PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خداحافظی علی کریمی از فوتبال

Invisible2
07-20-2014, 08:11 PM
علی کریمی به صورت کاملا ناگهانی و غیر منتظره از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
به گزارش شبنم اسپرت، علي کريمي، کاپيتان سابق تيم پرسپوليس و بازيکن پيشين تيم ملي امروز (يکشنبه) با انتشار نامه ای رسمی خطاب به مردم ایران و هواداران، از فوتبال خداحافظي کرد.کريمي پيش از اين يک بار در زماني که پيراهن پرسپوليس را به تن داشت، پس از شکست سرخپوشان در ديدار پاياني جام حذفي برابر سپاهان اصفهان همراه با مهدي مهدوي‌کيا از فوتبال خداحافظي کرده بود ولي در ادامه از تصميم خود منصرف شد و با پوشيدن پيراهن تراکتورسازي به فوتبال بازگشت.

نامه خداحافظی علی کریمی خطاب به مردم ایران

به نام خالق هستی
میخی بر دیوار کوبیدم و کفش ها را آویختم
خداحافظی همیشه تلخ و ناگوار است. جدایی از عشقی که تار و پود وجودت را در تصرف دارد، کار آسانی نیست. یک بار صرفا تحت تاثیر خداحافظی غریبانه مهدوی کیا تصمیمی احساسی گرفتم و از فضای اندوه بار آن همه بی اعتنایی مرا از فوتبال بیزار کرد و خود را در پایان دیدم.
هر چند همین تصمیم احساسی و عجولانه باعث شد تا برخی ها همه چیز را تمام شده بدانند و مرا با دست خود به مسلخ ببرند. با توجه به شرایطی که در آن قرار دارم راهی جز ترک صحنه برایم نمانده. این تصمیم را در حالی که تمام وجودم را شک، تردید و اندوهی ناشناخته گرفته با مردم خوب و مهربان وطنم به اشتراک می گذارم... تصمیمی قطعی و برگشت ناپذیر.
از این پس هوادار متعصب برای تیم محبوبم پرسپولیس و تیم ملی کشورم خواهم بود. دوست دارم و این را وظیفه خود می دانم از تمامی سروان و مهرآفرینانی که مرا از یک فوتبال خیابانی به میادین جهانی همراهی و مساعدت نمودند تشکر کنم و البته تقاضا دارم تا اشتباهات و خطاهای این حقیر که در مقاطعی موجب آزردگی خاطر، نگرانی و رنجش احساسات پاکشان شده بخشیده و مورد عفو قرار دهند.
من علی کریمی هر چه دارم بعد از خدا از فوتبال و محبت مردم است که البته هرگز خود را شایسته این همه محبت و لطف نمی دانم چرا که در حقیقت قهرمان واقعی این مرز و بوم آنهایی هستند که به خاطر آرامش من و امثال من از آسایش و جان خود گذشتند تا این آرامش و آسایش نصیب ما شود. از همین رو دورود و سپاس به شهدا و جانبازان راه وطن و آزادی. این عزیزان را شایسته و لایق بالاترین ستایش ها می دانم.
اما از اینکه نتوانستم با پیراهن تیم محبوبم پرسپولیس فوتبال را ترک کنم اصلا ناراحت نیستم زیر این اتفاق عجیبی نیست. هرگز تن به بازی خداحافظی که متاسفانه در فوتبال ما نوعی حرکت تشریفاتی، تبلیغاتی و بعضا ریاکارانه است نخواهم داد. بسیاری از بزرگان فوتبال ما بی سروصدا خاموش شدند و به گورستان فراموشی رهسپار گردیدند.
در خاتمه قلبا اعلام می دارم که با خداحافظی از فوتبال تمامی حوادث و حاشیه هایش را هم در همان زمین خاک کرده و آنچه در این مسیر برایم پیش آمده را تنها چالش ها ، رقابت ها و احساسات منطقی می دانم. و بالاخره کلام آخر باز با هواداران که همواره برایم اهمیت بالایی داشته و خواهند داشت: شما همیشه در قلب من خواهید بود. از احترامی که طی این سالها نسبت به من داشته اید لذت بردم و سپاسگزارم.
سرانجام باید از این خاک رفت ... خوشا آنکه پاک امد و پاک رفت
خاک پاک تمام ایرانیان علی کریمی
کريمي مرد سال 2004 فوتبال آسيا شناخته شد و سابقه بازي در بايرن مونيخ و شالکه را نيز در کارنامه داشت. او 127 بازي ملي را به نام خود ثبت کرد و در جام‌جهاني 2006 نيز يکي از 23 بازيکن تيم ملي بود.

