتم ولی چون با درس های ترم های بالاتر اشنا نبودم یه درس گرفتم که لازمه حتما سر کلاسش باشم تا بتونم نمرشو بگیرم کلا 6 واحد گرفتم که سه واحدشو نمیتونم شرکت کنم
میخوام بدونم اگر سر ازمون درس حضور نداشته باشم پولش به حسابم بستانکار میشه یه چیز دیگه اگر کلا ترم تابستونو بیخیال بشم سر اون شهریه ثابتی که دادم چی میاد ایا برا برم مهر ماه تو حسابم میمونه یا کلا از دستش میدم
ممنون میشم

best-vida
07-23-2014, 10:29 PM
نه دیگه پولش برنمیگرده بهتون. نه شهریه ثابت نه شهریه متغییر دروس. اگه شرکت کنید یا نکنید هیچ فرقی نداره

*bahman
07-23-2014, 11:03 PM
حذف . اضافه اضطراری هم در کار نیست؟خیلی بد شد:77:

O M I D
07-23-2014, 11:16 PM
حذف . اضافه اضطراری هم در کار نیست؟خیلی بد شد:77:

خیر ترم تابستون حذف و اضافه نداره
اگر شهریه رو واریز می کردید و انتخاب واحد نمی کردید شهریه تون سوخت نمی شد

*bahman
07-23-2014, 11:21 PM
فقط شهریه ثابت رو پرداخت کردم،بقیشو هنوز نپرداختم یه سوال دیگه اگر بقیه شهریه رو پرداخت کنم و برم همون یک درسو امتحانشو بدم چی باز هم شهری هاون یک درسی که باش مشکل دارم میپره؟

O M I D
07-23-2014, 11:31 PM
فقط شهریه ثابت رو پرداخت کردم،بقیشو هنوز نپرداختم یه سوال دیگه اگر بقیه شهریه رو پرداخت کنم و برم همون یک درسو امتحانشو بدم چی باز هم شهری هاون یک درسی که باش مشکل دارم میپره؟

در هر صورت شهریه سوخت میشه