PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وقت ندارم ... مشکل دارم ... گرفتارم ...

demah
07-08-2014, 06:30 PM
وقت ندارم ... مشکل دارم ... گرفتارم ...

کلمات و جمله هایی شبیه به کلمات بالا را ، در گفتگوهای روزمره بارها و بارها تکرار می کنیم .
وقتی مادری از فرزندش به علت سردی روابط گلایه می کند ، فرزند می گوید خیلی گرفتارم ،درگیر مسائل کاری هستم ، از طرفی .... و ضمناً ..... و ......
و یا وقتی قوم و خویشی و یا دوست و آشنایی انتظار ملاقات و دید و بازدید می کند در جواب همان کلمات را می شنود .
راستی به کجا می رویم ؟
تکلیف همان مشکلات و گرفتاری ها ، اگر ما نباشیم چه خواهد شد ؟ راستی ، اگر ما نباشیم فکر می کنید چرخه زندگی مختل خواهد شد ؟
نه مطمئن باشید این چرخه خواهد چرخید ، همچنان چرخشی که ما قادر به درک آن نیستیم . ما که هستیم و یا چه هستیم ، در برابر عظمت آفرینش ؟
اگر به ناچیز بودنمان فکر کنیم ، حتماً از فرصتهایی که داریم بهتر استفاده خواهیم کرد . از زیباییهای آفرینش ( که مهر و محبت و عشق و علاقه و عاطفه و نیکی ها و خوبیها و ... اساس آن را تشکیل داده اند ) بیشتر و اندیشمندانه بهره خواهیم جُست . در کنار کار و گرفتاری ها فرصتی هم خواهیم داشت تا به ارزشهای والای انسانیت بپردازیم .
اگر مادری و یا پدری و یا عزیزی ، چشم براه داریم ، به انتظارش خاتمه دهیم .
اگر می توانیم نیکی کنیم ، چرا نکنیم . مگر چند بار فرصت زیستن داریم .

برگرفته از http://akbar68f.persianblog.ir/