http://pnu-club.com/imported/2014/07/535.jpg
http://pnu-club.com/imported/2014/07/536.jpg

O M I D
07-20-2014, 09:20 PM
پروين:کريمي مي‌تواند درمربيگري هم جادوگر باشد

علي پروين پس از خداحافظي علي کريمي گفت: او بهترين کار ممکن را انجام داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

علي پروين در خصوص موفقيت واليباليست‌هاي کشورمان در ليگ جهاني اظهار داشت: به نظر من بچه‌هاي ما در اين مسابقات شاهکار کردند و همين که تا اينجاي کار آمدند بايد کلاهمان را بالا بيندازيم و به آنها بگوييم ملت ايران به شما افتخار مي‌کند.

به گزارش فارس، وي افزود: البته ما پتانسيل شکست آمريکا را هم داشتيم اما خستگي برزيل توان بچه‌ها را کم کرده بود ولي اين بچه‌ها از نظر ما و همه جهانيان قهرمان ليگ جهاني هستند چون هر روز مي‌بينيد فقط همه از ايران در سراسر جهان تعريف مي‌کنند.

پروين در خصوص خداحافظي علي کريمي نيز گفت: علي بچه با استعداد و واقعاً جادوگر بود. او در مربيگري هم به نظر من مي‌تواند جادوگر باشد چون اين پتانسيل را به خاطر فکر خوب و خلاقش مي‌بيند.

اين پيشکسوت پرسپوليس افزود: اي کاش هيچ وقت بدبدرقه نباشيم نمي‌دانم آروزي کريمي در اين فوتبال چه بود اما به تمام سطوح بالا رسيد و شايد اگر مي‌خواست در بارسلونا هم بازي مي‌کرد اما اي کاش ما هيچ‌وقت بد بدرقه نباشيم. من نمي‌دانم پشت ماجرا چيست ولي خوب بود که علي با پيراهن پرسپوليس و يا تيم ملي از فوتبال خداحافظي مي‌کرد. اما همه چيز تمام شد رفت و بايد علي را به حال خودش نگذاريم و از او استفاده کنيم.

پروين خاطرنشان کرد: به نظر من کريمي تصميم خوبي گرفت و به موقع اين تصميم را عملي کرد بايد به بهترين کار کريمي آفرين گفت چون مي‌دانم اين بچه کلافه شده بود و دوست نداشت هر روز در يک تيم بازي کند. علي عزيز هر جا هستي ان‌شالله سربلند، موفق و مثل دوران فوتبالت دل مردم را شاد کني. چون مردم تو را دوست دارند.

پروين در پايان در پاسخ به اين سؤال که خاطره شيرينت از علي کريمي چيست،‌گفت:‌دريبل‌هاي کريمي و اسير کردن بازيکنان مخصوصاً عرب‌ها که چند تا را با خود مي‌پيچاند و آنها را گيج مي‌کرد خيلي لذت‌بخش بود به همين دليل چند سالي بود که عرب‌ها چهارنفري هم حريف کريمي نبودند و واقعاً‌ قبول داشتند که او يک جادوگر است. درست است دوران فوتبال کريمي امروز با خداحافظي‌اش تمام شد اما امثال کريمي هميشه در خاطرات مردم مي‌مانند و اين موضوع استقلال و پرسپوليسي ندارد. خبر تلخي برايم بود اما باز هم مي‌گويم علي جان تو بهترين تصميم را گرفتي علي‌رغم اينکه باز هم مي‌توانستي با همين شرايط براي هر تيمي مؤثر و تأثيرگذار باشي.

O M I D
07-20-2014, 09:21 PM
استيلي: از خداحافظي کريمي شوکه شدم

سرمربي تيم فوتبال راه آهن مي‌گويد از خبر خداحافظي علي کريمي شوکه شده اما همچنان منتظر حضور اين بازيکن در اين تيم است.

به گزارش ورزش سه به نقل از سايت باشگاه راه آهن، حميد استيلي، سرمربي تيم فوتبال راه آهن، درباره تصميم علي کريمي براي خداحافظي از دنياي فوتبال گفت: وقتي خبر خداحافظي علي کريمي را شنيدم شوکه شدم چون ما همچنان منتظر پيوستن عجوبه فوتبال ايران به تيم راه آهن بوده و هستيم.

وي در همين خصوص افزود: زماني که من تيم راه آهن را تحويل گرفتم با اولين بازيکني که براي پيوستن به راه آهن صحبت کردم، علي کريمي بود اما اختيار عمل را در زمينه تصميم گيري به خود او واگذار کردم. معتقدم علي کريمي همچنان پتانسيل بالايي در فوتبال ايران دارد و جوان‌هاي فوتبال ما همچنان مي‌توانند از تجربيات اين بازيکن ارزشمند در عرصه فوتبال ملي و باشگاهي استفاده کنند.

استيلي تاکيد کرد: اميدوارم علي از تصميم خود برگردد چون ما همچنان منتظر پيوستن وي به باشگاه راه آهن هستيم و در باشگاه راه آهن هميشه بر روي او باز است.

O M I D
07-20-2014, 09:22 PM
پولادي: کريمي افتخار فوتبال اين مملکت بود

مدافع تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: از علي کريمي بابت تمام زحماتي که براي فوتبال اين مملکت کشيده تشکر مي‌کنم.

مهرداد پولادي در گفت‌وگو با فارس، در خصوص آخرين وضعيت رفتنش به اروپا اظهار داشت: هنوز هيچ چيز قطعي نشده اما بايد در سخت‌ترين روزهاي فوتبالي‌ام بهترين تصميم را بگيرم. به همين جهت مي‌خواهم با صبر و حوصله تصميمي را بگيرم که انشاءالله در موفقيت فوتبالم تأثيرگذار باشد.

پولادي در مورد خداحافظي علي کريمي از دنياي فوتبال گفت: بابت تمام زحماتي که کريمي براي اين فوتبال اين مملکت و کشورمان کشيده از او تشکر مي‌کنم. کريمي باعث افتخار فوتبال ايران و ايرانيان بود. من افتخار اين را داشتم که در پرسپوليس و تيم ملي در کنار او بازي مي‌کردم و هيچ وقت از قدرت تاکتيکي بالاي او چشم‌ها پنهان نبود.

پولادي در پايان تأکيد کرد: کريمي فوتباليستي تمام نشدني و بسيار قابل بود که شايد خيلي‌ها فوتبال ايران را با درخشش او و چند فوتباليست بزرگ ديگر ما شناختند. به همين دليل هميشه براي کريمي آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم اين دوست خوب من که هميشه ايران به او افتخار مي‌کند در ادامه کارهايش سربلند، موفق باشد.

O M I D
07-20-2014, 09:22 PM
انصاري‌فرد: ديگر مانند شماره 8 پيدا نمي‌کنيم

مهاجم تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: اي‌کاش کدورت‌ها کنار گذاشته مي‌شد و کريمي با پيراهن پرسپوليس خداحافظي مي‌کرد.

کريم انصاري‌فرد درخصوص آخرين شرايطش براي عقد قرارداد با تيم جديد اظهار داشت: هنوز تصميم نهايي را نگرفته‌ام و ان‌شاءالله به زودي سعي خواهم کرد تصميمي بگيرم که بتوانم سال خوبي را پيش رو داشته باشم.

به گزارش فارس، انصاري‌فرد در مورد خداحافظي علي کريمي نيز گفت: باورکردني نيست که علي کريمي از اين فوتبال خداحافظي کرد. به نظر من مثل شماره 8 ديگر به اين فوتبال نمي‌آيد. بازيکني که از همه نظر در آسيا زبانزد عام و خاص بود. واقعا از اين تصميم کريمي شوکه و ناراحت شدم.

وي افزود: 3 الي 4 سال بهترين دوره فوتبالي‌ام را کنار کريمي گذرانده‌ام و از هر لحظه‌اي که کنار او مي‌دويدم و يا توپ‌هايش را مي‌گرفتم بهترين استفاده را مي‌کردم خدا مي‌داند از کريمي خيلي چيزها ياد گرفتم اما واقعا دلم برايش سوخت.

انصاري‌فرد در پاسخ به سوالي که چرا دلت براي کريمي سوخت گفت: اي کاش او اينطور خداحافظي نمي‌کرد، اي کاش کدورت‌ها کنار مي‌رفت و کريمي با لباس تيم محبوبش که هميشه به خاطر بازي نکردن در آن خودش را مي‌خورد از فوتبال کنار مي‌رفت اما او تصميمش را گرفته و چاره‌اي نيست ولي کريمي بايد بداند هميشه جاودانه براي اين مردم خواهد ماند و همه به ياد او هستيم. ما بايد امثال کريمي را روي شانه‌هايمان نگهداريم.

انصاري‌فرد در پايان خاطرنشان کرد:بزرگان زيادي داشتيم که اينطور غريبانه رفتند که کريمي هم يکي از آنهايي است که غيرقابل وصف بود. اي کاش علي‌آقا اينطور تصميم نمي‌گرفت چون به نظر من او حالاحالاها مي‌توانست هنرنمايي خود را در فوتبال ايران به رخ همه بکشد اما کريمي صلاح خودش را در خداحافظي ديده و من در زندگي شخصي‌اش از صميم قلب براي او آرزوي موفقيت مي‌کنم. کريمي بايد بداند که نمي‌تواند اينطور از فوتبال جدا شود چون فوتبال ما به او نياز دارد.

O M I D
07-20-2014, 09:23 PM
انصاريان: نگذاشتند کريمي به پرسپوليس برگردد

پيشکسوت باشگاه پرسپوليس گفت: عده‌اي نگذاشتند علي کريمي با لباس پرسپوليس از فوتبال خداحافظي کند و اين موضوع ريشه در اتفاقات گذشته داشت.

علي انصاريان در خصوص خداحافظي علي کريمي از فوتبال گفت: به نظرم علي کريمي بايد با پيراهن پرسپوليس از فوتبال خداحافظي مي‌کرد اما نگذاشتند که اين اتفاق بيفتد چرا که از قبل مشکلاتي وجود داشت که اين اتفاق رخ نداد اما به نظرم مي‌توانستند شرايطي را فراهم کنند که کريمي نيم‌فصل در پرسپوليس بازي مي‌کرد و بعد از فوتبال کنار مي‌رفت.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: کريمي خيلي دوست داشت با لباس پرسپوليس از فوتبال برود چرا که براي اين تيم زحمت کشيده بود اما متأسفانه بعضي از آدم‌ها نگذاشتند اين اتفاق بيفتد و فکر مي‌کنم علي دايي اگر کريمي را جذب پرسپوليس مي‌کرد در بين هواداران پرسپوليس خيلي محبوب مي‌شد اما فکر کنم همه الان در شوک هستند.

انصاريان خاطرنشان کرد: علي کريمي با خيلي از فوتباليست‌ها فرق داشت و بايد براي او شرايط ديگري در نظر گرفته مي‌شد چرا که او فوتباليست معمولي نبود من فکر مي‌کنم علي دايي و رحيمي مي‌توانند هنوز هم کاري کنند که کريمي با پيراهن پرسپوليس از فوتبال خداحافظي کند و با اين کارشان نشان مي‌دهند که واقعاً فوتبالي هستند.

پيشکسوت باشگاه پرسپوليس ادامه داد: کريمي بايد با لباس پرسپوليس از فوتبال خداحافظي مي‌کرد و همه دوست داشتند او را در لباس پرسپوليس ببينند و به نظر هم هنوز هم براي اين کار دير نشده است.

انصاريان در پايان تصريح کرد: صبح امروز بود که فهميدم کريمي قصد خداحافظي از فوتبال را دارد اما نمي‌شد کاري کرد چرا که او تصميم خود را گرفته بود.

O M I D
07-20-2014, 09:24 PM
عابدزاده: از خداحافظي کريمي ناراحت شدم

کاپيتان پيشين تيم ملي ايران و پرسپوليس گفت که کريمي براي خداحافظي از فوتبال زود تصميم گرفته است.

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت باشگاه راه آهن، احمدرضا عابدزاده مربي دروازه‌بانان تيم راه آهن، در خصوص خداحافظي علي کريمي از فوتبال گفت: از خداحافظي علي کريمي از دنياي فوتبال ناراحت شدم چون به نظرم وي در اين خصوص زود تصميم گرفت.

وي ادامه داد: خيلي دوست داشتيم که در فصل پيش‌رو، کريمي در کنار ما در راه آهن باشد، البته هنوز هم دير نشده و اميدوارم علي از تصميم خود برگردد و به راه آهن بيايد.

کاپيتان پيشين تيم ملي و پرسپوليس تصريح کرد: علي کريمي بازيکني متعصبي در عرصه ملي و باشگاهي است که اين موضوع وي را تبديل به چهره‌اي ماندگار در عرصه ملي و باشگاهي کرده است.

O M I D
07-20-2014, 09:24 PM
هاشمي‌نسب: اين فوتبال لياقت کريمي‌ها را ندارد

بازيکن سابق تيم ملي فوتبال ايران از خداحافظي علي کريمي از دنياي توپ گرد به هيچ‌وجه ناراحت نيست و معتقد است با مديراني که فوتبال ما دارد همان بهتر که اسطوره‌ها از فوتبال بروند تا ديگر مديران ما براي بزرگ شدن خودشان با اين بازيکنان استثنائي عکس يادگاري نگيرند.

گفت‌وگوي مهدي هاشمي نسب را با ايلنا در زير مي خوانيد:

علي کريمي ازفوتبال خداحافظي کرد، در اين رابطه چه صحبتي داريد؟

بالاخره اين شتري است که در خانه هر کسي مي‌خوابد، علي کريمي هم مثل بقيه، اتفاقي نيفتاده، احمدرضا عابدزاده،‌ مهدي مهدوي‌کيا، کريم باقري، مجتبي محرمي و خيلي‌هاي ديگر از اين فوتبال رفتند علي کريمي هم رفت، اما مهم اين است که کريمي چه چيزي از خودش به جا گذاشته و بايد قدردان او بود، اما متاسفانه کريمي هم مثل بقيه به دست فراموشي سپرده مي‌شود.

چطور مي‌شود بازيکني در اين سطح با نوشتن چندخط بيانيه از فوتبال مي‌رود؟

مگر بقيه چطوري رفتند امثال مهدوي‌کيا و کريم باقري چطوري از اين فوتبال خداحافظي کردند؟

به هر حال براي مهدوي‌کيا و باقري حداقل يک بازي خداحافظي گرفتند؟

چه بازي؟ بازي با پيشکستوتان ميلان در شأن مهدوي‌کيا بود؟ بازي با برزيل در يک کشور غريبه در شأن کريم باقري بود که بيايد 10 دقيقه بازي کند و از فوتبال برود. ما توقعي از اين آدم‌ها نداريم چون وقتي مديران ما کار بلد نيستند توقعي نيست که براي اسطوره ها کاري بکنند مديران ما کار بلد نيستند وکارشان فوتبال نيست. اگر کار بلد بودند حال و روز فوتبال ما اين نبود.

فکر مي‌کنيد علي کريمي به موقع خداحافظي کرد؟

کريمي بايد زودتر از اينها مي‌رفت. حيف بود در فوتبال ما بماند چون از مديران ما خيلي بزرگتر بود که بخواهد براي آنها فوتبال بازي کند، همان بهتر که اسطوره‌ها بروند تا اينکه مديران ما کنار آنها عکس يادگاري بگيرند و گنده شوند. مديران ما با مديريت‌شان بزرگ و محبوب نمي‌شوند، مگر اينکه با اسطوره‌ها عکس بگيرند و گنده شوند.

بزرگترين خصلت کريمي چه بود؟

علي پسر خوبي بود و 3-4 سالي که در پرسپوليس و تيم ملي بوديم رابطه خيلي خوب و نزديکي با هم داشتيم. علي هر وقت مي‌خواست يک تنه تيم را نجات مي‌داد، اما همان بهتر که رفت تا 4 تا بچه نيايند در زمين کاري کنند که خوشايند او نباشد. اين فوتبال لياقت علي کريمي‌ها را ندارد و بدبختي فوتبال ما اين است که کريمي با 35 سال سن ستاره فوتبال ايران بود. خاطرات زيادي با کريمي دارم. تمام دربي‌هايي که با هم بوديم چه کنارش و چه روبرويش بازي کردم برايم خاطره بود.

O M I D
07-20-2014, 09:25 PM
رحمتي:کريمي اسطوره‌اي که از يادها نخواهد رفت

دروازه‌بان تيم فوتبال پيکان گفت: علي کريمي يک اسطوره است که هيچگاه از يادها نمي‌رود.

سيد مهدي رحمتي در گفت‌و گو با فارس، در خصوص خداحافظي علي کريمي از دنياي فوتبال اظهار داشت: فوتبال همين است، يک روز آغاز مي‌کني و يک روز هم بايد با آن خداحافظي کني.

وي افزود: علي کريمي ستاره فوتبال ايران بود و شايد در خيلي از مواقع به حق خود نرسيد اما محبوبيت او بين همه فوتبالدوستان زبانزد است؛ او يک اسطوره بود و هرگز از يادها نخواهد رفت.

رحمتي در پايان گفت: به شخصه از خداحافظي او ناراحت شدم اما اين واقعيتي است که براي همه اتفاق مي‌افتد،براي کريمي در زندگي شخصي‌ و ادامه راه آرزوي موفقيت مي‌کنم و اميدوارم در تمام مراحل زندگي‌اش موفق باشد.

O M I D
07-20-2014, 09:26 PM
واکنش فرهاد مجيدي به خداحافظي علي کريمي

کاپيتان سابق تيم فوتبال استقلال در يکي از صفحه‌هاي اجتماعي خود در خصوص خداحافظي علي کريمي مطلبي نوشت.

علي کريمي امروز با انتشار نامه‌اي خبر خداحافظي خود را از عرصه فوتبال اعلام کرد.

اين موضوع با واکنش فرهاد مجيدي در يکي از صفحه‌هاي اجتماعي روبرو بود.

مجيدي در اين مطلب نوشت:

«علي عزيز و کاپيتان محبوب پرسپوليس؛ بي‌شک خداحافظي تو براي همه فوتبال دوستان تلخ و خاطره‌انگيز است. فوتبال ايران ستاره‌اي چون تو را خيلي راحت از دست داد. مطمئنم و مي‌دانم که خداحافظي‌ات از دنياي حرفه‌اي، سلام دوباره به دنياي فوتبال در حوزه ديگر است.

علي عزيز

جاي اميد است امروز ديگر اثري از متملقين و ناپاکان ديروز نيست و نسل مافيايي در فوتبال رو به انقراض است. پس آينده روشن است و متعلق به ستاره‌هاي پاک فوتبالي.

رقابت در کنار رفاقت با تو براي من روزهاي شيريني را رقم زده است. خاطراتي که هميشه آنها را به ياد دارم.

اميدوارم در کنار خانواده و بچه‌هاي دوست داشتني‌ات موفق و تندرست باشي.

بدرود رفيق دوست داشتني!

فرهاد مجيدي

O M I D
07-20-2014, 09:26 PM
درودگر: کريمي هميشه با مردم بود و معروف ماند

خداحافظي علي کريمي از فوتبال واکنش‌هاي زيادي را ايجاد کرده است.

صادق درودگر به عنوان کسي که در اولين قرارداد علي کريمي در فوتبال نقش داشته در يادداشتي از احساسش پس از خداحافظي علي کريمي نوشت:

"علي عزيز

فراموش نمي‌کنم آنگاه که تو را براي اولين بار در تيم نوجوانان نفت تهران ديدم وسپس در فتح به يک استعداد ناب ايران تبديل شدي، همگان در خاطر دارند که در ديدار فوتسال با تيم استقلال هنر خود را به فوتبالدوستان عيان کردي و بزرگي را آغاز. انگار همين ديروز بود به من افتخار دادي و از سر اعتماد در خانه من با باشگاه پرسپوليس قرارداد خود را منعقد کردي و چه زيبا بود مسيري را که در تيم‌هاي بزرگ کشور و جهان ادامه دادي. همانطور که خود گفتي گاهي همانند هر انساني اشتباهات کوچکي داشتي ولي بزرگي تو آنگاه بيشتر نمايان شد که هميشه همراه مردم، کودکان بي سرپرست و دوستان خوبت همانند مرحوم بابک معصومي بودي. علي جان معروف شدن آسان و محبوب شدن دشوار است. تو محبوب ومعروف شدي ولي هيچگاه گذشته، ياران و دوستانت را فراموش نکردي. بي شک در آينده در لباس ديگري به مردم بزرگ اين آب و خاک خدمت خواهي کرد. امروز بر مسئولين فدراسيون فوتبال وظيفه‌اي است که براي خدمت به فوتبال کشور تو را همراهي کرده و بعنوان يک سرمايه براي اعتلاي نام ايران و پرورش استعدادهاي درخشان کشور همراهي کنند.

ليکن علي جان

فراموش مکن خداحافظي تو آغاز راهي است جديد و نو شدن.

برايت بهترين آينده را آرزو دارم

محمد صادق درودگر"

O M I D
07-20-2014, 09:27 PM
بازتاب خداحافظي کريمي در رسانه‌هاي آلماني

خبر خداحافظي هافبک پيشين تيم ملي کشورمان در رسانه‌هاي آلماني منتشر شد.

خداحافظي علي‌ کريمي از مستطيل سبز رسانه‌هاي آلماني را هم تحت‌تأثير خود قرار داد. خبرگزاري «DPA» آلمان در گزارشي نوشت: علي کريمي، بازيکن پيشين بوندس‌ليگا پس از 16 سال به حرفه فوتبالي خودش با دادن اين پيام که « خداحافظي هميشه تلخ و ناگوار است. جدايي از عشقي که تار و پود وجودت را در تصرف دارد، کار آساني نيست»؛ پايان داد.

در ادامه اين گزارش آمده است: کريمي بين سال‌هاي 2005 تا 2007 در بايرن‌مونيخ و در سال 2011 در تيم شالکه زير نظر فليکس ماگات بازي کرد. او در ايران هم بيشتر دوران حرفه‌اي خود را در پرسپوليس گذراند و اخيراً هم براي تراکتورسازي تبريز بازي کرد. علي کريمي در سال 2004 به عنوان بهترين بازيکن آسيا انتخاب شد. او به همراه مهدي مهدوي‌کيا و علي دايي از برجسته‌ترين فوتباليست‌هاي ايران به شمار مي‌روند.

برخي رسانه‌هاي آلماني از اين خبر «DPA» به عنوان منبع خود استفاده و خبر خداحافظي هافبک پيشين بايرن‌مونيخ را منتشر کردند.

O M I D
07-20-2014, 09:28 PM
بازتاب خداحافظي کريمي در رسانه‌هاي خارجي

رسانه‌هاي خارجي خبر کناره‌گيري علي کريمي از دنياي فوتبال را منعکس کردند.

پس از آنکه امروز (يکشنبه) علي کريمي با نگارش بيانيه‌اي اعلام کناره‌گيري از فوتبال کرد، رسانه‌هاي خارجي اين خبر را بازتاب دادند.

به نقل از فارس، سايت پ.آر.آن‌لاين آلمان نوشت: علي کريمي پس از 16 سال فعاليت حرفه‌اي به دوران ورزشي‌اش امروز خاتمه داد.

اين رسانه بخشي از متن بيانيه‌ ستاره ايراني را منتشر کرد که وي از تلخي خداحافظي و دشواري وداع يک فوتباليست حرف به ميان آورد. همچنين سايت‌هاي کيکر، فوکوس، اشپورتال آلمان نيز خبر کناره‌گيري وي را در سن 34 سالگي از عالم ورزش درج کردند.

در اتريش سايت ورزش اين کشور با بيان اينکه کريمي چاره‌اي جز وداع با فوتبال نداشته، را درج کرد. اين سايت عنوان کرد علي کريمي بعد از 127 بازي ملي در سن 35 سالگي به کار خود به عنوان بازيکن به طور رسمي پايان داده است.

اين پايگاه اينترنتي از کريمي به عنوان بازيکني که در سال 2004 عنوان مرد سال فوتبال آسيا را به دست آورد، ياد کرد.

همچنين سايت فرانسوي زبان راديو بلژيک عنوان کرد کريمي در مدت 16 سال فعاليت ورزشي‌اش، 38 گل براي تيم ملي ايران به ثمر رساند و امروز به فعاليت خود به عنوان بازيکني حرفه‌اي پايان داد.

روزنامه هلندي‌‌ زبان هت‌لاتسه‌نيوز بلژيک نيز از کريمي به عنوان بازيکني پرسابقه که تصميم به آويختن کفش‌هايش گرفت، نام برد.

روزنامه ورزشي اکيپ نيز عنوان کرد کريمي تصميم دشوار زندگي‌اش را براي ترک فوتبال گرفت.

O M I D
07-21-2014, 07:15 PM
واکنش باشگاه پرسپوليس به‌ خداحافظي کريمي

باشگاه پرسپوليس درباره خداحافظي علي کريمي بيانيه‌اي صادر کرد.

به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، باشگاه پرسپوليس با انتشار بيانيه‌اي به خداحافظي علي کريمي واکنش نشان داد.

در متن اين بيانيه چنين آمده است:

بسمه تعالي

شخصيت انسان‌ها در طول عمرشان بدست خودشان ساخته شده و زيربناي همه ارکان آن، رفتارها و برخوردها در اماکن عمومي و اجتماعي بوده و آنجا است که در دو جهت تسخير قلب‌ها و دل‌هاي شيفتگان و يا زدوده شده از گوشه ذهن افراد جامعه قرار مي‌گيرد. در صحنه ورزش نيز به عينه مي‌بينيم صرفاً خوب گلزني و پاس دادن و دريبل کردن ملاک نبوده و چه بسا افراد بيشماري در اوج ورزش بوده و امروزه نامي از آنها نمانده و به حيطه فراموشي سپرده شده‌اند و در مقابل افرادي که ورزشکار متبحري نبوده اما نامشان بلندآوازه گرديده و جاودان مانده‌اند و چه نيکوست که بدانيم زير بناي اين جاودانگي واژه‌اي جز اخلاق نيست.

افرادي نيز هستند که در هر دو مسير جاودانه‌اند و از جمله مي‌توان به آقاي علي کريمي نام پر آوازه و هميشه تاثيرگذار و اخلاق مدار جامعه فوتبال ايران و پرسپوليس که فوتبال در کنار اخلاقش، هميشه مثال زدني خواهد بود و شايد به جرأت بتوان گفت تکرار نشدني خواهد ماند نام برد. او بنا به هر دليلي تصميم به خداحافظي از فوتبال گرفت و قطعاً قداست او براي هم ارگان‌ها و افراد حفظ خواهد ماند و او که بارها به عنوان ورزشکار حماسه‌ها آفريده، غرور ملي ايجاد کرده و جامعه ايراني را سربلند و سرافراز نموده و آنگاه در مقابل ارزش‌هاي انساني سر تعظيم فرود آورده و خود را مديون به جامعه مي شناسد و بارها بعد از ديدارهاي ملي و خلق موفقيت از زبانش شنيده‌ايم خود را سرباز وطن مي شناسد. کريمي در ديدارهاي باشگاهي خود را يک پرسپوليسي اصيل دانسته و بارها و بارها با پيراهن سرخ و آتشين پرسپوليس آتش بپا کرده است و به گزاف نگفته باشيم دنيا فوتبال مملکت ما را با او نيز مي‌شناسند.

لذا بر خود فرض مي‌دانيم ضمن گراميداشت همه افتخارات کسب شده توسط آقاي علي کريمي در صحنه‌هاي ملي و باشگاه پرسپوليس در تدارک اين باشيم تا با يکي از بهترين برنامه‌هاي مطلوب و در خور نام او از افتخار آفريني‌هايش و در کنار اخلاق نکويش، گرامي بداريم خاطرات هميشه ماندگار در قلبها و دلهاي طرفداران عزيز و گرانقدر را. والسلام.

باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس

O M I D
07-27-2014, 04:36 PM
پيام سعيد مظفري زاده براي علي کريمي

سعيد مظفري زاده با انتشار پيامي در صفحه شخصي اش در دنياي مجازي نسبت به خداحافظي علي کريمي واکنش نسان داد.

سعيد مظفري زاده داور موفق فوتبال ايران، که فصل پيش با دنياي قضاوت خداحافظي کرد، با انتشار پيامي در صفحه شخصي اش در دنياي مجازي نسبت به خداحافظي علي کريمي واکنش نشان داد.

متن پيام مظفري زاده به اين شرح است:

خدانگهدارت جادوگر

جادويت در مستطيل سبز و مروتت در دايره زندگي نقش دل دوست دارانت است

و صداقت وصراحتت فراموش ناشدني

اي کاش فوتبال ما پر بود از حجازي ها ومهدوکيا ها وکريمي ها

واي کاش به جاي شما گندم نماهاي جو فروش ميگفتند:خداحافظ فوتبال

O M I D
08-13-2014, 09:07 AM
خداحافظي علي کريمي از دنياي فوتبال مي‌تواند در کمتر از 24 ساعت به تيتر يک وبسايت afc تبديل شود.

به نقل از ايسنا، خداحافظي يکي از بزرگترين بازيکنان قرن فوتبال قاره کهن، بهانه‌اي شد براي نامه‌نگاري هفته‌نامه تماشاگران امروز با مديران کنفدراسيون فوتبال آسيا. داتو آلکس سوسي، دبيرکل afc، بعد از گذشت دو روز، با جملاتي موضع کنفدراسيون فوتبال آسيا درباره خداحافظي جادوگر فوتبال ايران را بيان کرد:

آن چيزي که علي کريمي براي فوتبال آسيا به ارمغان آورده، فوق‌العاده است. نه تنها در ايران بلکه در سرتاسر آسيا و حتي فراتر از آن، درخشش او در زمين فوتبال مورد تحسين بسياري قرار گرفت. درون زمين، او يک جادوگر بود و با شايستگي عنوان بهترين بازيکن سال 2004 آسيا را به دست آورد. با حضور موفقيت‌آميزش در باشگاههاي بزرگ اروپايي مثل بايرن‌مونيخ و شالکه 04 او به جمع بازيکنان حرفه‌اي نخبه فوتبال آسيا که در خارج از اين قاره بازي کرده‌اند، پيوست.

تيم ملي فوتبال ايران و هوادارانش همواره دلتنگ او خواهند بود اما من مطمئن هستم کريمي بار ديگر و اين‌بار در قامتي نو به فوتبال باز خواهد گشت و به خدماتش به فوتبال، ورزشي که به کمک آن توانست محبوب همگان در سرتاسر قاره آسيا شود، ادامه خواهد داد.

بهترين‌ها را براي او آرزو دارم.